Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ανατ. Αττική, Σάμος, Αχαρνές, Κέρκυρα, Δράμα

Ο πολιτικός αγώνας συνεχίζεται στην Καβάλα με ενημερωτική δράση στην λαϊκή αγορά

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου η Τ.Ο. Καβάλας διενήργησε ακόμη μια επιτυχημένη ενημερωτική εκστρατεία με σκοπό την αφύπνιση του ελληνικού λαού και την ενημέρωση σχετικά με τις πολιτικές διώξεις και προδοσία της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Αυτή τη φορά σειρά είχε η πόλη της Καβάλας που παρά τις διώξεις που υφιστάμεθα ως κίνημα από το σύστημα των προσκυνημένων πολιτικάντηδων και τον πόλεμο σιωπής από τα τουρκοκάναλα και τσοντοκάναλα συνεχίζουμε τον πολιτικό μας αγώνα σε όλη την Ελλάδα.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών ξεκίνησε την ενημερωτική δράση πρώτα από την λαϊκή αγορά της Καβάλας όπου μοίρασε έντυπο υλικό στους διερχόμενους πολίτες αλλά και στους μικροπωλητές που βρίσκονταν στην λαϊκή για να πουλήσουν τα εμπορεύματα τους. Πολλοί ήταν οι περαστικοί μας που βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τις προφυλακίσεις αλλά και την οικονομική μιζέρια που βρίσκεται η πατρίδα μας.

Οι συμπολίτες μας μίλησαν με τους συναγωνιστές για τα προβλήματα τους και κατηγορήσαν την πολιτική αλητεία του κυβερνώντος καθεστώτος της κλεπτοκρατίας εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη για μια Εθνική λύση που θα σώσει την Ελλάδα μας.

O γραμματέας και συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής είχε την ευκαιρία να κάνει δηλώσεις σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με την παράνομη, αντισυνταγματική και καταχρηστική προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συναγωνιστών μας. Η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα αλλά αυτή την στιγμή η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου έχει απλώσει ένα τοίχος σιωπής για να μην ακουστεί η Εθνική φωνή της Χρυσής Αυγής και ειδικά η παράνομή μεθοδεύσεις που κατέληξαν στις πολιτικές διώξεις.

Αμέσως μετά οι συναγωνιστές συνέχισαν την ενημερωτική δράση στις καφετέριες και στα μαγαζιά της πόλης όπου πολλοί ήταν αυτοί που δεχτήκαν με ενθουσιασμό το υλικό μας και σχολιάσαν θετικά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το εθνικιστικό κίνημα. Είναι φανερό, πλέον, ότι ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού λαού στηρίζει τον αγώνα μας παρόλο το κλίμα τρομοκρατίας που έχει δημιουργήσει η πολιτική ελίτ και προσκυνημένοι πολιτικοί που κυβερνούν την πατρίδα μας.

Η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά δείχνει και σταθερά ανοδικές τάσεις σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, με μεγαλύτερη δημοσκόπηση πάντα αυτή που κάνει ο ελληνικός λαός δείχνοντας ενθουσιασμό όταν έρχονται σε επαφή μαζί μας. Μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένη δράσης μας εμφανίστηκε έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας η γνωστή παρακρατική συμμορία που λυμαίνεται την πόλη μας με τα εμετικά συνθήματα αποδεικνύοντας το πόσο ενοχλείται το σύστημα από την ύπαρξη και την δράση της Χρυσής Αυγής.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: Ενημερωτική δράση στον Ωρωπό 13/9/2014

Ο Αγώνας συνεχίζεται για την Ελλάδα και τον Εθνικισμό σε όλα τα μέρη της Πατρίδας, το Σάββατο 13/9/2014 δεκάδες Συναγωνιστές μετέβησαν στον Ωρωπό για να πραγματοποιήσουν ενημερωτική δράση.

Οι Συναγωνιστές συνομίλησαν με τους συμπατριώτες μας οι οποίοι μας τόνισαν ότι βρίσκονται δίπλα μας στον Αγώνα και ότι χαίρονται που ένα πολιτικό κόμμα δεν τους ξέχασε την επομένη των εκλογών, όπως συμβαίνει τόσα χρόνια με τα κόμματα του αυτοαποκαλούμενου δημοκρατικού τόξου.

Επίσης μοίρασαν μεγάλη ποσότητα έντυπου υλικού για τις πολιτικές διώξεις που υπόκειται η Χρυσή Αυγή και φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, στους θαμώνες των καφενείων, στους περαστικούς και στους διερχόμενους οδηγούς.

Ομιλία βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Μπαρμπαρούση

Την Πέμπτη 11/09/2014 τίμησε με την παρουσία του τα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής ο Συναγωνιστής και Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Η ομιλία του είχε σαν θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και καταχειροκροτήθηκε από τα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. , καταρρίπτοντας τους μύθους και τα χαλκευμένα αποτελέσματα των στημένων δημοσκοπήσεων των ”συστηματικών” ΜΜΕ περί πτώσεων των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και της μειωμένης προσέλευσης των πολιτών στα γραφεία των τοπικών οργανώσεων. Τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας  καλωσόρισε και προλόγισε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. , Γεώργιος Παπαγεωργίου.

Με φωνή καθάρια και απλή, και όχι ”ξύλινη” και διφορούμενη όπως όλων των μέχρι τώρα βουλευτών, αλλά με την γνήσια Ελληνική, Εθνικιστική φωνή που έχουν όλοι οι Βουλευτές και Εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, μετέφερε τους Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τον Αρχηγό μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους έγκλειστους Συναγωνιστές μας και Βουλευτές μας από τα κελιά της Τιμής! Αναφέρθηκε εκτενώς στα τρέχοντα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την Πατρίδα μας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Το εμπάργκο της Ρωσίας, η ψήφιση του ”ρατσιστικού” κατά των Ελλήνων, η καταρρέουσα χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου ήταν από τα θέματα που σχολιάστηκαν μετά το τέλος της ομιλίας του με τους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές και Υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Η εκδήλωση έκλεισε με το κάλεσμα όλων να αποτίσουν φόρο τιμής με την παρουσία τους στα θύματα και τους πεσόντες του Μελιγαλά στις 21/09/2014.

Τ.Ο. Σάμου: Στη Ψιλή Άμμο της Σάμου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου για τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους. Η Χρυσή Αυγή όπως και κάθε χρόνο ήταν παρούσα τιμώντας τους ήρωες νεκρούς του Έθνους μας. Εκ μέρους της Χρυσής Αυγής και του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού Νικολάου Μιχαλολιάκου, στεφάνι κατέθεσε ο πυρηνάρχης Σάμου, συναγωνιστής Βασίλης Ζαβιτσάνος. Όταν κάποιοι σήμερα μιλάνε για ελληνοτουρκική φιλία και προσκυνάνε τον Ερντογάν, η Χρυσή Αυγή κρατάει ψηλά τη σημαία της εθνικής αντίστασης, τονίζοντας ότι οι ελληνοτουρκικές προσεγγίσεις είναι μονόπλευρες και πάντοτε εις βάρος του Ελληνισμού.

Ομιλία για τα Σεπτεμβριανά γεγονότα του 1955 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12/9 στην Τ.Ο.  Αχαρνών – Θρακομακεδόνων από την συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση  που τόνισε πως η μαύρη επέτειος των Σεπτεμβριανών του ΄55 είναι ιδιαίτερα διδακτική.

Απευθύνεται ιδιαίτερα στα νέα μπουμπούκια της σημερινής εποχής, τους τουρκόφιλους και γενικά όσους έχουν διαγράψει από την μνήμη τους τα δεινά που πέρασε ο Ελληνισμός από τους τούρκους. Απευθύνεται σε όσους έχουν ξεχάσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς και τις πληγές που στάζουν αίμα του Ελληνισμού στην Κύπρο, στην Μικρά Ασία και στην Κωνσταντινούπολη.

Στην συνέχεια μίλησε για τον πραγματικό λόγο που έγινε το πογκρόμ και τον σκοτεινό ρόλο για άλλη μια φορά των Άγγλων. Στάθηκε στις φρικαλεότητες που διέπραξαν άλλη μια φορά οι τούρκοι όπου με πρωτοφανή φανατισμό φωνάζουν συνθήματα: «Σπάστε, γκρεμίστε, είναι γκιαούρης» και «Ανάθεμα στους γκιαούρηδες» και να κινούνται στα ελληνικά μαγαζιά.

Δεκάδες Έλληνες, κυρίως κληρικοί κακοποιήθηκαν χωρίς έλεος και δολοφονήθηκαν. Εκκλησίες πυρπολήθηκαν, σπάνιες εικόνες, αγιογραφίες και σκεύη ανεκτίμητης αξίας καταστράφηκαν και σχολεία με όλα τα περιουσιακά στοιχεία και με σπάνιους πίνακες έγιναν παρανάλωμα του πυρός. Με μανία οι βάρβαροι κατέστρεψαν εργοστάσια, εστιατόρια και ξενοδοχεία Ελλήνων έκαψαν γραφεία και πιεστήρια ελληνικών εφημερίδων. Δεν σεβάστηκαν ούτε τους νεκρούς! Οι πατριαρχικοί τάφοι και τα σκηνώματα μεγάλων ευεργετών του Έθνους στη Ζωοδόχο Πηγή, δέχονται την κανιβαλική συμπεριφορά και την μανία του όχλου.

Τις επόμενες μέρες σχηματίζονται καραβάνια από Έλληνες που εγκαταλείπουν την βασιλεύουσα. Το σχέδιο των βαρβάρων πέτυχε… Κλείνοντας η συναγωνίστρια τόνισε ότι το παράδειγμα των προσχεδιασμένων γεγονότων κατά των Ελλήνων της Πόλης το 1955 είναι ενδεικτικό της πόσης εμπιστοσύνης μπορεί να τύχει ο τούρκος και ποια είναι τα αληθινά αισθήματα που τρέφουν για τους Έλληνες. Κάθε ανοχή, κάθε ψήφος στους ανθέλληνες που μας κυβερνούν, είναι και μια μαχαιριά στην καρδιά της Ελλάδας. Γιατί με την ρεπούσια πολιτική που υιοθετούν ξεχνάνε την Ιστορία του Έθνους μας και Λαός που ξεχνά την Ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει…

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Πατρίδα μας ήταν το αντικείμενο της ομιλίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας.

Αρχικά ο επικεφαλής του Πυρήνα ενημέρωσε τους παριστάμενους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος για όλες τις λεπτομέρειες της πρώτης και ομολογουμένως απολύτως επιτυχημένης παρουσίας του Συναγωνιστή Νικόλαου Λεμοντζή, περιφερειακού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο, στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που έλαβε χώρα την προηγούμενη Κυριακή στην Κέρκυρα. Ακολούθως έγινε αναφορά στις ξεκάθαρες θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων (επ`ευκαιρία του νομοθετήματος που το καθεστώς έφερε προς ψήφιση στην βουλή) θυμίζοντας την πρόταση νόμου που από το 2012 έχουμε καταθέσει στο κοινοβούλιο ζητώντας την άμεση διακοπή κάθε κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα. Μία ρηξικέλευθη πρόταση νόμου που φυσικά το όλο πολιτικό σύστημα αγνόησε φοβούμενο προφανώς για την ίδια του την ύπαρξη.

Έγινε επίσης αναφορά στο πόρισμα της έρευνας του ΣΔΟΕ για τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με το οποίο όλα έχουν γίνει με απόλυτη διαφάνεια καταρρίπτοντας έτσι και όλα τα ανυπόστατα ψεύδη περί κρυφών χρηματοδοτήσεων και μαύρων ταμείων που τόσο οι πολιτικάντηδες του συνταγματικού τόξου όσο και τα Μ.Μ.Ε. έσπειραν αφειδώς προκειμένου να πλήξουν με έναν ακόμη ανήθικο τρόπο την Χρυσή Αυγή. Θεωρούμε αναγκαία την ενημέρωση των συμπολιτών μας σε τόσο σημαντικά ζητήματα προκειμένου να σπάσουμε την αντι-δημοκρατική φίμωση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών που η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου θέλει να επιβάλει αλλά συγχρόνως να καταδείξουμε τον ανήθικο ρόλο των διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε. – μεγάλων οικονομικών συμφερόντων τα οποία εσκεμμένα παραποιούν την αλήθεια και συνεχίζουν να λασπολογούν τη Χρυσή Αυγή.

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους υποστηρικτές και η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Τ. Ο. Δράμας: ομιλία για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου  2014 το απόγευμα,  στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Παπαδόπουλου, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο συναγωνιστής άρχισε την ομιλία του αναφερόμενος στο νέο έκτρωμα που ψηφίστηκε στο ελλαδικό κοινοβούλιο, κατόπιν εντολής της παγκόσμιας σιωνιστικής κυβέρνησης. Τα μέλη της πολιτικής συμμορίας που λεηλατεί τη χώρα μας, με την επιβολή στις φτωχές και μεσαίες τάξεις του Ελληνικού Λαού της βαριάς φορολογίας, με τη μορφή φόρου εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, αλληλεγγύης, έκτακτης εισφοράς και άλλων χαρατσιών, δρα ως πιστός υποτακτικός των τραπεζών και των πάσης φύσεως διεθνών τοκογλύφων. Οι ντόπιοι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης την ώρα που δίνουν γη και ύδωρ στους τοκογλύφους ποινικοποιούν τον ελεύθερο λόγο, έτσι ώστε οι κλέφτες του πλούτου των Ελλήνων να μπορέσουν να κάνουν δικά τους με τη μικρότερη δυνατή αντίσταση τα στρατηγικά ενεργειακά αποθέματα που υπάρχουν στο υπέδαφος των ελληνικών θαλασσών.

Οργανώνουν δε, το βρώμικο έργο τους, συνέχισε ο συναγωνιστής, με άκρα μυστικότητα, στο σκοτάδι, με όργανά τους πολιτικούς των ΗΠΑ και της Ε.Ε., με παραρτήματα και οργανώσεις (όπως η γνωστή λέσχη BILTERBERG κ.α.), ώστε με οικονομικούς πόλεμους, με χρεοκοπίες κρατών, με παραπλάνηση και φόβο να καταλάβουν την παγκόσμια εξουσία, και όποιο πολιτικό πατριωτικό κόμμα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους, το χαρακτηρίζουν εγκληματική οργάνωση και το διώκουν ποινικά, όπως έγινε με τον Αρχηγό και τους βουλευτές του μόνου πατριωτικού κόμματος στην Ελλάδα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του υπενθυμίζοντας στους Δικτάτορες της Ν.Τ.Π., οι οποίοι μας λένε πως δεν υπάρχει κάποια άλλη βιώσιμη λύση για το πλανήτη γη, παρά μόνο η Σιωνιστική Δικτατορία, ότι εδώ και τρείς χιλιάδες χρόνια οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν εφαρμόσει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση που λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! H συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kabala#ixzz3DYWyUhLs

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kabala#ixzz3DYWg9Apm

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ανατ. Αττική, Σάμος, Αχαρνές, Κέρκυρα, Δράμα

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.