Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Ανατολική Αττική, Σπάρτη, Αθήνα, Βόρεια Προάστια

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Ανατολική Αττική, Σπάρτη, Αθήνα, Βόρεια Προάστια

Ομιλία στην Τ.Ο. Θεσσαλονίκης: Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη από φίλους και υποστηρικτές του κινήματός μας αίθουσα ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Τσακίρη Μιχάλη. 

Ο Συναγωνιστής ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα τεκταινόμενα στις πρόσφατες τελετές ορκωμοσίας του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως το παρακράτος επιδιώκει μάταια, για άλλη μια φορά, να σταματήσει την Χρυσή Αυγή με γελοίες γραφικότητες αριστεριστών, σε πλήρη συνεργασία με το κράτος της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου που ενορχηστρώνει την οργανωμένη σκευωρία ενάντια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Αναφέρθηκε επίσης ιδιαίτερα στις ορκωμοσίες εκλεγμένων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων της Ελληνικής Αυγής ανά την επικράτεια, εστιάζοντας στις ορκωμοσίες των Συναγωνιστών Ηλιόπουλου και Κασιδιάρη.

Τόνισε πως κράτος και παρακράτος θα πρέπει να το πάρουν απόφαση: Η Χρυσή Αυγή έχει πλέον θεσμικό λόγο και ρόλο σε όλες τις περιφέρειες της χώρας και στα μεγαλύτερα δημοτικά συμβούλια της χώρας μας, μέσω των κατά τόπους αυτοδιοικητικών συνδυασμών της Ελληνικής Αυγής. Η ομιλία του συναγωνιστή έκλεισε με ενημέρωση γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει ούτε βήμα πίσω – αδιαφορούμε για την τρομοκρατία κράτους – παρακράτους

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Επίσκεψη της Χρυσής Αυγής Τρικάλων στις πυρόπληκτες περιοχές του νομού

Κλιμάκιο της Τ.Ο, με επικεφαλής το μέλος της Κ.Ε. και υπεύθυνο Περιφέρειας Θεσσαλίας του Κινήματος Γιώργο Μισιάκα, μετέβη στα χωριά Νέα Ζωή και Καλοχώρι, που υπέστησαν μεγάλες ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές, και είχε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εξέθεσαν στους συναγωνιστές τα προβλήματά τους,αλλά και πληροφορήθηκαν για την αναλγησία των αρμόδιων υπουργείων, της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου,που με διάφορα νομικίστικα τερτίπια προσπαθούν να μην αποζημιώσουν τους πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφους.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι κοντά τους δοκιμαζόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής,και θα προσπαθήσει να αναδείξει τα προβλήματά τους, αλλά και να βρει λύσεις.

Ομιλία του Συναγωνιστή Γρηγόρη Γερακόπουλου στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην συνεχή ανοδική πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής όπου αποδεικνύεται η καθαρότητα της με τις αλλεπάλληλες αποφυλακίσεις Συναγωνιστών μας και όλες οι προσπάθειες του σάπιου κατεστημένου, η καθημερινή λασπολογία των ΜΜΕ της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου δεν πιάνουν πλέον τόπο και δεν πείθουν κανέναν Έλληνα που γνωρίζει από κοντά την ιδεολογία και τις θέσεις της Χρυσή Αυγή γεμίζοντας κάθε φορά τα γραφεία των Τ.Ο. αλλά και εγκαινιάζοντας συνέχεια καινούργια σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Το κλεπτοκρατικό σύστημά τους καταρρέει μέρα με την μέρα και στον ορίζοντα διακρίνονται να πλησιάζουν πάλι εκλογές κάνοντας ξανά επιτακτική την ανάγκη να καλυφθούν οι θέσεις των εκλογικών αντιπροσώπων φέρνοντας για άλλη μια φορά όλους τους Συναγωνιστές στις επάλξεις ενός ακόμα εκλογικού αγώνα!

Στο χέρι μας είναι να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας, Τον Αρχηγό Μας και τους Συναγωνιστές μας που βρίσκονται άδικα, παράνομα και αντισυνταγματικά στα Κελιά Της Τιμής!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ – ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Ομιλία Γρηγόρη Γερακόπουλου στο Πνευματικό Κέντρο Σπάτων Χ. Μπέκας 31/8/2014 – Βίντεο

Υ.Γ. Η εκλογή του απ’ όσους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής τον τίμησαν με την ψήφο τους, θα αποτελέσει ένα ισχυρό ράπισμα στην σαπίλα και στο καρκίνωμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που όλα αυτά τα χρόνια συγκάλυπταν τις ρεμούλες και τις λαμογιές των προηγούμενων διοικήσεων, κατασπαταλούσαν τα ευρωπαϊκά κονδύλια και το δημόσιο χρήμα του Έλληνα φορολογούμενου, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο ο εκάστοτε Δήμος να βαλτώνει οικονομικά.

Τ.Ο. Σπάρτης – Ομιλία για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον γραμματέα της Τ.Ο. Σπάρτης κο Γιώργο Ορφανάκο στις 3 Σεπτεμβρίου, ομιλία με θέμα το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας αναφέρθηκαν τα εγκλήματα που έγιναν κατά το παρελθόν με στόχο την εξάλειψη του ελληνισμού της Μικράς Ασίας και του Πόντου, καθώς επίσης και η γενοκτονία των Αρμενίων.

Ως συνήθως, τονίστηκε, η ψευτοδημοκρατία του υποτιθέμενου «συνταγματικού τόξου» που παραμένει παντελώς ασυνάρτητη, καθώς ο νόμος και οι αποφάσεις των διεθνών δικαστηρίων χρησιμοποιούνται όποτε τους βολεύει, όπως για παράδειγμα στο συγκεκριμένο επαίσχυντο νομοσχέδιο το οποίο δεν δικαιώνει τους νεκρούς συμπατριώτες μας του Πόντου και της Μ. Ασίας, καθώς δεν υπάρχει απόφαση Διεθνούς Δικαστηρίου, δικαιώνει δε οποιαδήποτε άλλη εθνότητα, και επιπλέον μας απαγορεύει να μιλάμε για αυτά τα ζητήματα.

Απώτερος σκοπός αυτού του ανθελληνικού νομοθετήματος είναι να σβηστούν οι μνήμες των εθνικών μας τραγωδιών, υπό το φόβο των φυλακίσεων και των διώξεων, και σιγά σιγά να καθιερωθεί η ανυπαρξία τους στη μνήμη των νέων συνελλήνων, πράγμα το οποίο επιχειρείται ούτως ή άλλως συστηματικά εδώ και χρόνια μέσω της διαστρέβλωσης της ιστορίας που διδάσκεται στα «αριστεροκρατούμενα» ελληνικά σχολεία.

Στο τέλος παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά η νομοθετική πρόταση της Χρυσής Αυγής για τα συγκεκριμένα θέματα η οποία είναι: «όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του Τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας σε βάρος Ελλήνων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή δέκα έως είκοσι χιλιάδων (10.000-20.000) ευρώ».

Η ομιλία έκλεισε με την εύστοχη τοποθέτηση συναγωνιστών επάνω στο φλέγον ζήτημα και ερωτήσεις – προτάσεις για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος ανέλυσε πολλά από τρέχοντα θέματα, και συνομίλησε ταυτόχρονα με τον κόσμο. Στην συγκέντρωση έλαβε μέρος και ο νέο εκλεγέντας Δημοτικός Σύμβουλος με «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ», Ιωάννης Καπάτσος.

Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, αλλά και ο καθένας από τον τομέα του, από το απλό μέλος μέχρι την Διοίκηση της Τοπικής, θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας στον μεγάλο αγώνα για την Πατρίδα  ενάντια σε ένα σάπιο καθεστώς που καταρρέει.

 Η δυναμική εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής. 

Δράση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Κηφησίας 141 και Μαραθωνοδρόμου, Μαρούσι
Τετάρτη 19:00 – 21:00

Προβολή βίντεο στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα Γράμμος Βίτσι 65 χρόνια απο την συντριβη του συμμοριτοκομμουνιστών: 65 χρόνια πέρασαν απο την νίκη του Ελληνισμού εναντίον του σλαβοκίνητων εισβολέων του Κ.Κ.Ε. στον Γράμμο και στο Βίτσι.Τότε που τα αγροτόπαιδα και όλα τα στρατευμένα παιδιά του λαού είπαν ένα μεγάλο όχι στους εθνοπροδότες κομμουνιστές και τους πέταξαν εκτός των συνόρων. Ξεχασμένοι οι μαχητές του Εθνικού Στρατού από την επίσημη πολιτεία. Και πως να μην είναι από μια μια κυβέρνηση προσκυνημένων και ξενόδουλων Πως να μην είναι ξεχασμένοι όλοι αυτοί οι μαχητές τηςελευθερίας από μια ψευτοδεξια της Ν.Δ. όπου εδώ και σαράντα χρόνια γλύφει τους αιμοσταγείς εθνοπροδότεςκομμουνιστές και αριστερούς, και διώκει τους Εθνικιστές. Πως να μην ξεχνάνε οι προδότες της Ν.Δ. αφού είναι έτοιμη νασυγκυβερνήσει με τον Σύριζα, δηλαδή με τους ιδεολογικούς προγόνους των κομμουνιστο συμμοριτών ανταρτών όπου ήθελαν την Μακεδονία και την Θράκη να την προσαρτήσουν με τα Σκόπια του Τίτο.Ανέκαθεν οι προδότες ποτέ τους δεν είχαν εθνική μνήμη, δεν τους χρειάζεται και άλλωστε για να ξεπουλάνε την χώρα όπως πράττουν σήμερα. Όμως κάποιοι θυμούνται και τιμούν όλους αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για να διαφυλάξουν την Ελευθερία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Τους τιμούν αυτοί που αγωνίζονται εναντίον του ξεπουλήματος της πατρίδος, τους τιμούν αυτοί που παλεύουν καθημερινά για να μην πέσει η Θράκη μας  στους Τουρκομόγγολους, τους τιμούν αυτοί που δίνουν καθημερινά έναν ιδεολογικό πόλεμο, με τους ιδεολογικούς απογόνους των ανθέλληνων κομμουνιστο συμμοριτών. Τούς τιμούν αυτοί που βρίσκονται στα κελιά της τιμής, γιατί είχαν το θάρρος και σήκωσαν το ανάστημα τους σε ένα βρώμικο και προδοτικό πολιτικό κατεστημένο, και έδειξαν στον Ελληνικό λαό  τον δρόμο για να καταφέρει να γίνει αφέντης στον τόπο του. Τους τιμούν τιμούνοι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες, και υποσχόμαστε πως δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την θυσία των Ελλήνων στρατιωτών, Αξιωματικών, και υπαξιωματικών όχι μόνο στον Γράμμο και στο Βίτσι, αλλά και κάθε όλη την διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikh-trikala-anatolikh-attikh-sparth#ixzz3CR3LBhyO

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Ανατολική Αττική, Σπάρτη, Αθήνα, Βόρεια Προάστια

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.