Διαγραφή Νικήτα Κακλαμάνη: Η Αρχή του Αρχηγού και η Ν.Δ. σαν εγκληματική οργάνωση – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ένα από τα στοιχεία της δικογραφίας, η οποία επιχειρεί να καταδείξει ότι η Χρυσή Αυγή είναι “εγκληματική οργάνωση” είναι ότι έχει ιεραρχία και φυσικά αρχηγό, όπως όλα τα κόμματα. Μάλιστα ψευδώς αναφέρεται ότι στο Κίνημά μας ισχύει η αρχή του αρχηγού. Γεγονός, το οποίο δεν αποδεικνύεται από κανένα στοιχείο και ούτε υπάρχει στο ΑΛΗΘΙΝΟ καταστατικό της Χρυσής Αυγής, το οποίο έχει κατατεθεί στον Άρειο Πάγο και έχει μάλιστα παραληφθεί με την υπογραφή της ίδιας της κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.


Χθες στην συνεδρίαση του κοινοβουλίου είδαμε αυτό για το οποίο μας κατηγορούν και το θεωρούν ως στοιχείο ότι είμαστε “εγκληματική οργάνωση” να εφαρμόζεται πλήρως στην πράξη από την Νέα Δημοκρατία. Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά από την ψηφοφορία για το εθνικά επικίνδυνο πολυνομοσχέδιο-τέρας και είδε ολόκληρος ο λαός από τους τηλεοπτικούς του δέκτες τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να δίνει ένα χειρόγραφο, με το οποίο διέγραφε τον Νικήτα Κακλαμάνη.
Για την διαγραφή Κακλαμάνη συνεδρίασε κάποιο συλλογικό όργανο της ΝΔ.; Ελήφθη καμμία απόφαση συλλογική; Όχι, βέβαια. Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση εφαρμόσθηκε απόλυτα και δημόσια η αρχή του αρχηγού (FUHRER-PRINZIP).
Aυτό σημαίνει ότι η “Νέα Δημοκρατία” για τον λόγο αυτό είναι “εγκληματική οργάνωση”; Όχι, βέβαια. Όμως για την Χρυσή Αυγή αυτό θεωρείται… στοιχείον ενοχής!!!
Ένα ακόμη δείγμα της ολοφάνερης πολιτικής σκοπιμότητος στις διώξεις της Χρυσής Αυγής, ένα ακόμη δείγμα για το πόσο άδικη και αστήρικτη είναι η δίωξη και η φυλάκιση των βουλευτών του Κινήματός μας ως μελών… “εγκληματικής οργανώσεως”.
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diagrafh-nikhta-kaklamanh-h-archh-tou-archhgou-kai-h-n.d.-san-egklhmatikh-o#ixzz2xYgnyxgW

1 Comment

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

One Response to Διαγραφή Νικήτα Κακλαμάνη: Η Αρχή του Αρχηγού και η Ν.Δ. σαν εγκληματική οργάνωση – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου