Δυναμική πολιτική δράση από το Μέτωπο Νεολαίας στο κέντρο της Αθήνας – Φωτορεπορτάζ

Δυναμική πολιτική δράση από το Μέτωπο Νεολαίας στο κέντρο της Αθήνας - Φωτορεπορτάζ

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν πτοείται ούτε από τις φθηνές απειλές, ούτε από τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια των προδοτών και των απατεώνων που παριστάνουν την άρχουσα τάξη της πατρίδας μας. Αντίθετα, εναντιώνεται στη χούντα που έχουν επιβάλλει, χωρίς να κάνει βήμα πίσω.

Έτσι, το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, το Μέτωπο Νεολαίας και η Τοπική Οργάνωση Αθηνών πραγματοποίησαν από κοινού δράση ενημερωτικού περιεχομένου σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Από νωρίς το πρωί, πλήθος Συναγωνιστών έδωσε δυναμικό παρόν, αποδεικνύοντας στα καθεστωτικά φερέφωνα και στους νταβατζήδες τους ότι οι ψευδολογίες και οι σκευωρίες τους δεν πιάνουν τόπο στους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες.

Με αφετηρία τα γραφεία μας στην οδό Δηλιγιάννη πορευτήκαμε μέχρι την περιοχή των Σεπολίων, διανέμοντας εκατοντάδες φυλλάδια και εφημερίδες σε διάφορες αθηναϊκές γειτονιές. Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμότατη, ενώ οι επευφημίες και οι παροτρύνσεις να συνεχίσουμε τον έντιμο αγώνα μας δεν είχαν προηγούμενο. Τα αυτοκόλλητα και τα συνθήματα στους τοίχους έμειναν, να δηλώνουν ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε και θα μείνει!

Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γράφει ιστορία, ξεσκεπάζοντας την σαπίλα της ψευτοδημοκρατίας τους. Όσο και αν προσποιούνται ότι δεν το βλέπουν οι ξεπεσμένοι πολιτικάντηδες, η καρδιά του ελληνικού λαού χτυπάει εθνικιστικά. Η Χρυσή Αυγή είναι Ιδέα, ενώ αυτοί παρελθόν!

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

Πηγή: http://antepithesi.gr/

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dunamikh-politikh-drash-apo-to-metwpo-neolaias-sto-kentro-ths-athhnas-fwtor#ixzz2vfK0RRra

Comments Off on Δυναμική πολιτική δράση από το Μέτωπο Νεολαίας στο κέντρο της Αθήνας – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.