Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Αχαρνές

Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης – Ενημερωτική δράση στις δυτικές συνοικίες της πόλης. Μέσα σε κλίμα πολεμικής τακτικής, απέναντι σε ένα πάνοπλο σύστημα η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται με κάθε νόμιμο μέσο, για να ενημερώσει κάθε σκεπτόμενο πολίτη για τη δικαστική και πολιτική σκευωρία που έχει στηθεί εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Οι απαντήσεις μας δίνονται εκεί έξω, στο δρόμο, που χτυπάει η καρδιά του ελληνικού λαού, αφού είμαστε το μόνο πολιτικό κόμμα που τολμά να βγει και να δείξει περήφανα το πρόσωπό του… ο ελληνικός λαός αναγνωρίζει καθημερινά όλο και περισσότερο το Δίκαιο του Αγώνα μας και αυτό το έχουν καταλάβει πολύ καλά οι προύχοντες αυτού του τόπου και προσπαθούν να μας βγάλουν από το πολιτικό παιχνίδι με ύπουλους και ανήθικους τρόπους.

Με τα μέσα που διαθέτουμε καθημερινά βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας με συνεχείς ενημερωτικές εκστρατείες. Έτσι και το απόγευμα της Παρασκευής, μέλη του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στη διασταύρωση Παύλου Μελά, κομβικό σημείο στις Δυτικές Συνοικίες της πόλης. Δεκάδες χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και εφημερίδες μοιράστηκαν σε διερχόμενους περαστικούς και οδηγούς αυτοκινήτων, που περνούσαν από αυτό το σημείο.

Οι αντιδράσεις του κόσμου για ακόμη μία φορά ήταν ενθουσιώδεις και το ενημερωτικό υλικό αποδείχθηκε πολύ λίγο για να ανταποκριθεί στη ζήτηση του κόσμου. Συνεχώς μας πλησίαζαν, πολλές φορές, σταματώντας την κίνηση, για να μας μεταφέρουν τα θετικά μηνύματα του κόσμου, που έχει καταλάβει πως η δίκη που γίνεται εις βάρος της Χρυσής Αυγής αυτή τη στιγμή είναι μόνο τηλεοπτική και μετά την πραγματική θα αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Ομιλία στην Τ.Ο. Πολυγύρου: «ΟΧΙ στις ‘δεξιές’ και ‘αριστερές’ επιλογές του συστήματος». Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, η προγραμματισμένη ομιλία από τον συναγωνιστή και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μιχάλη Τσακίρη, με θέμα «ΟΧΙ στις ‘Δεξιές’ και ‘Αριστερές’ επιλογές του συστήματος». Ο Συναγωνιστής αφού ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, ανέπτυξε το κυρίως θέμα της ομιλίας, τονίζοντας πως οι δήθεν «δεξιές» και «αριστερές» επιλογές του συστήματος σε αγαστή συνεργασία με το αριστερό παρακράτος εξυπηρετούν από κοινού τα συμφέροντα του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου εις βάρος της Πατρίδας μας, και ως εκ τούτου ο δικός μας αγώνας είναι ένας αγώνας κυριολεκτικά Εναντίον Όλων!

Ανέπτυξε την προδοτική στάση της αριστεράς σε όλα τα Εθνικά και Κοινωνικά θέματα από την εμφάνισή της στον πολιτικό στίβο, αλλά και την εξίσου αντιλαϊκή και ανθελληνική πολιτική που εφαρμόζει η ψοφοδεξιά της μεταπολίτευσης ειδικότερα. Έμφαση δόθηκε στον αγώνα που διεξάγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος για την αφύπνιση όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων όλων των κοινωνικών τάξεων, ώστε να επιτευχθεί ο Εθνικός σκοπός της ομόνοιας μεταξύ όλων των Ελλήνων και να τεθούν γερές βάσεις για μια νικηφόρα πορεία του Έθνους μας προς το μέλλον. Η ομιλία έκλεισε με έναν ιδιαίτερα εποικοδομητικό διάλογο, όπου συζητήθηκαν θέματα ιδεολογικής φύσης αλλά και πολιτικής επικαιρότητας.

Τ.Ο. Θεσσαλονίκης: «Η κατάρρευση του μύθου της ελληνοτουρκικής φιλίας». Την Παρασκευή, 21-11-2014, στην προγραμματισμένη ομιλία του Συναγωνιστή και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσομάλλη Νίκου στην Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε συνοπτικώς ένα χρονικό των γενοκτονιών, στις οποίες προέβησαν οι Τούρκοι από την εποχή της εμφάνισης τους στην παραμεσόγειο περιοχή και της εδραίωσης του οθωμανικού κράτους έως και σήμερα.

Θύματα της υπήρξαν, εκτός των Ελλήνων, και άλλοι λαοί που είχαν εγκατασταθεί και αναπτύξει πολιτισμό στον χώρο που κατέκτησαν οι οθωμανοί και στον οποίο μετέπειτα θεμελίωσε το τουρκικό κράτος ο Κεμάλ Ατατούρκ με το Κίνημα των νεότουρκων. Έλληνες, Αρμένιοι, Ασσύριοι και άλλοι λαοί εξοντώθηκαν συστηματικά από την αυγή της εμφάνισης των τούρκων.

Ο Συναγωνιστής έδωσε αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η πολιτική των ηγετών της τουρκίας είναι σταθερά προσανατολισμένη στην εθνοκάθαρση των εδαφών που διεκδικεί και αδιαφορεί για την διεθνή κατακραυγή και τις διεθνείς συμβάσεις. Η επιδίωξη δε της λεγόμενης ελληνο-τουρκικής φιλίας και προσέγγισης αποτελεί έναν «διαχρονικό μύθο» που ως άλλος «Δούρειος ίππος», αυτή τη φορά εναντίον των Ελλήνων, αποσκοπεί στον εφησυχασμό και στην παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας στα πλαίσια της «καλής γειτονίας», ώστε να εδραιωθούν «δικαιώματα» επέμβασης στους τούρκους.

Οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου και των υδάτων της Ελλάδας και της Κύπρου, οι προκλήσεις και οι διεκδικήσεις που αφορούν την Α.Ο.Ζ. της Κύπρου και άλλα στοιχεία παρατέθηκαν στη συνέχεια από τον Συναγωνιστή.

Ομιλία για τον φιλόσοφο της ΕΟΚΑ, τον ήρωα Κυριάκο Μάτση πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευη 21-11-14 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αχαρνών- Θρακομακεδόνων από την συναγωνίστρια Δήμητρα Γκιούσμα. Η συναγωνίστρια ξεκίνησε την ομιλίας λέγοντας δσήμερα βρισκόμαστε εδώ γιατί νιώθουμε την ανάγκη να επιμένουμε πιστά να μην ξεχνάμε εκείνους που υπήρξαν σύμβολα αρετής και θυσίας για την Ελευθερία εκείνους που μάτωσαν για τη σημαία γιατί αυτό το ΄΄πανί ΄΄όπως το λένε οι Εθνοπροδότες απεικονίζει πάνω σε λίγα μέτρα ύφασμα όλη την αιτία ύπαρξής μας. Την Πίστη μας στην πατρίδα και στη θρησκεία . Πατρίδα είναι και η Κύπρος κ όσο κ αν στη σημερινή μητροπολιτική Ελλάδα προσπαθούν με μένος να κρατήσουν τους ήρωες της στη λήθη, εμείς θα εξακολουθήσουμε να τους κρατάμε μέσα μας ζωντανούς και να πέρνουμε παράδειγμα ήθους και ηρωισμού.

Η συναγωνίστρια τόνισε ότι ο Κυριάκος Μάτσης, ο Σταυραετός του Πενταδακτύλου όπως τον αποκαλούσαν χαρακτηριστικά , με το ηρωικό του τέλος στο κρησφύγετο του στο Δίκωμο, επιστέγασε μια λαμπρή αγωνιστική πορεία. Ζούσε με μοναδικό του όνειρο την απελευθέρωση του λαού του από τον βρετανικό ζυγό και την πολυπόθητη Ένωση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα. Στη διάρκεια της αγωνιστικής του πορείας έδωσε δείγματα αντοχής κι Ελληνικής αξιοπρέπειας και σε αρκετές περιπτώσεις που έμειναν παροιμιώδεις, συνέδεσαν το όνομά του με τις πιο λαμπρές μορφές της Ελληνικής Ιστορίας και άφησαν εμβρόντητους τους Άγγλους βασανιστές. Μόνος τη μέρα εκείνη, στις 19 Νοέμβρη στο κρησφύγετό του, επέλεξε να πεθάνει με την αξιοπρέπεια των εκλεκτών της ζωής, με τη δόξα των αντρειωμένων της Ελληνικής μας ιστορίας.

Την ώρα που η Χρυσή Αυγή τιμά αυτόν τον μεγάλο Εθνομάρτυρα , η προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον  κατακτητή προετοιμάζοντας  τον Αττίλα 3, συνεχίζοντας την Πολιτική του Ιδρυτή του κόμματός του, την πολιτική του δόγματος «Η Κύπρος κείται μακράν» Και τελείωσε την ομιλία της τονίζοντας ότι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι:  Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn55#ixzz3K9nyFjTA

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Αχαρνές

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.