Δραστηριότητες τοπικών: ΛΑΣΙΤΑ, Αθήνα

Δελτίο τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί (ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ) Θεσσαλονίκης
lasita_thess_logo

Οι Εθνικιστές αυτοκινητιστές Θεσσαλονίκης, έχοντας ως ύψιστο ιδανικό την προάσπιση των Εθνικών και Κοινωνικών δικαίων του Γένους μας καθώς και των κλαδικών μας καθηκόντων, υποχρεώσεων και δικαιωμάτων, προβαίνουμε στην ίδρυση του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας μας απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες αυτοκινητιστές που βιώνουν καθημερινά την εκτινασσόμενη εγκληματικότητα, φτώχεια, πείνα, ανεργία, και γενικά την εξαθλίωση και την υποβάθμιση της ζωής μας, υπό την πλήρη αδιαφορία του μνημονιακού καθεστώτος, αλλά και την υποκριτική «υποστήριξη» του κλάδου μας, εκ μέρους των επαγγελματιών αριστερών συνδικαλιστών που τόσα χρόνια λυμαίνονται τον κλάδο μας. Στεκόμαστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, εναντίον τόσο των καταστροφικών φιλελεύθερων «δεξιών» όσο και των αντεθνικών και διεθνιστικών αριστερών επιλογών του συστήματος, και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο του Ελληνισμού.

Πρώτο μας μέλημα η έμπρακτη στήριξη των συναδέλφων και συμπατριωτών μας μέσω ομαδικών αιμοδοσιών, συσσιτίων μόνο για Έλληνες, παροχής ειδών ρουχισμού, καθώς και άλλων κοινωνικών δράσεων. Πιστοί στην Ιδεολογία μας, όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να αντισταθούμε στα αντεθνικά σχέδια των τοποτηρητών των διεθνών τοκογλύφων, που στόχο έχουν την ολοσχερή καταστροφή όλων των επαγγελματικών κλάδων της Ελλάδος. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συστρατευθούν στον Αγώνα μας.

Επικοινωνία με τον ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο Γραμματείας: 6986 292 514
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

Τ.Ο. Αθήνας: Προβολή συνέντευξης Συναγωνιστή Χρήστου Παππά 

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς, στην ιστοσελίδα της Τ.Ο. Αθηνών. Ο Συναγωνιστής μέσω της συνέντευξης ανέλυσε διεξοδικά τις θέσεις, καθώς και το έργο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε ότι το Κίνημα δεν έχει οπισθοχωρήσει ούτε ένα βήμα από τις Ιδεολογικές του αρχές, από την ημέρα που εισήλθε στο Κοινοβούλιο έως σήμερα.

προβολη2ΑΘΗΝΑ:   Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030 Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh-aitwloakarnania-euboia-boiwtia-lasi#.UeFCNY1M_-Q#ixzz2Yw1r1Gtk

Comments Off on Δραστηριότητες τοπικών: ΛΑΣΙΤΑ, Αθήνα

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.