Είμαι καλά γιατρέ μου; Ο πρόεδρος Πάνος το παίζει τώρα… αντισιωνιστής, νομίζοντας πως θα πάρει ψήφους της Χρυσής Αυγής!

Είμαι καλά γιατρέ μου; Ο πρόεδρος Πάνος το παίζει τώρα… αντισιωνιστής, νομίζοντας πως θα πάρει ψήφους της Χρυσής Αυγής!

Γράφει ο Αντίοχος 

Την Κυριακή, ο πρόεδρος Πάνος (που σιωπούσε το 1990-1993, όταν ο Μητσοτάκης είχε βγάλει το όνομα της Μακεδονίας μας στο σφυρί) εμφανίστηκε ως… μέγας μακεδονομάχος. Τη Δευτέρα, προχώρησε ένα βήμα μπροστά και εμφανίστηκε ως… αντισιωνιστής!!!

Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή του (πρώην διαφημιστή του Καρατζαφέρη…) Παπαδάκη (αυτουνού που φοράει μουστάκι), είπε ότι η κυβέρνηση επιβάλει φορολόγηση μόνο στην Ορθόδοξη εκκλησία, ενώ οι βουδιστές, οι εβραίοι, οι μουσουλμάνοι δεν φορολογούνται.

Αμέσως, ήρθε μια (δήθεν…) οργισμένη απάντηση του ΚΙΣ, η οποία τον χαρακτήριζε… αντισημίτη και… αντιδημοκράτη:

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διαψεύδει κατηγορηματικά τη δήλωση του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα, ότι οι Εβραίοι δεν φορολογούνται. Αποτελεί όνειδος για αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος να μη γνωρίζει ότι οι Έλληνες Εβραίοι είναι ισότιμοι Έλληνες πολίτες, απολαμβάνουν των δικαιωμάτων και υπόκεινται στο σύνολο των υποχρεώσεων που προβλέπονται από το Ελληνικό Σύνταγμα για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Ο κ.Καμμένος οφείλει να ζητήσει άμεσα συγνώμη για το επικίνδυνο ολίσθημά του, που αποτελεί σοβαρή αντισημιτική ενέργεια και βάλλει όχι μόνο κατά των Εβραίων Ελλήνων πολιτών, αλλά και κατά της ίδιας της Δημοκρατίας στη χώρα μας».

Που οφείλονται οι ξαφνικές μεταμορφώσεις του προέδρου Πάνου, ενώ δεν ήρθαν ακόμα οι… αποκριές; Ότι έρχονται εκλογές και -ελλείψει άλλου- έχει επιφορτιστεί από το σύστημα να επιχειρήσει να κόψει ψήφους από την Χρυσή Αυγή. Η δε άμεση αντίδραση των σιωνιστών δείχνει ξεκάθαρα ότι κι αυτοί είναι μέσα στο κόλπο, εφόσον ο σκοπός είναι… ιερός.

(ΥΓ) 1: Τον Δεκέμβριο του 2012, είχε γράψει το «Βήμα», σε άρθρο του με τίτλο «Με ποιους συνομιλούν οι ξένες πρεσβείες στην Ελλάδα»: «Στο ευρύτερο σύστημα της Δεξιάς οι πρεσβείες παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένου και των δύο υπαρχηγών του, των κκ. Χρ. Ζώη και Κ. Μαρκόπουλου. Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά». Χωρίς να το διαψεύσει ο –κατά τα άλλα λαλίστατος- πρόεδρος Πάνος…

(ΥΓ) 2: Όσο και να χτυπιέται, δεν πρόκειται να πάρει ούτε μία ψήφο από την Χρυσή Αυγή. Αντιθέτως, η Χρυσή Αυγή θα πάρει τις ψήφους των αγνών πατριωτών που εξαπάτησε ο λεγάμενος το 2012!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eimai-kala-giatre-mou-o-proedros-panos-to-paizei-twra-antisiwnisths-nomizon#ixzz3M6AtMmMd

Comments Off on Είμαι καλά γιατρέ μου; Ο πρόεδρος Πάνος το παίζει τώρα… αντισιωνιστής, νομίζοντας πως θα πάρει ψήφους της Χρυσής Αυγής!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.