Δράση Μετώπου Νεολαίας για την ΕΟΚΑ

Την 1η Απριλίου, κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας βρέθηκε στο Μνημείο της ΕΟΚΑ στο κέντρο της Αθήνας για να αποτίσει τον ελάχιστο φόρο Τιμής στους Ήρωες της Κύπρου που έδωσαν τον Αγώνα για την Λευτεριά και την Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα. 

Οι Νέοι της Χρυσής Αυγής παρά τις απαγορεύσεις και την καταστολή έδωσαν το καλύτερο μάθημα σε όλους όσους καταχράζονται τον όρο του Εθνικιστή, δείχνοντας ξανά πως στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ένα Κίνημα που έχει μέλλον και ζωή και αυτό δεν είναι άλλο από τον Λαϊκό Σύνδεσμο!

Πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Πολιτικού Κρατουμένου Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, ενώ τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας προχώρησαν σε ανάρτηση πανό με το οποίο ξεκαθάρισαν την θέση τους σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο και τις επικείμενες εκλογές.

Η ΕΟΚΑ και ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής έδωσε Αγώνα και Αίμα για την Ένωση πάνω στα βουνά του Νησιού χωρίς να συνδιαλλαγεί ούτε μια στιγμή με τους προδότες και τους εχθρούς και καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με επίδοξους πολιτικάντηδες που αυτοχαρακτηρίζονται ως Πατριώτες και Εθνικιστές, ενώ στην πραγματικότητα συνδιαλέγονται και στηρίζουν το σύστημα με μοναδικό μέλημα του εαυτού τους την βουλευτική εκλογή.


ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ

Comments Off on Δράση Μετώπου Νεολαίας για την ΕΟΚΑ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.