Δραστηριότητες Τοπικών: Νίκαιας, Καλαμάτας, Χίου, Εύβοιας – Βοιωτίας

Την Πέμπτη 1/08/2013 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας η ομιλία του συναγωνιστή Παντελή Λαδά, με θέμα «Το Καθεστώς της 4ης Αυγούστου».

Ο συναγωνιστής ανέλυσε πολλά βιογραφικά στοιχεία από την ζωή και την δράση του Ιωάννου Μεταξά. Τα στοιχεία αυτά, στην συνέχεια της ομιλίας, συνδέθηκαν απόλυτα με την μετέπειτα πορεία του Μεταξά και την πολιτική του δράση. Έγιναν πολλές αναφορές τόσο στην σχέση του με τον εθνικισμό όσο και στην λασπολογία που έχει υποστεί το πρόσωπό του τα τελευταία χρόνια. Σημαντική ήταν η απαρίθμηση πολλών εκ των κοινωνικών καινοτομιών που πραγματοποιήθηκαν από το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και αποτελούν παγιωμένες εργατικές κατακτήσεις μέχρι και σήμερα (όπως το 8ωρο, τα ασφαλιστικά ταμεία κτλ). Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία ενώ, στο τέλος της, είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν και διάφορες ερωτήσεις και απορίες. Η εκδήλωση έληξε όπως πάντα με τον Εθνικό μας Ύμνο καθώς και με τον ύμνο του Κινήματος.

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχου του ανατρεπτικού φύλλου της Τ.Ο. Νίκαιας, “Νικαιώτικη Αυγή”.

Το ανατρεπτικό φύλλο μας, μπορείτε να το προμηθευτείτε από την τοπική της Νίκαιας της ώρες λειτουργίας

ΝΙΚΑΙΑ:
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας: Ομιλία για τον οικονομικό πόλεμο

Μια εξαιρετική ομιλία, με θέμα το περιεχόμενο του βιβλίου του «Ο οικονομικός πόλεμος και οι αντανακλάσεις του», είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο Εύβοιας-Βοιωτίας, από το συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη. Στην ομιλία του ο συναγωνιστής περιέγραψε τους τρόπους με τους οποίους οι διεθνείς κερδοσκόποι υποτάσσουν τα Έθνη στην θέληση τους δια μέσω του χρήματος και τα εξοντώνουν και τόνισε ότι ο πραγματικός εχθρός είναι το ίδιο το σύστημα που δημιούργησε και στηρίζει τον Καπιταλισμό, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφική αρχή του Ελληνισμού.

Στην αρχαία Σπάρτη, ο Λυκούργος είχε καταφέρει να ελέγξει το πρόβλημα του πλουτισμού με τον αναδασμό της γης και με νομίσματα τα οποία είχε κάνει υπέρβαρα, κάνοντας έτσι δύσκολη τη ζωή σε αυτούς που επιθυμούσαν να τα κουβαλάνε μαζί τους. Κατά τις πρώτες ημέρες της σημιτικής Καρχηδόνας κυκλοφόρησαν τα πρώτα «ελαφριά» νομίσματα, τα οποία αποτέλεσαν τους προγόνους των σύγχρονων χαρτονομισμάτων. Μιλάμε για τον «πολιτισμό» της σημιτικής Καρχηδόνας, όπου ανήλικα παιδιά θυσιάζονταν στους βωμούς προς τιμή του θεού Μολώχ.

Το χρήμα σήμερα δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από μια «ανακύκλωση», αποτέλεσμα δανείων, και τόκων. Εκεί επάνω έχει χτιστεί και όλο το σαθρό καπιταλιστικό οικοδόμημα. Το αποτέλεσμα της λειτουργίας αυτού του «μηχανισμού» είναι μια τεράστια οικονομική «φούσκα», ενώ αυτοί που τη δημιούργησαν, έχουν τη δυνατότητα να την «σκάσουν», με ολέθρια αποτελέσματα για τον απλό λαό. Τα ομόλογα αποτελούν την υπόσχεση και το εχέγγυο ενός κράτους για την αποπληρωμή του χρέους του. Τα CDS, από την άλλη, είναι τα «ασφάλιστρα των ομολόγων». Και εδώ δεν μιλάμε για κάποια εκατομμύρια κέρδους, αλλά για πολύ περισσότερα. Οι διεθνείς σιωνιστές και οι εντολοδόχοι τους πρόθυμα προσφέρουν θυσία ολόκληρα έθνη στο βωμό αυτού του κέρδους, αυτού του νέου Μολώχ.

Οι Εθνικιστές είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές των εθνών, η τελευταία ελπίδα για την επιβίωσή τους. Και γι’ αυτό μας πολεμούν λυσσαλέα.

ΧΑΛΚΙΔΑ:
Κιαπέκου 1
Κυριακή: 19.00-21.00

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Δυναμική ενημερωτική δράση στο Μελιγαλά

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Καλαμάτας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση, στο Μελιγαλά. Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του κινήματος μας.

Θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, από τον οποίο εισπράτταμε τα συγχαρητήρια για τον έντιμο αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή ενάντια στο σάπιο κατεστημένο.

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλανε ακόμα και να φωτογραφηθούν κρατώντας την εφημερίδα του κινήματος μας, θέλοντας έτσι να δείξουν την αμέτρητη συμπαράσταση τους προς το κίνημα μας.

Η ενημερωτική δράση συνοδεύτηκε από εθνικιστικά συνθήματα που αντήχησαν σε κάθε δρόμο του Μελιγαλά, διαδίδοντας  το μήνυμα ότι υπάρχει ελπίδα για την ελευθερία της πατρίδας μας και η ελπίδα είναι μία… η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Ενημερωτική Δράση Των Μελών Της Ν.Ε.ΧΙΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση των μελών της Ν.Ε. του Λαικού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στις 02 Αυγούστου 2013 στην πόλη της Χίου.
Τα μέλη της Ν.Ε. διενείμαν εφημερίδες και έντυπο θλικό,συνομίλησαν με καταστηματάρχες και καταναλωτές,ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Χίου,απο την Εθνοκτόνο κυβέρνηση του Μνημονίου. Η εκδήλωση έλαβε τέλος με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του κινήματος,από τους Συναγωνιστές στα γραφεία της Ν.Ε.

Ν.Ε.Χίου
Αγελάστου 16 – 1ος Όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ. 2271080981

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nikaias-kalamatas-chiou-euboias-boiwtias#.UgSEZJJM_-Q#ixzz2bRtxmf43

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Νίκαιας, Καλαμάτας, Χίου, Εύβοιας – Βοιωτίας

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.