Δυναμική παρέμβαση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στο Ν. Ηράκλειο ενάντια αύξηση των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών

Δυναμική παρέμβαση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στο Ν. Ηράκλειο ενάντια αύξηση των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών

Το Σάββατο το πρωί πολυπληθές κλιμάκιο της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποίησε δυναμική παρέμβαση στον ηλεκτρικό σταθμό του Ν. Ηρακλείου Αττικής.

Με κεντρικό σύνθημα “όχι αυξήσεις στα εισιτήρια” οι Συναγωνιστές εξέφρασαν την δυσαρέσκεια ολόκληρου του δοκιμαζόμενου Λαού για τις αυξήσεις στα εισιτήρια, που πλήττει κυρίως τα λαϊκά στρώματα.

Στην συνέχεια έγινε δωρεάν διανομή εισιτηρίων σε συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών, γεγονός που έγινε μέσα σε κλίμα γενικής συμπαράστασης από τους διερχόμενους, οι οποίοι επικροτούσαν την πρωτοβουλία των συναγωνιστών.

Ακολούθως έγινε πορεία με τα σχετικά πανό στο κέντρο της αγοράς του Ν .Ηρακλείου καθώς και διανομή ενημερωτικών εντύπων με τις θέσεις του Κινήματος μας.

Η όλη δράση διεξήχθη με εθνικιστικό παλμό και την αναφώνηση συνθημάτων, μέσα σε κλίμα εγκάρδιας αποδοχής και ενθάρρυνσης για συνέχιση του αγώνα μας από τους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-parembash-ths-t.o.-boreiwn-proastiwn-sto-n.-hrakleio-gia-thn-aujhs#ixzz3zTDyiWB9

Comments Off on Δυναμική παρέμβαση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στο Ν. Ηράκλειο ενάντια αύξηση των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.