Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Πιερία, Θεσσαλονίκη

Πολυπληθές κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Ημαθίας, παρουσία του Γραμματέα της Τ.Ο., συναγωνιστή Τσιούλη Βασίλη και του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Τσακίρη Μιχάλη, επισκέφθηκε την Παρασκευή το Κλειδί και τα Τρίκαλα Ημαθίας και διένειμε εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την διέξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην Εθνική οικονομία. Την Κυριακή οι συναγωνιστές βρέθηκαν κατόπιν πρόσκλησης με κατοίκους στην Αλεξάνδρεια, όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις αναλυτικές πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας. Οι παρευρισκόμενοι ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με το Κίνημά μας και ως εκ τούτου μεγάλη και ευχάριστη ήταν η έκπληξή τους, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της διαστρέβλωσης της αλήθειας από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Η προεκλογική εκστρατεία των συναγωνιστών θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς, μέχρι το μήνυμα της Εθνικής αντίστασης να φτάσει σε κάθε γωνιά του νομού.

T.O. Πιερίας: Εν μέσω προεκλογικής περιόδου και την ώρα που τα άλλα κόμματα βρίσκονται σε πυρετό για την αναζήτηση ψήφων, η Χρυσή Αυγή δεν σταματά να διατηρεί ψηλά στην ατζέντα της τα εθνικά θέματα και την διατήρηση ζωντανής της εθνικής μνήμης. Στην Τοπική Οργάνωση Πιερίας, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία της συναγωνίστριας Μαρίας Μπατάλα για τα Σεπτεμβριανά, το πογκρόμ δηλαδή που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 1955 από τους Τούρκους εναντίον των Ελλήνων κυρίως στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλα μέρη της Μικράς Ασίας, όπως η Σμύρνη. Με αφορμή μια προσχεδιασμένη έκρηξη μιας μικρής βόμβας από τους ίδιους τους Τούρκους στο σπίτι του σφαγέα Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε ένα κύμα βανδαλισμών, καταστροφών, δολοφονιών και βιασμών από τον τουρκικό όχλο, την τουρκική αστυνομία και παρακρατικούς.

Το χτύπημα στην ανθούσα ελληνική κοινότητα της Κωνσταντινούπολης ήταν βάναυσο και σχεδόν την αφάνισε. Από τότε σχεδόν σταματά να υπάρχει η ζωντανή και ακμάζουσα ελληνική κοινότητα. Για άλλη μία φορά βγήκε στην επιφάνεια το δολοφονικό ένστικτο του Τούρκου που διαχρονικά μισεί τον Έλληνα. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης, ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και μετέφερε το κλίμα ενθουσιασμού που υπάρχει στην Πιερία και όλη την Ελλάδα για τη δυναμική που παρουσιάζει η Χρυσή Αυγή και την αισιοδοξία που υπάρχει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Νίκη της Χρυσής Αυγής είναι νίκη του ελληνικού λαού, είναι νίκη του απλού Έλληνα πολίτη, είναι νίκη του καθημερινού ανθρώπου ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς και ενάντια στο σύνολο των διεφθαρμένων κομμάτων που τον βασανίζουν τόσα χρόνια. Ο αγώνας του κινήματος θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος των εκλογών.

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος, μακριά από φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικές κάμερες, επισκέφτηκαν την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 τα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στο πρόγραμμα τους συμπεριλαμβάνονταν τα καλαίσθητα περίπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Συλλόγου Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων αλλά και του αντίστοιχου Συλλόγου Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Γραικός Φώτης, παρευρέθηκε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως της Θεοτόκου, στα Μάλγαρα του Δήμου Δέλτα και στη συνέχεια ακολούθησε τη περιφορά της ιερής εικόνας. Πολλοί ήταν οι κάτοικοι που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά το βουλευτή της Χρυσής Αυγής και ρωτούσαν να πληροφορηθούν τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για τους αγρότες, εκφράζοντας ταυτόχρονα την απογοήτευσή τους για τα όσα ψηφίστηκαν από τις τελευταίες μνημονιακές κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ο συναγωνιστής Γραικός τόνισε ότι βασικός άξονας του προγράμματος της Χρυσής Αυγής είναι η ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής με στόχο την αυτάρκεια. Είπε χαρακτηριστικά ότι «για μας η στήριξη των αγροτών δεν είναι απλά ένα προεκλογικό σύνθημα, αλλά θεμελιώδης αρχή της ιδεολογίας μας»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn281#ixzz3lJSrPJoy

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Πιερία, Θεσσαλονίκη

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.