Διχασμένη προσωπικότητα ο Δρίτσας: Λέει όχι στις ιδιωτικοποιήσεις αυτός που ξεπούλησε τον ΟΛΠ!

Διχασμένη προσωπικότητα ο Δρίτσας: Λέει όχι στις ιδιωτικοποιήσεις αυτός που ξεπούλησε τον ΟΛΠ!

Με το γνωστό θράσος που φέρνει η αναρρίχηση στην εξουσία, οι συριζαίοι δεν έχουν τον παραμικρό ηθικό και πολιτικό ενδοιασμό να διαψεύδουν τα ίδια τους τα καμώματα.

Έτσι, λοιπόν, ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι οι ιδιωτικοποιήσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά αυτές «δεν είναι στο ιδεολογικό, πολιτικό, στρατηγικό και αναπτυξιακό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ»!

Με ακόμη μεγαλύτερο θράσος, όμως, συνέχισε λέγοντας ότι «Δεχθήκαμε τον συμβιβασμό γι αυτές τις ήδη εννέα ιδιωτικοποιήσεις που η διαδικασία τους είχε ήδη ξεκινήσει όταν υπογράφηκε η συμφωνία του περσινού καλοκαιριού. Αυτό ήταν το σημείο συμβιβασμού στις ιδιωτικοποιήσεις. Πέραν τούτου δεν υπάρχει άλλη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους. Αυτές τις ιδιωτικοποιήσεις δεν δεσμευτήκαμε ότι θα τις κάνουμε με όρους αποικίας αλλά με τους αξιοπρεπέστερους όρους ως προς τον ελληνικό λαό»!

Η κυβέρνηση, δηλαδή, που έκλινε σ΄όλες τις πτώσεις τις λέξεις ξεπούλημα και ιδιωτικοποιήσεις, έχει το απύθμενο θράσος να πουλάει και πνεύμα, λέγοντας ότι όσα έκαναν δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμά τους! Πού να συμπεριλαμβάνονταν, δηλαδή…

Ο ίδιος, μάλιστα, ο οποίος συνδέεται με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά θα έπρεπε για ευνόητους λόγους να σιωπήσει. Κάτι τέτοιο, όμως, προϋποθέτει την ύπαρξη τσίπας και φιλότιμου, τα οποία φυσικά και δεν συνάδουν με το περιβόητο «ηθικό πλεονέκτημα» της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-thrasos-dritsa.-leei-ochi-stis-idiwtikopoihseis-autos-pou-jepoulh#ixzz4O8DVabYq

Comments Off on Διχασμένη προσωπικότητα ο Δρίτσας: Λέει όχι στις ιδιωτικοποιήσεις αυτός που ξεπούλησε τον ΟΛΠ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.