Δραστηριότητες Τοπικών: Λαρίσης, Κομοτηνής, Πύργου

cimg0171__article

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ. Ο. Κομοτηνής, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013, η προγραμματισμένη ομιλία του Συναγωνιστή Νίκου Παπαδόπουλου, με θέμα: «Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Ι. Μεταξά».

Έπειτα από μια σύντομη ενημέρωση από τον Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Κομοτηνής, Συναγωνιστή Νίκο Τσουμαρέλη, στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Νίκος Παπαδόπουλος. Όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής παρακολούθησαν, για άλλη μια φορά, με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία. Τα πρόσωπα των νεαρών σε ηλικία φιλών του Συνδέσμου μας έλαμψαν, όταν άκουσαν τον Συναγωνιστή να αναφέρει χαρακτηριστικά: « Ο Μεταξάς πίστευε ακράδαντα ότι η νεολαία είναι το μέλλον του Έθνους. Είναι εκείνη στην οποία πάνω από όλα θα δώσουμε την ψυχή μας και όλα μας τα μέσα για να σώσουμε το μέλλον του Έθνους».

Στο τέλος της ομιλίας, ο Εθνικός Ύμνος απαγγέλθηκε με μεγαλύτερη υπερηφάνεια και ελπίδα για το Έθνος μας, γιατί οι νέοι μας είναι αγωνιστές αλλά πάνω από όλα αγαπούν την Πατρίδα.

Τ.Ο. Κομοτηνής
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

Ομιλία για τον “αντιρατσιστικό” νόμο – έκτρωμα στα γραφεία της Τ.Ο. Πύργου

PYRGOS1651

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16-05-2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Πύργου, η ομιλία του συναγωνιστή Νίκου Κωνσταντίνου με θέμα τον αντιρατσιστικό νόμο-φιάσκο που ετοιμάζονται να φέρουν προς ψήφιση στη βουλή τα καθεστωτικά κόμματα του μνημονίου με τη βοήθεια των αριστερών συνιστωσών. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί κατ’ απαίτηση του διεθνούς σιωνισμού, φέροντας τον πομπώδη τίτλο «αντιρατσιστικό», ενώ στην ουσία αποτελεί την κορύφωση της ρατσιστικής πρακτικής του καθεστώτος εις βάρος του Ελληνικού Λαού, όπως τόνισε ο συναγωνιστής. Η συγκυβέρνηση της υποταγής και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού θεσπίζει άθλιους νόμους για να περιορίσει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Δεν μας συγχωρούν ότι είμαστε η φωνή της Αλήθειας ενάντια στο σύστημα της απάτης, της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, που καθημερινά ληστεύονται και δολοφονούνται. Στη συνέχεια τόνισε πως το καθεστώς των διεφθαρμένων επιβάλλει τη φίμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, της μοναδικής φωνής Αλήθειας και Αντίστασης, ενάντια στους προδότες του Έθνους μας και σ’ εκείνους οι οποίοι επιδιώκουν την εθνική μας αποδόμηση. Επιπλέον όμως, το νομοσχέδιο αυτό στρέφεται κατά του συνόλου του Ελληνικού Λαού, απαγορεύοντάς του την αναζήτηση της Ιστορικής Αλήθειας αλλά και την ελευθερία έκφρασης, εισάγοντας στο πολιτικό πεδίο τα σιωνιστικής εμπνεύσεως «εγκλήματα γνώμης». Ο Συναγωνιστής κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι ο «αντιρατσιστικός» νόμος δεν λυγίζει τους Εθνικιστές και πως για εμάς ανώτερος όλων είναι ο Νόμος του Έθνους!

 

Τ.Ο. Πύργου
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Τετάρτη 10:00-13:00, Πέμπτη και Σάββατο 19:00-21:00

 

Ομιλίες στην Τ.Ο. Λαρίσης

 

τολαρισα

Τεράστια επιτυχία γνώρισε, την Τετάρτη 15 Μαΐου,  η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Τοπική Οργάνωση Λαρίσης του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με θέμα τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Κεντρικός ομιλητής ο Συναγωνιστής Δημήτριος Κολτσίδας ο οποίος, με το χειμαρρώδη λόγο του, ξεσήκωσε στην κυριολεξία τους παρισταμένους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες.

 

Ο Συναγωνιστής Κολτσίδας αναφέρθηκε εκτενώς στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, με αναδρομές στα κυριότερα ιστορικά σημεία. Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες σε όλους τους πολιτικάντηδες, οι οποίοι πλέον έχουν εξαπολύσει ένα δόλιο κυνήγι, γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η Πίστη στις Ιδέες μας τους τρομοκρατεί. Τέλος, κατήγγειλε τις απαράδεκτες αδελφοποιήσεις διαφόρων Δήμων με τούρκικες πόλεις, ενώ στη διάρκεια της εκδήλωσης αποκάλυψε στοιχεία που σίγουρα στο μέλλον θα συζητηθούν αρκετά.

τολαρισα1

Με την ίδια  επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η εκδήλωση του Μετώπου Γυναικών, την Πέμπτη 16 Μαΐου στο χώρο των γραφείων της Τοπικής, απευθυνόμενη αποκλειστικά στις Συναγωνίστριες του Μετώπου. Θέμα της εκδήλωσης ήταν η ιστορική προσέγγιση της Γενοκτονίας των Ποντίων αδελφών μας και οι συνέπειές της. Το περιεχόμενο της ομιλίας αναλύθηκε με κάθε λεπτομέρεια από τη Συναγωνίστρια Κοντέα Αναστασία. Μέσα σε ένα άκρως συγκινητικό κλίμα, οι Συναγωνίστριες είχαν την ευκαιρία να μάθουν άγνωστες πτυχές των τραγικών, για τον Ελληνισμό, γεγονότων και να ενημερωθούν για τις αδιάλλακτες και αμετακίνητες θέσεις του Κινήματος αναφορικά με τις Αλύτρωτες Πατρίδες.

 

Τ.Ο. Λαρίσης
23ης Οκτωβριου 9 και Ζαλοκώστα 1, 2ος όροφος
Δευτέρα – Παρασκευή 9:30-14:30, Παρασκευή και Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ: 2410 554606, 2410 556249, 2410 556248

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-larishs-komothnhs-purgou#.UZlZhLVM_RM#ixzz2TmZeIKdx

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Λαρίσης, Κομοτηνής, Πύργου

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.