Διαβάστε στην ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Μ. Πέμπτη το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Δυστυχώς για το ένοχο κατεστημένο της ηθικής και οικονομικής χρεωκοπίας υπάρχουν και οι Νέοι!

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ούτε ίχνος αληθείας εις τα περί συνεργασίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί οι οποίοι κατευθύνουν την πολιτική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας και όμως επιμένουν! Επιμένουν γνωρίζοντας ότι λένε ψέματα γιατί γι’ αυτούς το εκλογικό παιχνίδι και η πολιτική δεν έχει κανένα ηθικό περιεχόμενο και το μόνο που επιδιώκουν είναι η εξουσία!

Αυτή την άθλια προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατευθύνει πρώτα απ’ όλα ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θεοδωρικάκος, πρώην ηγετικό στέλεχος της κομμουνιστικής νεολαίας Ελλάδος (ΚΝΕ), ο οποίος προ ημερών είχε δηλώσει: «Η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν έχει τελειώσει γιατί αυτό υπηρετεί τις κομματικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης. Ναι, λέω ότι δεν θέλουν να ολοκληρωθεί η δίκη. Έχουν το θράσος να κατηγορούν για ακροδεξιά στροφή τη ΝΔ την ώρα που τέσσερα χρόνια συνεργάζονται με το ακροδεξιό μόρφωμα». Δεν αξίζει τον κόπο να απαντήσει κανείς σε έναν άνθρωπο, ο οποίος μεγάλωσε και ανδρώθηκε πολιτικά μέσα στο απάνθρωπο ψεύδος του μπολσεβικισμού και ας τον χαίρονται οι σημερινοί συνοδοιπόροι του φιλελεύθεροι της Νέας Δημοκρατίας…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “Εμπρός” που κυκλοφορεί αύριο Μ. Πέμπτη. Διαβάστε επίσης:

  • Καλή Ανάσταση ΕΛΛΗΝΕΣ!
  • Ο Τσίπρας, οι «δημοκράτες» και οι «νοσταλγοί»
  • Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Δυστυχώς για το ένοχο κατεστημένο της ηθικής και οικονομικής χρεωκοπίας, υπάρχουν και οι νέοι!
  • Στο στόχαστρο ο Χριστιανισμός: Παγκόσμιο κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων σε Χριστιανικούς ναούς
  • Ήθος της αριστεράς: Πολάκης εναντίον ΑμΕΑ – Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής
  • Ευχές Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για την Λαμπρή
  • ΕΡΕΥΝΑ:Οι Έλληνες δεν πηγαίνουν στον γιατρό, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν!
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ανάσταση του Έθνους είναι ο Εθνικισμός!
  • ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Τα Ρουσάλια, ο Αη Γιώργης και ο χορός της Τράτας
  • Επανάσταση για την ανάσταση του Έθνους

Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ- Η Φωνή της Αλήθειας

Κυκλοφορεί εκτάκτως την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 και κάθε Σάββατο με 1,30 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-empros-pou-kukloforei-ektaktws-aurio-m.-pempth-to-a#ixzz5m23CudaX

Comments Off on Διαβάστε στην ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Μ. Πέμπτη το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Δυστυχώς για το ένοχο κατεστημένο της ηθικής και οικονομικής χρεωκοπίας υπάρχουν και οι Νέοι!

Filed under ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

Comments are closed.