Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Δυτική Αττική, Έδεσσα

Παρά το κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος του Κινήματος μας με αφορμή την προβοκάτσια στο Κερατσίνι, πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για μια ακόμη φορά στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών αποδεικνύοντας ότι η τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει το άθλιο πολιτικό κατεστημένο δεν αγγίζει τους Χρυσαυγίτες – Χρυσαυγίτισες. Οι συναγωνιστές Χρήστος Παππάς και Ηλίας Κασιδιάρης ενημέρωσαν τους συναγωνιστές για τα τελευταία γεγονότα, και για τον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει σκοτεινά κέντρα ενάντια στο Κίνημα μας. Οι συναγωνιστές με υψηλό το φρόνημα και το ηθικό απέδειξαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδος μας, από τους ντόπιους και ξένους λακέδες που την έχουν καταλάβει.

Προβολή βίντεο για τον Μελιγαλά στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα θύματα της Πηγάδας του Μελιγαλά όπου σφαγιάσθηκαν από τους δολοφόνους Κομμουνιστοσυμμορίτες τον Σεπτέμβριο του 1944. Επικεφαλής τον δολοφόνων ήταν ο Άρης Βελουχιώτης,και ο Νίκος Μπελογιάννης . Γυναίκες άνδρες και μικρά παιδιά 5και 8 ετών ήταν τα θύματα των αιμοσταγών δολοφόνων του Κ.Κ.Ε. . Η Θυσία των αθώων Ελλήνων πατριωτών, δεν ήταν μάταιοι αφού το αθώο αίμα τους απέτρεψε την κόκκινη δικτατορία που ήθελαν να επιβάλουν τα όργανα του Σλαβισμού στην πατρίδα μας μέσω του ανθελληνικού και προδοτικού Κ.Κ.Ε. . Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τιμάει πάντοτε τα αθώα θύματα του Μελιγαλά σε πείσμα εκείνον που θέλουν την μονόπλευρη λήθη.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής εχθές το βράδυ, τα γραφεία μας λειτούργησαν κανονικά παρά τους τραμπουκισμούς, τις απειλές και τις δεκάδες προσαγωγές συναγωνιστών από το κράτος και το παρακράτος. Η προκαθορισμένη συνομιλία του συναγωνιστή Ιωάννη Χρυσοβιτσάνου ξεκίνησε με πλήθος συναγωνιστών να παρευρίσκονται στην αίθουσα της Τοπικής Οργάνωσης δηλώνοντας έτοιμοι να υπερασπιστούν τα δίκαια των Ελλήνων εθνικιστών δείχνοντας με αυτό τον τρόπο προς πάσα κατεύθυνση ότι η φάλαγγα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν θα πέμψη τα όπλα. Παρέμβαση έκανε ο συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης όπου εν μέσω χειροκροτημάτων πήρε τον λόγο και με ισχυρά επιχειρήματα και πύρινο λόγο κινήθηκε εναντίων των δειλών υποκριτών του Ελληνικού κοινοβουλίου. Παραθέτοντας σε όλους μας τους λόγους που παραπλάνησαν την κοινή γνώμη σπέρνοντας για άλλη μια φορά λάσπες και ύβρεις εναντίων του Εθνικιστικού Κινήματος, μη σεβόμενοι ακόμα και την μνήμη του νεκρού νεαρού στο Κερατσίνι.

ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΦΕΡΝΟΥΝ με αφορμή το χθεσινοβραδινό φονικό που έγινε στο Κερατσίνι, επέρριψαν τις ευθύνες στο Εθνικιστικό Κίνημα ψευδολογώντας και λασπολογώντας παρακίνησαν την κοινή γνώμη εναντίων της Χρυσής Αυγής, δημιούργησαν σκηνικό αστάθειας και καλλιεργώντας μίσος και εμφυλιοπολεμικό κλίμα, προπαγανδίζοντας κανάλια και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι όλων τον παρατάξεων. Αποκρύπτουν  στον κόσμο την αλήθεια, η οποία είναι το νέο μνημόνιο το οποίο πιέζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι να εφαρμοστεί άμεσα στην ήδη καταρρέουσα και χρεοκοπημένη οικονομία της Ελλάδος. Τα τεράστια ποσοστά που δημοσκοπικά λαμβάνει η Χρυσή Αυγή που ήδη έχουν ξεπεράσει το 20%, αυτή είναι η αιτία των επιθέσεων που δέχεται το Εθνικιστικό Κίνημα όπως και η αποδοχή των πολιτών στις θέσεις και στις Ιδέες του Κινήματος, είναι αυτό που πραγματικά τρομοκρατεί τους κυβερνώντες και τα σιωνιστικά αφεντικά τους. Ο χρόνος που έχει απομείνει για να αντιδράσουν τελειώνει και θέλουν πάση θυσία να μας αποδυναμώσουν και εν τέλει να μας εξαφανίσουν από το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδος.

Εμείς ως Χρυσαυγίτες με Πίστη στον Αρχηγό και στην Ιδέα  οφείλουμε να φυλάξουμε τις δικές μας Θερμοπύλες και να απαντήσουμε όπως πρέπει την ώρα που πρέπει.

Κατάμεστα και τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο.

Κατάμεστα είναι για άλλη μια φορά τα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο με δεκάδες συναγωνιστές να δίνουν το παρόν και την συμπαράσταση τους στον δίκαιο Αγώνα που κάνουν οι Έλληνες Εθνικιστές.Η ομιλία με θέμα Εναντίον Όλων που έγινε από το Πενταμελές της Δυτικής Αττικής  και τους συναγωνιστές Χρυσοβιτσάνο Ιωάννη και Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο ήταν μια εκτενής αναφορά στον Τίμιο αγώνα των Εθνικιστών ενάντια στο σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα της λεγόμενης μεταπολίτευσης,δεν είναι η πρώτη φορά που μας πολεμούν με λύσσα τα σκυλιά του καθεστώτος και βγάζουν όλο τον μισανθρωπισμό και τον ανθελληνισμό από μέσα τους εναντίον σε ότι υπερασπίζει τα δίκαια των Ελλήνων,ο αγώνας έχει αρχίσει και με μανία χτυπούν το Εθνικιστικό Κίνημα αλλά ο κόσμος έχει πλέον προδικάσει τα μελλούμενα και δείχνουν δυσοίωνα για τους σύγχρονους Εφιάλτες,πολεμούν να ανατρέψουν το αναπόφεκτο αλλά το μέλλον μας ανήκει.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας εθνικής οδού, Ασπρόπυργος
e-mail:[email protected] ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-22.00

Οργανωτική συνδιάσκεψη στην πόλη της Έδεσσας

Την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή δεκάδων υποστηρικτών και φίλων του κινήματός μας, η προγραμματισμένη οργανωτική συνδιάσκεψη σε κεντρική αίθουσα της Έδεσσας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα στελέχη της Ν.Ε. Πέλλας, ο γραμματέας της Ν.Ε. Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, καθώς και ο υπεύθυνος της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν η οργανωτική και διοικητική δομή καθώς και οι ποικίλες δράσεις του κινήματος. Έμφαση δόθηκε ιδιαίτερα στην κοινωνική αλληλεγγύη της Χρυσής Αυγής, καθώς και στις άλλες δράσεις και παρεμβάσεις σε κοινωνικό και Εθνικό επίπεδο, εντός και εκτός κοινοβουλίου.

Δόθηκε με απόλυτη σαφήνεια το ιδεολογικό στίγμα του Λαϊκού Συνδέσμου και τονίστηκε με έμφαση πως ο Λαϊκός Εθνικισμός, ως πολέμιος τόσο του αντεθνικού μαρξισμού όσο και του διεθνούς κεφαλαιοκρατικού συστήματος (καπιταλισμός) αγωνίζεται με σθένος για την Εθνική και κοινωνική ολοκλήρωση του Ελληνικού Έθνους, με την πλήρη συνεργασία όλων των κοινωνικών τάξεων για τον Εθνικό σκοπό.

Χαρακτηριστική ήταν η παρέμβαση μια πολύτεκνης μητέρας τεσσάρων παιδιών, η οποία αφού ευχαρίστησε τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Πέλλας για την έμπρακτη στήριξη στον Γολγοθά της, αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής στην περιοχή με τις διανομές τροφίμων, και παρότρυνε όλους τους Συναγωνιστές να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την τελική Νίκη.
Ακολούθησε ένας ιδιαίτερα εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και απαντήθηκαν πλείστα ερωτήματα που μοιραία ανακύπτουν από την μαύρη προπαγάνδα και την λάσπη των υποτακτικών των τοκογλύφων πολιτικάντηδων που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας.

Με το πέρας της εκδήλωσης, αρκετοί υποστηρικτές και φίλοι εκδήλωσαν την επιθυμία τους να ενταχθούν ενεργά στο κίνημά μας. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-dutikh-attikh-edessa#.Uj1PbcbIbSI#ixzz2fVlmmuhj

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Δυτική Αττική, Έδεσσα

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.