Είναι “μόδα” η Χρυσή Αυγή;

Είναι “μόδα” η Χρυσή Αυγή;

από το βιβλίο του Ν. Κωνσταντίνου, “Τα παιδιά με τα μαύρα”

Ως «μόδα» συνηθίζεται να χαρακτηρίζεται μια εφήμερη τάση που χάνεται ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα. Σήμερα αναμφισβήτητα η Χρυσή Αυγή έχει μπει για τα καλά στην ελληνική καθημερινότητα και κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι μόδα. Αυτό που εμείς καλούμαστε να διαγράψουμε είναι η ημερομηνία λήξης. Το Κίνημά μας έχει αποδείξει στο παρελθόν, ότι αντέχει τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Εάν αποδείξουμε ότι αντέχουμε και στον χρόνο τότε θα μπορούμε να πούμε ότι οι ιδέες μας έχουν πια βαθιές ρίζες στην κοινωνία.

Πάντοτε βλέπαμε τον Εθνικισμό ως τρόπο ζωής και πράγματι τέτοιος είναι. Άλλο πράγμα όμως ο τρόπος ζωής και άλλο το lifestyle. Το στοίχημά μας σήμερα θα πρέπει να είναι η μέθεξη των Ελλήνων στην ιδεολογία μας και στην δική μας αντίληψη περί ζωής. Σκοπός μας, να εμφυσήσουμε παραδοσιακά και υγιή πρότυπα στις μάζες. Ο καθένας από εμάς εκπροσωπεί το Κίνημα. Η προσωπική μας στάση ζωής, αναλόγως της ποιότητάς της, είτε θα εμπνεύσει είτε θα απομακρύνει τις μάζες από κοντά μας.

Στην πολιτική πολλοί κατάφεραν να κερδίσουν τις ψήφους της μάζας. Ελάχιστοι όμως επέτυχαν να κερδίσουν την ψυχή του λαού. Για εμάς, κάθε παιδί που εμπνέεται από έναν Χρυσαυγίτη και ακολουθεί το δικό μας τραχύ μονοπάτι, αξίζει όσες εκατό ψήφους «παραπονούμενων» ενήλικων που το σύστημα τους γύρισε την πλάτη λόγω της κρίσης. Από την άλλη όποιος νομίζει ότι φορώντας μια μπλούζα της Χρυσής Αυγής, γίνεται αυτομάτως και μεγάλος εθνικιστής, κάνει λάθος. Θα πρέπει να κερδίσει με την αξία του τον τίτλο του Χρυσαυγίτη γιατί όπως λέει ο λαός «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά…»

Στις γενιές που μεγάλωσαν τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα, επιβλήθηκαν ψευτο-είδωλα μιας παρηκμασμένης εποχής, που το πλαστικό χρήμα και η ευμάρεια, δεν κατάφεραν ποτέ να ομορφύνουν. Τα ελληνόπουλα ακόμα και σήμερα, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στο πρότυπο του επιτυχημένου λαμόγιου και του κίναιδου της τηλεόρασης ή ακόμα καλύτερα όταν συνδυάζει και τα δύο. Αν η κρίση μας προσφέρει κάποια ευκαιρία, αυτή είναι να σβήσουν τα θαμπά φώτα της γκλαμουριάς και της προστυχιάς και να λάμψει ο Έλληνας στην πραγματική του υπόσταση. Αυτό που λείπει σήμερα είναι το Παράδειγμα και αυτό το κενό πρέπει να συμπληρωθεί από τον Έλληνα Εθνικιστή.

Κοντά μας έρχονται κάθε λογής άνθρωποι. Ένα κίνημα που επιδιώκει την ανατροπή του κατεστημένου χρειάζεται την πλειοψηφία. Πολύ περισσότερο μια «εγκληματική συμμορία» (σύμφωνα με τους αντιπάλους μας) που όσο μεγαλώνει η επιρροή της, τόσο θα διαλύει τα νέφη της «περιθωριακής» απάτης.

Η κατάκτηση της πλειοψηφίας αφορά τον ποσοτικό παράγοντα που είναι απαραίτητος για την πολιτική μας επικράτηση. Στον πυρήνα της ιδεολογίας μας όμως, μεγαλύτερο βάρος έχει ο ποιοτικός παράγοντας και αυτός είναι που θα εμποδίσει την «αστικοποίηση» του Κινήματος. Οι πόρτες μας είναι ανοικτές για κάθε Έλληνα στην καταγωγή και την συνείδηση. Από εκεί και έπειτα, εκείνος οφείλει να αγωνιστεί όχι κατά όπως εκείνος νομίζει αλλά σύμφωνα με την στρατηγική μας. Οφείλει να εμβαθύνει στον πυρήνα της ιδεολογίας μας και να πειθαρχεί ως πολιτικός στρατιώτης.

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σημαία ευκαιρίας», είχε γράψει προ μηνών ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου, στην εφημερίδα μας. Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό αξιοκρατικό κομμάτι μέσα σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ημετέρων. Η παλαιοκομματική νοοτροπία δεν έχει καμία θέση ανάμεσά μας. Η διατήρηση του χαρακτήρα μας και της ιεραρχικής δομής μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση.

Πολλοί ήταν εκείνοι στο παρελθόν, όπου καλοπροαίρετα ή όχι, μας συμβούλευαν να «αλλάξουμε κάποια πράγματα» και να «στρογγυλέψουμε θέσεις». Άλλοι πάλι θεωρούσαν την Χρυσή Αυγή «καμένο χαρτί», που δεν μπορεί να έχει πολιτική προοπτική. Ευτυχώς δεν ακούσαμε κανέναν, γιατί η Χρυσή Αυγή δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα.

Τις ίδιες φωνές θα ξανακούσουμε στο εγγύς μέλλον: «Κάντε ένα άνοιγμα στους ψηφοφόρους του τάδε», «μην φέρνετε κόκκινες σημαίες στις συγκεντρώσεις» και πολλά ακόμα που θα ειπωθούν «για το καλό μας» ώστε να κερδίσουμε μεγαλύτερα ποσοστά. Τρίχες κατσαρές!

Δεν θα δώσουμε τέτοια χαρά σε όσους θα ήθελαν μια χειραγωγήσιμη Χρυσή Αυγή, όπου θα αρχίζει με την διαλλακτικότητα, θα περνάει στην δουλικότητα για να καταλήξει όμηρος συμφερόντων. Δεν ήταν μάταιες τόσες θυσίες από Αγωνιστές που κυριολεκτικά μάτωσαν στους δρόμους όλα αυτά τα χρόνια ακριβώς γιατί πιστεύουν στην αγνότητα των προθέσεών μας.

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, θα διαφυλάξει τον χαρακτήρα της με κάθε θυσία και έναντι όποιου πολιτικού τιμήματος. Θα φτύσει τις «τάσεις» και θα επιβάλλει τους δικούς της όρους με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και του Λαού. Αυτό καθορίζει την πολιτική μας και όχι τα εκλογικά ποσοστά.Μας είναι παντελώς αδιάφορο να γίνουμε αρεστοί στα τηλεπαράθυρα των δελτίων ειδήσεων. Στα παλιά μας τα αρβύλα η γνώμη του Λαζόπουλου και της Τατιάνας. Αυτοί είναι που καθορίζουν τις τάσεις και είναι σε μεγάλο βαθμό συνυπεύθυνοι για την πνευματική κατάπτωση των Ελλήνων, με τα πορνο-πρότυπα και τις οθωμανικές σειρές.

Όσο περισσότερο γιγαντώνεται ο ανθελληνισμός, τόσο θα σκληραίνει η αδιαλλαξία μας. Μην αμφιβάλετε καθόλου: Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα ξυπνήσει. Εμείς θα την ξυπνήσουμε με την ψυχή μας και την αποφασιστικότητα που διακρίνει τον αγώνα μας.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ” ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/einai-moda-h-chrush-augh#ixzz2vMKHladI

Comments Off on Είναι “μόδα” η Χρυσή Αυγή;

Filed under ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Comments are closed.