Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην αλβανική πρεσβεία – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, οι οποίοι διώκονται από το ανθελληνικό αλβανικό κράτος, στάθηκε έμπρακτα η Χρυσή Αυγή.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής αποτελούμενο από τους Συναγωνιστές Βουλευτές Χρήστο Παππά, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο, Γιάννη Σαχινίδη, Ευάγγελο Καρακώστα και Λάμπρο Φουντούλη  μετέβησαν στην αλβανική πρεσβεία και διαμαρτυρήθηκαν μαζί με τους Βορειοηπειρώτες για τις διώξεις κατά των Ελλήνων.

Οι δοκιμαζόμενοι Χειμαρριώτες υποδέχτηκαν με θέρμη τους Συναγωνιστές, οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν πως θα συνεχίσουν απρόσκοπτα τον Αγώνα για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου εντός και εκτός Βουλής.

Δηλώσεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς έκαναν οι Συναγωνιστές Παππάς και Φουντούλης, οι οποίοι τόνισαν ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι Γη Ελληνική και ότι το ελληνικό κράτος πρέπει επιτέλους να ενδιαφερθεί για τα αδέρφια μας.:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-parousia-ths-chrushs-aughs-sthn-albanikh-presbeia-fwtoreportaz-bin#ixzz4xIp6j5Qi

Comments Off on Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην αλβανική πρεσβεία – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.