Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κόρινθος, Εύβοια – Βοιωτία, Λάρισας, Ηράκλειο

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κόρινθος, Εύβοια - Βοιωτία, Λάρισας, Ηράκλειο

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών  την προβολή – αφιέρωμα που επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομαδα της εν λόγω τοπικής στην μνήμη των δυο συναγωνιστών μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Μέσω της συγκεκριμένης προβολής αποδείχθηκε ποιοι είναι  οι ηθικοί αυτουργοί της στυγερής δολοφονίας των δυο συναγωνιστών μας. Το απόγευμα της  Τετάρτης στην Τ.Ο. Αθηνών σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο ο συναγωνιστής και βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτριος Κουκούτσης αναφέρθηκε σε όλη την δράση της Κ.Ο. του Κινήματος μέσα στο κοινοβούλιο, αλλά και στο ήθος του κάθε Χρυσαυγίτη και Χρυσαυγίτισας. Ο Συναγωνιστής Κουκούτσης τόνισε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα δίδαξε ήθος μέσα στην βουλή όπως και οι Χρυσαυγίτες σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Κορίνθου

Κατάμεστα ήταν για ακόμα ένα Σάββατο τα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Κορίνθου , στα πλαίσια της καθιερωμένης εβδομαδιαίας λειτουργίας τους. Ο συναγωνιστής που πραγματοποίησε την ομιλία ανεφέρθη στης τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις , ανέλυσε ό,τι αφορά τις πολιτικές διώξεις του Αρχηγού , των στελεχών αλλά και ολοκλήρου του Κινήματος από το σάπιο σύστημα εξουσίας και τόνισε την ηθική υποχρέωση του κάθε Εθνικιστή να σταθεί με όλη τη δύναμη της καρδιάς του δίπλα στο Εθνικιστικό Κίνημα . Τέλος έγινε μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου 1973 και ανελύθη ο μύθος που έχει στηθεί γύρω από αυτή την υποτιθέμενη εξέγερση. Ως είθισται μετά το πέρας της ομιλίας εψάλλη ο Εθνικός μας Ύμνος και μέσα σε έντονο κλίμα φωνάξαμε τη λέξη ΑΘΑΝΑΤΟΙ για τους δύο χαμένους αδερφούς μας που δολοφονήθηκαν άνανδρα από αριστερούς τρομοκράτες .

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:
Κύπρου 64
Σάββατο 19.00-21.00

Ομιλίες στην Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας

Την Κυριακή 17/11, οι συναγωνιστές και φίλοι που παρευρέθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στη Χαλκίδα, παρακολούθησαν δύο ενδιαφέρουσες εισηγήσεις. Η πρώτη ήταν ιστορικού χαρακτήρα, με παρουσίαση των πραγματικών γεγονότων στο Πολυτεχνείο το 1973 και αποδόμηση όλων των σχετικών μεταπολιτευτικών μύθων.

Η γνώση της ιστορικής αλήθειας είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκομίσουν οι λαοί τα αναντικατάστατα οφέλη της ιστορικής μνήμης, ερμηνεύοντας τους λόγους των γεγονότων του παρόντος και προετοιμαζόμενοι ορθά για το προσδοκόμενο μέλλον τους.

Ο συναγωνιστής, βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος έκανε στη συνέχεια μια αναλυτική ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις σε πολιτικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο. Αναφέρθηκε επίσης, στις πολιτικές διώξεις των Εθνικιστών, στα τρομοκρατικά χτυπήματα, τις δολοφονίες, τους τραυματισμούς, τις φυλακίσεις, επισημαίνοντας ότι τόσο το σιωνιστικό καθεστώς όσο και οι παρακρατικοί μηχανισμοί του αδυνατούν ν’ αντιληφθούν το μέγεθος της αφοσίωσης των Χρυσαυγιτών στην αποστολή τους: την Ελευθερία της Πατρίδος και την Ανάσταση του Έθνους. Ούτε οι σφαίρες ούτε οι φυλακές δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές. Αντίθετα, ατσαλώνουν τη δύναμη της θελήσεώς μας για την τελική Νίκη. Όταν όλοι οι εχθροί του Έθνους έχουν ενωθεί εναντίον μας, η δική μας απάντηση είναι ότι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ θα νικήσουμε και θα ξαναδώσουμε στον λαό μας την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια που του στέρησαν.

Αποσπάσματα από την ομιλία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, με θέμα την “Πολυπολιτισμικότητα”:

Αφορμή έδωσε η δήλωση του Δανού υπουργού μετανάστευσης: “Δε θα γίνουμε πολυπολιτισμικό κράτος”! Τί ώθησε έναν άνθρωπο, που αποτελεί εκ θέσεως την ενσάρκωση της παγκοσμιοποίησης να εγκολπωθεί μια τέτοιου είδους “ακραία” θέση;

Κανένα έθνος δε γεννιέται πολυπολιτισμικό. Η πολυπολιτισμικότητα είναι μια αφύσικη κατάσταση, που πλήττει κράτη ευρισκόμενα σε εθνική παρακμή. Με απλά λόγια, κουβαλά μέσα της το σπόρο της τελικής εθνικής καταστροφής. Αν εξετάσουμε τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες, θα δούμε ότι βρίσκονται σε κατάστασης πλήρους ηθικής και κοινωνικής χρεοκοπίας. Εάν ανατρέξουμε έστω σε μια απλή ανάγνωση εφημερίδων ή ακρόαση τηλεοπτικών εκπομπών σε ένα πολυπολιτισμικό κράτος, θα δούμε ότι βασιλεύει η διαφθορά, η ανηθικότητα, η απάτη και το ψεύδος.

Και η ελίτ, που κυβερνά αυτόν τον κόσμο, χρησιμοποιεί αυτή την κατάσταση, ώστε να μπορεί άνετα να στρέψει τη μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης. Για πρώτη φορά το εργαλείο αυτό χρησιμοποιήθηκε από τους μαρξιστές, προκειμένου να καταστείλουν κάθε αντίσταση στο κομμουνιστικό-σοβιετικό κράτος. Αυτή η σφύρα χρησιμοποιείται για να φτιάξει πειθήνιους υπηκόους της νέας τάξης πραγμάτων, με την απώλεια της εθνικής συνείδησης. Η απώλεια εθνικής συνείδησης και ταυτότητας επιφέρει τον εσωτερικό κατακερματισμό των κρατών.

Ο συνεκτικός κρίκος του παραδοσιακού εθνικού πολιτισμού πλήττεται, με αποτέλεσμα η αυξανόμενη διαίρεση στους κόλπους της κοινωνίας να φέρνει εγκληματική έξαρση. Η συνεχής ροή εξαθλιωμένων μαζών, οι οποίες έχουν μηδαμινές έως ανύπαρκτες οικονομικές απαιτήσεις, πλήττει θανάσιμα το βιοτικό επίπεδο του ομοιογενούς πληθυσμού μιας χώρας, αφού οι εισρέοντες αλλοδαποί ρίχνουν μισθούς, μεροκάματα, καθώς και κάθε άλλου είδους αποδοχές, περίθαλψη, συντάξεις, κλπ. Δια του τρόπου αυτού, οι κάποτε ασφαλείς πολίτες μεταβάλλονται σε απελπισμένα όντα. Δεν είναι τυχαίο ότι όπου βασιλεύει η πολυπολιτισμικότητα ανθούν η πορνεία, τα ναρκωτικά, ο τζόγος.

Για να αποδεχτούν οι γηγενείς πληθυσμοί την επιβαλλόμενη “πολυπολιτισμικότητα”, χρησιμοποιείται σκληρή προπαγάνδα, μέσω εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων, ταινιών, διαφημίσεων, συζητήσεων και κυρηγμάτων στα ΜΜΕ. Πώς αντιστεκόμαστε;

Κλείνουμε ερμητικά τα αυτιά μας στις κάθε είδους “σειρήνες” που προσπαθούν δια του συναισθήματος να κάμψουν τη λογική. Συνειδητά παύουμε τη θεοποίηση του χρήματος. Θορακίζουμε τους εαυτούς μας με την πατροπαράδοτη ηθική, θρησκευτική και πολιτιστική παράδοση. Χρησιμοποιούμε συνειδητά όρους όπως Έθνος και Φυλή, αντί του απλά Λαός. Πίστη ότι δεν είμαστε απλώς άνθρωποι, αλλά συγκεκριμένες εθνικές και φυλετικές οντότητες.

Εάν αρχίσουμε να πράττουμε συνειδητά τα παραπάνω, τότε θα γίνουμε ο κάθε ένας χωριστά, αλλά και όλοι μαζί, γεννήτορες μίας αναγεννημένης εθνικής συνοχής. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η πολυπολιτισμικότητα, ως εργαλείο πολέμου ενάντια στα έθνη, θα είναι ανίσχυρη.

ΧΑΛΚΙΔΑ:
Κιαπέκου 1
Κυριακή: 19.00-21.00

Ομιλία στην Τ.Ο. Λάρισας

Το Σάββατο 16/11//2013 στην Τ.Ο. Λάρισας ομιλία συζήτηση για τον μύθο του Πολυτεχνείου αλλά και για τις τρέχουσες εξελίξεις της πολιτικής ενημερότητας, παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος.

Ο Συναγωνιστής Δημ. Κολτσίδας μίλησε για το μύθο του Πολυτεχνείου και την περιβόητη γενιά του, η οποία οδήγησε τη χώρα στην άθλια σημερινή και οικονομική κατάσταση χωρίς να λογοδοτήσουν ποτέ και σε κανέναν, τονίζοντας το στόχο της Χρυσής Αυγής που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία και την αναγέννηση του Έθνους.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ‏

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, Συναγωνιστές από την Τ.Ο Λάρισας παρέστησαν ανάμεσα σε πλήθος πιστών. στην τελετή του εορτασμού του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Λάρισας όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός εντυπωσιακού ψηφιδωτού του αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

ΛΑΡΙΣΑ:
23ης Οκτωβριου 9 και Ζαλοκώστα 1, 2ος όροφος
Δευτέρα – Παρασκευή 9:30-14:30, Παρασκευή και Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ: 2410 554606, 2410 556249, 2410 556248

Ομιλίες στην Τ.Ο Ηρακλείου

Ασφυκτικά γεμάτα ήσαν και χθες Τετάρτη τα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης, παράλληλα με αναφορές στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αναφέρθηκε στη σημασία του αγωνιστικού ήθους και στην ανάγκη πρόταξης του συλλογικού έναντι του ατομικού στοιχείου που πρέπει να διακρίνει τους αγωνιστές του Λαϊκού Εθνικισμού, με ιδιαίτερα συγκινητική  την αναφορά στην επέτειο της εκτέλεσης του ιδρυτή της Ισπανικής Φάλαγγας Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα στις 20 Νοεμβρίου του 1936.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-korinthos#ixzz2lNFoHAuh

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κόρινθος, Εύβοια – Βοιωτία, Λάρισας, Ηράκλειο

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.