Δικηγορικός Σύλλογος Μάνης: «Ανεπιθύμητοι οι εκπρόσωποι του Μνημονίου στον εορτασμό της 17ης Μαρτίου!»

Δικηγορικός Σύλλογος Μάνης: «Ανεπιθύμητοι οι εκπρόσωποι του Μνημονίου στον εορτασμό της 17ης Μαρτίου!»

Με τον πιο σαφή τρόπο, ο Σύλλογος των Δικηγόρων της Μάνης δήλωσε την αντίθεσή του για την απόφαση του Νεοδημοκράτη Δημάρχου της Αρεόπολης Πέτρου Ανδρεάκου, να προσκαλέσει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου τα πολιτικά ανδρείκελα του Μνημονίου. Είναι ξεκάθαρο ότι ο περήφανος λαός της Μάνης δεν είναι ανέχεται στην επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας να ακούει πολιτικούς δεκάρικους από τους ξενόδουλους υπηρέτες της Μέρκελ, Κουρουπλή και Μπουμπούκο.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου απέχουν τρείς μήνες περίπου από τα καθήκοντα τους διαμαρτυρόμενοι για τα «μέτρα» (ασφαλιστικό και φορολογικό), που σχεδιάζει σε βάρος των ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι «εκλεκτά και πρωτοκλασάτα» μέλη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ανατολικής Μάνης (15-17 Μαρτίου).
Κυρίως, αναφερόμεθα στη παρουσία του Υπουργού κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος δήλωσε ανερυθρίαστα και εν μέσω «τύρου και αχλαδίου» ότι καλώς διαδηλώνουν οι επιστήμονες, θα χάσουν και κανένα κιλό.

Για όσους δεν γνωρίζετε ο κ. Κουρουμπλής είναι δικηγόρος! Λυπούμεθα που ο ανωτέρω κ. Υπουργός βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα μας από την οποία ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821, εκπροσωπώντας την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Λυπούμεθα που φιλοξενείται στον τόπο μας ένας εκ των κορυφαίων Υπουργών της συγκυβέρνησης που έκανε την παραπάνω δήλωση, ειρωνευόμενος τους συναδέλφους του Δικηγόρους, σε Γερμανική εφημερίδα.

Μέχρι να γίνει δε ένας εκ των κυβερνόντων αυτής της δύσμοιρης Χώρας, συμμετείχε αδιακόπως σε κοινωνικούς αγώνες, όπως ο ίδιος λέγει. Τώρα όμως τα ξέχασε όλα και κατέστη «Βασιλικότερος του Βασιλέως». Οι Μανιάτες είμεθα φιλόξενοι μέχρι παρεξηγήσεως αλλά όχι ΑΦΕΛΕΙΣ!! Δεν λησμονούμε όμως, όπως εσείς κ. Υπουργέ, ούτε γλείφουμε εκεί που φτύσαμε προηγουμένως, όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός!

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 16-3-2016»

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Μάνη: Αποδοκιμάστηκαν άγρια Κουρουμπλής, Γεωργιάδης – Θερμά χειροκροτήματα για την Χρυσή Αυγή!

Μνημονιολάγνος Γεωργιάδης: “Χρυσαυγίτες με γιούχαραν και με έλεγαν μπουμπούκο στη Μάνη” – Η αστυνομία σε ρόλο πολιτοφυλακής του μνημονίου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikhgorikos-sullogos-manhs-anepithumhtoi-oi-ekproswpoi-tou-mnhmoniou-ston-e#ixzz43e8wyLeK

Comments Off on Δικηγορικός Σύλλογος Μάνης: «Ανεπιθύμητοι οι εκπρόσωποι του Μνημονίου στον εορτασμό της 17ης Μαρτίου!»

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.