Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Πειραιά, Καβάλας, Θάσου

Η λάσπη και οι συκοφαντίες των φερέφωνων του συστήματος ΔΕΝ λυγίζουν τους Έλληνες Εθνικιστές.Αυτή η διαπίστωση αποδείχτηκε περίτρανα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά. Αξίζει να σημειωθεί, πως από νωρίς το μεσημέρι υπήρχαν κάτω από τα γραφεία τουλάχιστον τρεις διμοιρίες ΜΑΤ καθώς και λοιπές αστυνομικές δυνάμεις.

Πρώτος στο βήμα του ομιλητή ανέβηκε ο συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο οποίος φανερά συγκλονισμένος από την ψυχική δύναμη και τον παλμό των παρευρισκομένων, ανέφερε χαρακτηριστικά πως ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Διεξάγουμε έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα. Καταδικάζουμε την βία και τόνισε τις απέλπιδες προσπάθειες ενός τάχιστα καταρρέοντος πολιτικού συστήματος να φορτώσει τα πάντα στην Χρυσή Αυγή!

Στην συνέχεια το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής και βουλευτής της Α’ Πειραιά, Νικόλαος Κούζηλος ο οποίος με την σειρά του εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του σάπιου πολιτικού συστήματος, το οποίο πίστευε, ασφαλώς λανθασμένα, πως οι Έλληνες Εθνικιστές ύστερα από τον βρώμικο και ύπουλο πόλεμο που δέχονται, θα είχαν σκάψει λάκκο για να κρυφτούν -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- αλλά αντί αυτού γέμισαν τα γραφεία της Τοπικής μας Οργανώσεως, ασφυκτικά!

Τέλος στο βήμα ανέβηκε ο κύριος ομιλητής της βραδιάς, συναγωνιστής, Περιφερειάρχης Πειραιά και βουλευτής της Β’ Πειραιά, Ιωάννης Λαγός.

Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας μία ιστορική αναδρομή όσον αφορά τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχει περάσει το Κίνημά μας, από τις οποίες όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκε αλλά αντιθέτως βγήκε πιο δυνατό από ποτέ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η Χρυσή Αυγή αναγεννάτε από τις στάχτες της!

Συνέχισε την κατάθεση ψυχής – γεμάτη δυναμισμό ομιλία του, αναφέροντας τα αμέτρητα εγκλήματα που πραγματοποίησε η Αριστερά στην Πατρίδα μας και τα οποία παραμένουν μέχρι σήμερα ατιμώρητα, αντί αυτού όμως σέρνονται στα κρατητήρια Έλληνες Εθνικιστές, με ανυπόστατες και στημένες κατηγορίες, οι οποίοι αντιμετωπίζονται από το σύστημα ως τρομοκράτες και ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γνωστό εμετικό σύνθημα που εκστόμισε στην Βουλή η γνωστή Κομμουνίστρια της Εκάλης, δίνοντας την απάντησή μας η οποία αποτελεί και την απτή πραγματικότητα: Στις λαϊκές γειτονιές, δεν υπάρχουν Κομμουνιστές!

Φυσικά από την ομιλία του Συναγωνιστή δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά των δύο μέτρων και των δύο σταθμών με τα οποία αντιμετωπίζεται  το Κίνημά μας από το διεφθαρμένο σύστημα και τους παρακρατικούς του που χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως το απόλυτο κακό. Ενώ αφήνει ατιμώρητους τους εγκληματίες των αναρχικών στεκιών – οπλοστασίων, χωρίς να τους απαγγέλλεται ουδεμία κατηγορία!

Η ομιλία έκλεισε με τα εξής χαρακτηριστικά λόγια:

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ!!!

Μετά το πέρας των ομιλιών ΌΛΟΙ οι παρευρισκόμενοι σταθήκαμε σε στάση προσοχής και απαγγείλαμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας και όλη την ένταση της φωνής μας τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, στέλνοντας ένα βροντερό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Τ. Ο. Καβάλας: ενημερωτική δράση στον οικισμό Νέος Ζυγός

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 το απόγευμα, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ. Ο. Καβάλας, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στον οικισμό Νέος Ζυγός, προς ενημέρωση των κατοίκων για τις θέσεις και το πολιτικό πρόγραμμα του Κινήματός μας, όπως επίσης και για την ερώτηση που καταθέσαμε ως Χρυσή Αυγή στην Βουλή, αναφορικά με την κατάσταση εγκατάλειψης που παρουσιάζει ο εν λόγω οικισμός.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών επισκέφτηκε τον οικισμό, με σκοπό να πραγματοποιήσει μία ακόμη ενημέρωση για τις θέσεις του Κινήματός μας στα πλαίσια των ενημερωτικών δράσεων που διενεργεί σε όλον τον νομό, όπως επίσης και για να ενημερώσει τους κατοίκους για που καταθέσαμε ως Κίνημα για τον οικισμό τους.

Ομιλητής της συνάντησης αυτής ήταν ο Γραμματέας της Τοπικής μας, ο συναγωνιστής Δημήτριος Βογιατζής, ο οποίος ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την έξοδο της χώρας από την γενικευμένη κρίση των τελευταίων τεσσάρων χρόνων.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πολεμική του συστήματος εναντίον μας, παίρνοντας αφορμή από το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του συμπατριώτη μας και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται το θέμα τα ΜΜΕ προκειμένου να πλήξουν την Χρυσή Αυγή.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στο φλέγον τοπικό ζήτημα της εγκατάλειψης του εν λόγω οικισμού από τους ντόπιους βουλευτές και τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, αναφέροντας την ερώτηση που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο, κάνοντας λόγο για τον τρόπο που οι κάτοικοι μαζί με την συμπαράσταση της Χρυσής Αυγής θα μπορούσαν να δώσουν λύση στα προβλήματα του οικισμού, με το ημιτελές σύστημα ύδρευσης κι αποχέτευσης, τους χωματόδρομους και το παρατημένο αθλητικό κέντρο.

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία με θέμα την γεωθερμία ως εθνική πηγή πλούτου

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Ναθαναηλίδη Αναστάσιου, με θέμα την γεωθερμία ως εθνική πηγή πλούτου.

Την συνάντηση του Σαββάτου ξεκίνησε με μια εισήγησή του ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτριος Βογιατζής, ο οποίος αναφέρθηκε στον πανικό που έχουν προκαλέσει στο σύστημα τα διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, καθώς και στις τελευταίες απολύτως παράνομες ενέργειες του καθεστώτος εναντίον μας. Αμέσως μετά έκανε μια σύντομη αναφορά σε μια κρίσιμη ερώτηση που καταθέσαμε ως Κίνημα στην βουλή, που αφορά τον νομό μας και ειδικότερα στον συνοικισμό Νέο Ζυγός Καβάλας. Επίσης, αναφέρθηκε και στα εγκαίνια των γραφείων των Τοπικών Οργανώσεων Καβάλας και Δράμας που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Νικόλαος Καψαλίδης, ο οποίος παρουσίασε το ιστορικό υπόβαθρο, τα σημαντικά πρόσωπα και τέλος τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Πηγάδα του Μελιγαλά, με τις φρικτές σφαγές αθώων ανθρώπων από τους κομμουνιστοσυμμορίτες, την μνήμη των οποίων το Κινημά μας τιμά σταθερά επί δύο δεκαετίες.

Μετά την ιστορική αναδρομή, τον λόγο πήρε ο κύριος ομιλητής, ο συναγωνιστής Ναθαναηλίδης Αναστάσιος, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο στρατηγικό βάθος της χώρας μας, ενώ συνέχισε με μια γενική αναφορά στα τεράστια οφέλη που μπορούν να προκύψουν από την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου. Τα οφέλη αυτά σχετίζονται άμεσα με την εθνική μας οικονομία, τις προοπτικές ανάπτυξης του πρωτογενούς αγροτικού τομέα, την δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, όπως και την οικολογική αποτίμηση αυτής της απολύτως φιλικής προς το περιβάλλον μορφής ενέργειας.

Στην συνέχεια ανέφερε όλα τα μέχρι στιγμής γνωστά γεωθερμικά πεδία ανά την επικράτεια, καθώς και το εγγύτερο γεωθερμικό πεδίο στην περιοχής μας, στο Ερατεινό του κάμπου του Νέστου, το οποίο βρίσκεται σε μικρό βάθος και τα νερά του φτάνουν μέχρι και τους 82 βαθμούς κελσίου. Στην αναφορά του ο συναγωνιστής Ναθαναηλίδης, δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και στα λίγα αρνητικά που μπορούν να προκύψουν από την εν λόγω εκμετάλλευση.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την εθνικοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών και την απόδοσή τους στον Ελληνικό λαό, μέσω της επιδότησης της εγχώριας παραγωγής σε κάθε τομέα.

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Πυρήνας Θάσου: ανάρτηση ελληνικών σημαιών στον Λιμένα και στον Παχύ

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013, στις 7 το απόγευμα, κλιμάκιο του Πυρήνα Θάσου προέβη σε τοποθέτηση ελληνικών σημαιών στην μαρίνα του Λιμένα και στην περιοχή Παχύς Θάσου, σε σημεία όπου υπήρχαν για χρόνια κοντάρια, χωρίς όμως σημαίες.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών συγκεντρώθηκε στα γραφεία του Πυρήνα στον Λιμένα Θάσου κι από εκεί με υποδειγματική παράταξη και πειθαρχία κατευθύνθηκαν προς το λιμάνι όπου αφού ανάρτησαν στους ιστούς την σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας και την ελληνική σημαία, έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Η πράξη αυτή των συναγωνιστών τράβηξε αμέσως την προσοχή των διερχόμενων συμπατριωτών μας, οι οποίοι σταμάτησαν για να καμαρώσουν τους Έλληνες Εθνικιστές. Ήταν τόσο θετική η ανταπόκριση του κόσμου, που ξέσπασε σε χειροκροτήματα μετά το τέλος της σεμνής τελετής μας.

Παρά τον πόλεμο που είχε εξαπολύσει από το πρωί της Τετάρτης το σύστημα εναντίον του Κινήματός μας, η στήριξη των συμπατριωτών μας ήταν εμφανής, κόντρα στις όποιες μεθοδεύσεις των διαπλεκόμενων κομμάτων και ΜΜΕ. Στην συνέχεια, το κλιμάκιο του Πυρήνα Θάσου κατευθύνθηκε οδικώς στην περιοχή Παχύς, όπου και εκεί ανάρτησε μία ελληνική σημαία.

Η ξεπουλημένη συγκυβέρνηση του μνημονίου, εκτός της ληστρικής επίθεσης που εξαπολύει στον ήδη καθημαγμένο Έλληνα φοροολογούμενο, έχει εξαπολύσει κι άλλη μια ύπουλη επίθεση προς τα Ιερά και τα Όσια της φυλής μας, με στόχο να αφελληνίσει το λαό μας, αλλά όσο υπάρχει έστω κι ένας χρυσαυγίτης, τα σχέδιά τους αυτά δεν θα περάσουν.

Πυρήνας Θάσου
Πρίνος – Θάσου
Τετάρτη 19:00 – 22:00
Τηλ: 6938699504

Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού: Ομιλία για την μαύρη επέτειο των Σεπτεμβριανών του 1955‏

Ομιλία για τα Σεπτεμβριανά γεγονότα του 1955 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/9 στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού από τον συναγωνιστή Νίκο Καμπόλη που τόνισε πως η μαύρη επέτειος των Σεπτεμβριανών του ΄55 είναι ιδιαίτερα διδακτική.

Απευθύνεται ιδιαίτερα στα νέα μπουμπούκια της σημερινής εποχής, τους τουρκόφιλους και γενικά όσους έχουν διαγράψει από την μνήμη τους τα δεινά που πέρασε ο Ελληνισμός από τους τούρκους. Απευθύνεται σε όσους έχουν ξεχάσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς και τις πληγές που στάζουν αίμα του Ελληνισμού στην Κύπρο, στην Μικρά Ασία και στην Κωνσταντινούπολη.
Στην συνέχεια μίλησε για τον πραγματικό λόγο που έγινε το πογκρόμ και τον σκοτεινό ρόλο για άλλη μια φορά των Άγγλων. Στάθηκε στις φρικαλεότητες που διέπραξαν άλλη μια φορά οι τούρκοι όπου με πρωτοφανή φανατισμό φωνάζουν συνθήματα: «Σπάστε, γκρεμίστε, είναι γκιαούρης» και «Ανάθεμα στους γκιαούρηδες» και να κινούνται στα ελληνικά μαγαζιά.

Δεκάδες Έλληνες, κυρίως κληρικοί κακοποιήθηκαν χωρίς έλεος και δολοφονήθηκαν. Εκκλησίες πυρπολήθηκαν, σπάνιες εικόνες, αγιογραφίες και σκεύη ανεκτίμητης αξίας καταστράφηκαν και σχολεία με όλα τα περιουσιακά στοιχεία και με σπάνιους πίνακες έγιναν παρανάλωμα του πυρός. Με μανία οι βάρβαροι κατέστρεψαν εργοστάσια, εστιατόρια και ξενοδοχεία Ελλήνων έκαψαν γραφεία και πιεστήρια ελληνικών εφημερίδων. Δεν σεβάστηκαν ούτε τους νεκρούς! Οι πατριαρχικοί τάφοι και τα σκηνώματα μεγάλων ευεργετών του Έθνους στη Ζωοδόχου Πηγή, δέχονται την κανιβαλική συμπεριφορά και την μανία του όχλου.

Τις επόμενες μέρες σχηματίζονται καραβάνια από Έλληνες που εγκαταλείπουν την βασιλεύουσα. Το σχέδιο των βαρβάρων πέτυχε… Κλείνοντας ο συναγωνιστής τόνισε ότι το παράδειγμα των προσχεδιασμένων γεγονότων κατά των Ελλήνων της Πόλης το 1955 είναι ενδεικτικό της πόσης εμπιστοσύνης μπορεί να τύχει ο τούρκος και ποια είναι τα αληθινά αισθήματα που τρέφουν για τους Έλληνες.

Κάθε ανοχή, κάθε ψήφος στους ανθέλληνες που μας κυβερνούν, είναι και μια μαχαιριά στην καρδιά της Ελλάδας. Γιατί με την ρεπούσια πολιτική που υιοθετούν ξεχνάνε την Ιστορία του Έθνους μας και Λαός που ξεχνά την Ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει…

Υ.Γ Παρά τον ανελέητο πόλεμο λάσπης που δέχεται το κίνημα τις τελευταίες μέρες θέλουμε να ενημερώσουμε τα διάφορα παπαγαλάκια πως τα γραφεία μας ήταν ασφυκτικά γεμάτα.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-peiraia-kabalas-thaso#.Uj6PG8bIbSI#ixzz2fbLah98I

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Πειραιά, Καβάλας, Θάσου

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.