Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Πιερία, Σέρρες

Στα γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η παρουσίαση του βιβλίου “Η ελληνική γεωπολιτική στον 21ο αιώνα” από τον συγγραφέα, συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη. Με απλό και κατανοητό λόγο, όπως και γραφή, με παραδείγματα και παραπομπές για περισσότερη μελέτη, ο συναγωνιστής εξήγησε στο κοινό την έννοια και την εξέλιξη των θεωριών και των εφαρμογών της γεωπολιτικής επιστήμης, δίνοντας έμφαση σε όσα ενδιαφέρουν την Πατρίδα μας. Αναλύθηκαν οι δυνατότητες της Ελλάδος να αναδειχθεί σε έναν δυνατό περιφερειακό πόλο γεωπολιτικής ισχύος και απαντήθηκε το γιατί αυτό δεν έχει ήδη πραγματωθεί από τις κυβερνήσεις της σύγχρονης ιστορίας μας.

Παρουσιάστηκε η συνεχής γεωπολιτική αποδυνάμωση της Ελλάδος κατά την περίοδο της μεταπολίτευσης και προβλέφθηκε, ως επακόλουθο της πολιτικής όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων εξουσίας από το 1974 ως σήμερα, η αναβίωση μιας ισλαμικής “αυτοκρατορίας”, αντίστοιχης της οθωμανικής, στην περιοχή μας.

Παρουσιάστηκε επίσης αναλυτικά ο μοναδικός τρόπος ανατροπής της ζοφερούς προοπτικής της τουρκικής ισχυροποίησης εις βάρος της Ελλάδος: Η στρατηγική που περιγράφεται στις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Όσο οι κυβερνήσεις της Πατρίδος μας είναι υποταγμένες στα συμφέροντα των δυτικών “συμμάχων”, αντί να υπηρετούν τα συμφέροντα του έθνους και της χώρας που κυβερνούν, ο Ελληνισμός είναι καταδικασμένος σε εξαφάνιση. Μόνο μια εθνικιστική κυβέρνηση είναι ικανή και πρόθυμη να κάνει την Ελλάδα μεγάλη και ισχυρή, όπως ταιριάζει στην ιστορία της και την γεωγραφική της θέση.

Πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος, που νοιάζονται για τα κοινά και αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος, γέμισαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου. Το λόγο αρχικά έλαβε ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης, ο οποίος έκανε αναφορά στην αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών από αφρικανικές και ασιατικές χώρες στην Ελλάδα. Πραγματική πλημμύρα από άτομα αγνώστου προέλευσης και προθέσεων, οι οποίοι φθάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά και από εκεί στην ηπειρωτική χώρα. Η αριστερή κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο, αν βέβαια ποτέ τον είχε, και φαίνεται να έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά καθώς μία μία όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες οχυρώνουν και κλείνουν τα σύνορά τους. Μόνο η Ελλάδα έχει την πολιτική των ανοιχτών συνόρων ή μάλλον την πολιτική του ξέφραγου αμπελιού.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η συναγωνίστρια Κωνσταντίνα Νικολοπούλου που αναφέρθηκε στο θέμα των συνθηκών Ζυρίχης-Λονδίνου το 1959, που αποτέλεσαν τη ιδρυτικές πράξεις του Κυπριακού κράτους και την ταφόπλακα της ΕΝΩΣΗΣ. Έγινε αναφορά στα λάθη της ελληνικής πλευράς και στην εμπλοκή των Βρετανών, που για να μπορούν να παρεμβαίνουν στο νησί, αναβάθμισαν την μικρή τουρκική μειονότητα και της έδωσαν πολλαπλάσια δικαιώματα από αυτά που της αντιστοιχούσαν. Κατασκεύασαν ένα σύνταγμα και ένα κράτος μη λειτουργικό, με κατάληξη την κατοχή του 37% από τις τουρκικές κατοχικές δυνάμεις. Η ομιλία έκλεισε με την υπενθύμιση ότι η γραμμή της Χρυσής Αυγής για την μεγαλόνησο είναι μία και μόνη: ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ.

Μετά την ιστορική μάχη στα Πλατανούδια Τερπνής Σερρών, που ήταν ο προπομπός για την απελευθέρωση της Νιγρίτας από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής κατά τον β` Βαλκανικό πόλεμο τελέσθηκε, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κου Θεολόγου,  επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα που έδωσαν τη ζωή τους για το τρίπτυχο πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια. Στις εκδηλώσεις ήταν προσκεκλημένος και Παρέστη εκ μέρους του συνδέσμου Χρυσής Αυγής ο γραμματέας της Τ.Ο. Σερρών Συναγωνιστής Τζαμπάζης  Θεόδωρος , ο οποίος κατά την εκφώνηση και κατάθεση στεφάνου έγινε δεκτός με ενθουσιώδη χειροκροτήματα από τους κατοίκους της Νιγρίτας. Η Χρυσή Αυγή όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τίμησε με την παρουσία της τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στα θύματα της θηριωδίας των βουλγάρικων κατοχικών δυνάμεων. Τιμή και δόξα στους πεσόντες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn423#ixzz41HpDQZWd

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Πιερία, Σέρρες

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.