Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρα, Σάμο, Χανιά, Τρίκαλα

Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρα, Σάμο, Χανιά, Τρίκαλα

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 μπροστά  σε μια συγκέντρωση που δεν είχε προηγούμενο στην Πάτρα, στα γραφεία της Τ.Ο του κόμματος μας μίλησε ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, ο συναγωνιστής  Χριστόφορος Τσάγκας δικηγόρος και ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος.

Αυτός ο υπερήφανος λαός της Πάτρας κόντρα στις απειλές, την προπαγάνδα και τον φόβο που προσπαθούν να ενσπείρουν στις ψυχές μας, αψηφώντας όλα αυτά, ήρθαν να ακούσουν τους ομιλητές.

Ο συναγωνιστής Ρήγας βροντοφώναξε ότι είμαστε Έλληνες εθνικιστές και καμία σχέση δεν έχουμε με τους ναζιστές όπως προσπαθεί να μας παρουσιάσει το διεφθαρμένο ανθελληνικό κατεστημένο. Έκανε απολογισμό της δράσης της Τ.Ο επισημαίνοντας ότι το έργο μας πιάνει τόπο και ότι η άνοδος του εκλογικού ποσοστού μας στην Αχαΐα δεν είναι καθόλου τυχαία.

Ο συναγωνιστής Τσάγκας Χριστόφορος έθιξε τα νομικά θέματα της παράνομης κράτησης των συναγωνιστών μας. Ανέφερε, ότι ο αρχηγός μας κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης η οποία θα εξεταστεί σε έναν μήνα περίπου. Το θέμα θα εξεταστεί βάσει πολιτικής σκοπιμότητας, διότι νομικά δεν υπάρχει κανένα αδίκημα που να δικαιολογεί την προφυλάκιση.

Ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για όλα τα τρέχοντα πολιτικά θέματα, ανέφερε ότι όλη αυτή η πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, οργανώθηκε μεθοδικά από την κυβέρνηση προκειμένου να χαρακτηρίσουν το μόνο αυθεντικό λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, ως εγκληματική οργάνωση.

Μίλησε με αισιοδοξία για το εθνικό μας μέλλον με τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή στο τιμόνι της πατρίδας μας. Ο λαός προσβλέπει με πίστη και ελπίδα σε εμάς , για να ξεφύγει η χώρα από τα δεινά του μνημονίου και την αντεθνική πολιτική όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων.  Επανέλαβε την δέσμευση του αρχηγού μας ότι δεν πρόκειται να προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο λαός.

Θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές και την ιδεολογία του κινήματός μας χωρίς να παρεκκλίνουμε καθόλου από τις ιδεολογικές αρχές μας και τις εθνικές πολιτικές μας θέσεις.

Κάλεσε τους συναγωνιστές μας να παρευρεθούν δίνοντας το αγωνιστικό παρόν στην συγκέντρωση που θα γίνει το επόμενο Σάββατο στην πλατεία Συντάγματος, με αίτημα την αποφυλάκιση των συναγωνιστών μας.

Στο τέλος των ομιλιών, κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή για τα αδικοχαμένα αδέλφια μας στο νέο Ηράκλειο, ψάλαμε τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και εν συνεχεία τον εθνικό μας ύμνο.

ΠΑΤΡΑ:
Γούναρη 54
Τετάρτη και Κυριακή 20:00 – 22:00

Ομιλίες στην Τ.Ο Χανίων

Ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το βράδυ στην Τ.Ο Χανίων. Ομιλητές ήταν οι συναγωνιστές Λευτέρης Παπαδάκης και Χρύσα Κυριάκου.

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Τρικάλων στην Καλαμπάκα

Μεγάλη ενημερωτική εξόρμηση στη Καλαμπάκα την Πέμπτη 21/11 , πραγματοποίησαν συναγωνιστές από την Τ.Ο. Τρικάλων, μοιράζοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια, εφημερίδες και έντυπο υλικό στους κατοίκους, σε καταστήματα, καφετέριες και σε αυτοκίνητα.

Οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους κατοίκους για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και για τη σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του Κινήματός μας με τις παράνομες φυλακίσεις του Αρχηγού και συναγωνιστών μας. Υπήρξε ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από τον κόσμο, γεγονός που αποδεικνύει ότι, ο πόλεμος εναντίον μας δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για το καθεστώς του μνημονίου και γύρισε «μπούμερανγκ» στους εμπνευστές του. Καθώς όλοι και περισσότεροι συμπατριώτες μας, βλέπουν τη Χρυσή Αυγή, ως την μοναδική δύναμη Αντίστασης, ενάντια στα σχέδια της εγχώριας και διεθνούς «ελίτ». Συνεχίζουμε δυναμικά τις δράσεις μας, σε πόλεις και χωριά, για να διαδόσουμε το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης!

ΤΡΙΚΑΛΑ:
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Δράση στη Σάμο

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και τις τρομοκρατικές ενέργειες! Οι συναγωνιστές πλημμύρισαν τους δρόμους της Σάμου με φέιγ βολάν, στέλνοντας το μήνυμα της αντίστασης και ότι ο Εθνικισμός δεν απαγορεύεται και δεν δολοφονείται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-patra-samo-chania-trikala#ixzz2lkFIsxFs

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρα, Σάμο, Χανιά, Τρίκαλα

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.