Δράση κατά της Χρυσής Αυγής απαιτεί το ΠΑΣΟΚ της ρεμούλας

Δεν έχει πραγματικά όριο το θράσος των πασόκων, είτε βρίσκονται ακόμα στο ΠΑΣΟΚ, είτε έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές τις ημέρες τελεσιδικεί η υπόθεση Τσοχατζόπουλου που αποδεικνύει το προφανές, ότι δηλαδή το ΠΑΣΟΚ υπήρξε διαχρονικά το κόμμα της διαφθοράς, της ρεμούλας και της μίζας. Θα ανέμενε κανείς οι πασόκοι να έχουν κρυφτεί στις τρύπες τους και να μην τολμούν να ξεμυτίσουν, υπό το φόβο να αρπάξει και κανέναν άλλο η δικαιοσύνη. Φευ όμως όχι μόνο συνεχίζουν να υπάρχουν, χάρη στην προστασία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τολμάνε και μιλάνε κιόλας.

Επιστολή, λοιπόν, απέστειλε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγας, προς τον φίλο του Δραγασάκη, Μεϊμαράκη, ζητώντας άμεση σύγκλιση των γραμματειών των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», ώστε να ληφθούν «από κοινού δράσεις για την προστασία του Κοινοβουλίου». Αποκωδικοποιώντας την ξύλινη πολιτική γλώσσα του Ρήγα, ο καθείς αντιλαμβάνεται ότι το κάλεσμα αφορά την προστασία της κλεπτοκρατίας από την Χρυσή Αυγή, ώστε να μην χρειαστεί το πολιτικό σύστημα να ρίξει άλλους κλέφτες ως αποδιοπομπαίους τράγους στα δικαστήρια.

Υποκρίνονται οι πασόκοι ότι τους πείραξαν τα γεγονότα στον Μελιγαλά, όμως το «ενδιαφέρον» τους είναι άκρως υποκριτικό, αφού όλοι είδανε ότι ο λόγος αφαιρέθηκε από τον δήμαρχο δικαιολογημένα – για να μην συνεχίσει να προσβάλλει τους νεκρούς – και άνευ καμμίας βίας. Εκτός και αν το ΠΑΣΟΚ συγκρίνει την βία που διέτασσε το ίδιο να ασκηθεί εναντίον αναπήρων και συνταξιούχων με την αφαίρεση του λόγου από έναν ανιστόρητο. Εκτός και αν το ΠΑΣΟΚ συγκρίνει την βία των παρακρατικών – που ουδέποτε τόλμησε το καθεστώς να αντιμετωπίσει – με την αφαίρεση του λόγου από έναν δήμαρχο που προσέβαλλε νεκρούς. Δεν θυμόμαστε την σύγκλιση των κοινοβουλευτικών ομάδων όταν οι αναρχικοί καίγαν ανθρώπους ζωντανούς στο κέντρο των Αθηνών, ούτε θυμόμαστε σύγκλιση των κοινοβουλευτικών ομάδων την επαύριο της αποκαλύψεων των τόσων και τόσων σκανδάλων της μεταπολίτευσης.

Ας αφήσουν, λοιπόν, οι «συνταγματικοί» την υποκρισία και ας δηλώσουν ευθέως αυτό που τους πειράζει. Τους πειράζει το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική φωνή αλήθειας στο ελλαδικό (γιατί ελληνικό δεν είναι ακόμα…) κοινοβούλιο. Γιατί μιλά με ονόματα και αποκαλύπτει τα αμαρτωλά μυστικά της μεταπολίτευσης, όπως είναι ο βουλευτικός μισθός, το αφορολόγητο των βουλευτών, τα σκάνδαλα και η διαπλοκή. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drash-kata-ths-chrushs-aughs-apaitei-to-pasok-ths-remoulas#.UjhsodLwmCg#ixzz2fA6HhEdy

Comments Off on Δράση κατά της Χρυσής Αυγής απαιτεί το ΠΑΣΟΚ της ρεμούλας

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.