Δημοσκόπηση: Υψηλή η εμπιστοσύνη του Λαού σε Στρατό, Σώματα Ασφαλείας και Εκκλησία

Στα «τάρταρα» η δημοτικότητα κομμάτων και «νταβατζήδων» – Καταρρέει η αποδοχή της Δικαιοσύνης από την δράση του περιβάλλοντος «Μπάμπη»

Δημοσκόπηση ενδεικτική της καταστάσεως που επικρατεί στην Ελληνική Κοινωνία δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» και διενεργήθηκε από την Public Issue. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, ο Ελληνικός Λαός διατηρεί σταθερή την εμπιστοσύνη του στους πατροπαράδοτους θεσμούς του Ελληνικού Στρατού, της Αστυνομίας και της Εκκλησίας, παρά την εκτεταμένη επιχείρηση αποδόμησής τους από τους εθνομηδενιστές, τους μνημονιακούς, τους ραγιάδες και τους προδότες.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση το υψηλότερο ποσοστό αποδοχής και εμπιστοσύνης απολαμβάνει ο Ελληνικός Στρατός με 80%, με την ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται στο 70% παρά τις φιλότιμες προσπάθειες Δένδια. Στην συνέχεια ο Λαός τοποθετεί τον… εαυτό του με 67%, πιστεύει δηλαδή στην δύναμη της συλλογικότητας του Ελληνικού Έθνους, ενώ τέταρτη έρχεται η Εκκλησία με 57%, παρά την επικράτηση εθνομηδενιστικών κύκλων στους κόλπους της. Στο αντίποδα βρίσκονται τα κόμματα με μόλις 11% (το ίδιο ποσοστό δηλαδή με τους σαμαροβενιζέλους) και οι τηλεόραση – εφημερίδες των νταβατζήδων με ποσοστό 13%. Η σύμπτωση των δύο παραπάνω ποσοστών, προφανώς δεν είναι τυχαία, αφού κανείς εμπιστεύεται τα κόμματα της κλεπτοκρατίας μόνο αν έχει το IQ για να πιστεύει τους «Πρετεντέρηδες».

Αξιοσημείωτη είναι η κατακόρυφη πτώση της εμπιστοσύνης του Λαού στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη πάντα απολάμβανε μιας κάποιας (έστω και όχι τόσο μεγάλης όσο του Στρατού) εμπιστοσύνης από τους Έλληνες. Η δράση του παραδικαστικού κυκλώματος του «Μπάμπη» σε συνδυασμό με προκλητικές αποφάσεις σχετικά με χρηματιστήριο, Energa και άλλα πολλά, έχουν οδηγήσει το θεσμό σε απαξία, με αποτέλεσμα να έχει μόλις 49%.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhmoskophsh-upshlh-h-empistosunh-tou-laou-se-strato-swmata-asfaleias-kai-ek#ixzz3ImXQ4l7o

Comments Off on Δημοσκόπηση: Υψηλή η εμπιστοσύνη του Λαού σε Στρατό, Σώματα Ασφαλείας και Εκκλησία

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.