Δολοφονική επίθεση εναντίον αποσπασμένου υπάλληλου της Χρυσής Αυγής

Το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργούν κυβέρνηση και κανάλια έχουν οδηγήσει σε τυφλές επιθέσεις εναντίον μελών, στελεχών και όσων γενικότερα πρόσκεινται φιλικά απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Όπως αποκάλυψε και η ιστοσελίδα των παρακρατικών, indymedia ομάδα αναρχικών στοχοποίησε και παρακολούθησε υπάλληλο της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι.

Οι παρακρατικοί επιτέθηκαν μαζικά και άνανδρα στον Π.Π. και στον φίλο του, 20 άτομα εναντίον 2! Από καθαρή τύχη γλίτωσαν από την δολοφονική επίθεση οι δύο άντρες. Κανένα όμως κανάλι, καμία φυλλάδα και καμία ιστοσελίδα που συντηρείται από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου δεν ασχολήθηκε με την νέα αυτή επίθεση κατά ανθρώπων της Χρυσής Αυγής.

Καταγγέλλουμε τον ανορθόδοξο επικοινωνιακό πόλεμο, το όργιο ψευδολογίας και την μαύρη προπαγάνδα με αφορμή ένα τραγικό συμβάν και δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτό το ολισθηρό κλίμα καναλιών και αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dolofonikh-epithesh-enantion-apospasmenou-upallhlou-ths-chrushs-aughs#.UjzShMbIbSI#ixzz2fTbiGzlM

Comments Off on Δολοφονική επίθεση εναντίον αποσπασμένου υπάλληλου της Χρυσής Αυγής

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.