«Διάγγελμα» Δένδια κατά της Χρυσής Αυγής και του “ρατσισμού” λιγό μετά στην συνάντηση με τον ισραηλινό Υπ.Εξ.

«Διάγγελμα» Δένδια κατά της Χρυσής Αυγής και του “ρατσισμού” λιγό μετά στην συνάντηση με τον ισραηλινό Υπ.Εξ.

Καιρό είχε να μας απασχολήσει ο προποτζής Δένδιας (τον οποίον φήμες θέλουν να παίρνει πόδι από το ΠΡΟ-ΠΟ και να αντικαθίσταται από τον Χρυσοχοΐδη…).

Ξαναχτύπησε ωστόσο, με μήνυμα κατά του «ρατσισμού» και της Χρυσής Αυγής: «Η μάχη απέναντι στο ρατσισμό δεν είναι μία μάχη που δίνεται μέσα από ιδεολογικές «ταμπέλες», ούτε είναι υπόθεση συγκεκριμένων κομμάτων. Είναι μία μάχη που όλοι μαζί οφείλουμε να την δίνουμε καθημερινά και που όλοι μαζί πρέπει να την κερδίσουμε. Σήμερα που η ελληνική κοινωνία υφίσταται ακόμη τις συνέπειες μίας κρίσης η οποία έθεσε σε δοκιμασία πολλές από τις σταθερές αξίες της καθημερινής μας ζωής, η Ελληνική Δημοκρατία αποδεικνύει εμπράκτως ότι αξιοποιεί πλήρως το νομικό της οπλοστάσιο για την αντιμετώπιση κάθε διάκρισης ή βίας κατά προσώπων, λόγω φυλετικής ή εθνικής καταγωγής. Είναι γνωστή στους πάντες η αντίδραση της Ελληνικής Δημοκρατίας στην πρόκληση που αποτέλεσε η έκνομη δράση του νεοναζιστικού μορφώματος, το οποίο αντιμετωπίζει τις συνέπειες ενώπιον της Δικαιοσύνης, όχι για τις ιδέες του, αλλά για τις πράξεις του».

Λίγο νωρίτερα, είχε συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη (επιθεώρηση είναι το ορθότερον…) στην Ελλάδα. Κι εδώ το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: όταν ένας ξένος υπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται την Ελλάδα, είθισται να συναντάται με τον ομόλογό του υπουργό και με τον πρωθυπουργό της χώρας. Άντε και με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, αν είναι υπουργός κάποιας μεγάλης χώρας.

Γιατί, λοιπόν, ο Ισραηλινός συνάντησε τον Δένδια; Από πού κι ως πού; Ούτε ο άνθρωπος των σιωνιστών στην Ελλάδα να ήταν… Ή μήπως είναι;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diaggelma-dendia-kata-tou-ratsismou-kai-ths-chrushs-aughs-ligo-meta-th-suna#ixzz2wigpvXrP

Comments Off on «Διάγγελμα» Δένδια κατά της Χρυσής Αυγής και του “ρατσισμού” λιγό μετά στην συνάντηση με τον ισραηλινό Υπ.Εξ.

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.