Διαδήλωση από τους “Γκρίζους λύκους” στην Σμύρνη για τα… Δωδεκάνησα!

Διαδήλωση από τους “Γκρίζους λύκους” στην Σμύρνη για τα… Δωδεκάνησα!

Το τουρκικό θράσος δεν έχει όρια! Τις ίδιες ημέρες κατά τις οποίες ο τουρκικός όχλος σφαγίαζε γυναικόπαιδα στην Σμύρνη στα 1922, οι Τούρκοι μισέλληνες του κόμματος των “Γκρίζων λύκων” αποφάσισαν να κάνουν πορεία για τα Δωδεκάνησα! Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί ανακοίνωσε πως θα οργανώσει πορεία για τα Δωδεκάνησα!

«Tα Δωδεκάνησα πάρθηκαν από το χέρι μας με άδικο τρόπο. Το καθεστώς τους θα πρέπει να επανεξεταστεί. Η Τουρκία έχει δικαιώματα, έχει λόγο, έχει αναμνήσεις έχει στοιχεία που δεν μπορούν να εξαφανιστούν. Το να αποποιηθούμε τα δικαιώματα μας που έχουμε στα Δωδεκάνησα  θα είναι ενάντια στο εθνικό πνεύμα της εποχής» ανέφερε ο ίδιος.

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογαν τόνισε πως «Στόχος μας είναι  το 9ο μήνα  και στις 9 η ώρα, δηλαδή στις 9 Σεπτεμβρίου 2020, να πραγματοποιήσουμε μία αποφασιστική πορεία στη Σμύρνη, εκεί όπου πετάξαμε τον εχθρό στη θάλασσα να υπάρχουν 12 ομάδες που θα εκπροσωπούν τα Δωδεκάνησα με 81 άτομα σε κάθε ομάδα. και να κάνουμε μια πορεία για την ανεξαρτησία και την αποφασιστικότητα!».

Comments Off on Διαδήλωση από τους “Γκρίζους λύκους” στην Σμύρνη για τα… Δωδεκάνησα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.