Εγερτήριον Σάλπισμα

Έλληνα η φυλή σου γεννήθηκε για να πολεμάει το αδύνατο και να το νικάει

Το πράγμα είναι απλό και ξεκάθαρο:

Στην αρχή σε αγνοούν

Στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν

Μετά σε πολεμούν

Στο τέλος νικάς!

Ελάχιστη πολιτική παιδεία να είχαν οι “ταγοί” του “συνταγματικού τόξου”, θα ήξεραν ότι ο Γκάντι από την ημέρα που είπε αυτή τη φράση δεν έχει διαψευσθεί ποτέ. Και όσο ηλίθιοι, πουλημένοι και προδότες να είναι, ξέρουν ότι ήδη είμαστε στο “μετά σε πολεμούν”.

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους…

Να παλεύεις το αδύνατο Συναγωνιστή μου. Και όσο εσύ το παλεύεις τόσο και θα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που σε θέλει να στέφεσαι νικητής. Και το γνωρίζουν τα μίσθαρνα ανθρωπάκια που τώρα στριφογυρίζουν στις ακριβοθώρητες καρέκλες τους.

Γνωρίζουν πως από τη στιγμή που αποφάσισαν να σου κηρύξουν τον πόλεμο, έχουν χάσει. Είναι νομοτελειακά αποδεδειγμένο. Δεν γίνεται αλλιώς.

Το ξέρουν πως είναι λίγοι, μικροί και πεπερασμένοι σε αριθμό, μα περισσότερο είναι το έλλειμμά τους σε ήθος και αγάπη στην πατρίδα.

Και αν οι μικρές δήθεν νίκες τους – στην πραγματικότητα επικοινωνιακά παίγνια με την αγαστή συνεργασία των ΜΜΕ – γίνονται σημαίες (success story!) από τα καλοπληρωμένα δουλικά των τοκογλύφων, εσύ να ξέρεις πως μόνο επικοινωνιακές στιγμές θα έχουν, μαζί με τον τρόμο που τους γεμίζει η περπατησιά σου.

Μη θωρείς το βουνό και σκιάζεσαι πως δεν θα το ανέβεις.

Δικό σου είναι το βουνό, δικός σου και ο χρόνος για να αγναντέψεις από την κορυφή του.

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τρίζουν τα δόντια τους, να ξέρεις πως το κάνουν από τον τρόμο τους πως τους πλησιάζεις, από την γνώση πως θα τους τσακίσεις.

Περισσότερο δεν μπορούν να κάνουν τίποτα από το να προκαλέσουν τη βίαιη αποκαθήλωση τους, που θα επιφέρει το δικό σου αποφασιστικό περήφανο περπάτημα, που θα τους επιβάλλει η δική σου έντιμη ματιά.

Διαβουλεύονται συνεχώς οι “ιπτάμενοι” επί των κοθόρνων τους, τρεμάμενοι ανέντιμοι πολιτευτάδες, απάτριδες πολιτικοί νάνοι και μεσίτες μιας πατρίδας που ποτέ δεν αγάπησαν, αλλά και της ίδιας τους της ψυχής που την αποτίμησαν με αργύρια και όχι με την λεβεντιά που σε εσένα περισσεύει.

Στον αγώνα της ζωής εσύ έχεις εμπειρία και γι αυτό σήμερα σαν θα μπεις στην παλαίστρα να είσαι βέβαιος πως θα νικήσεις τους επιδειξιομανείς φρουρούμενους νενέκους.

Χτενίσου όπως οι προγονοί σου έκαναν πριν τους μεγάλους αγώνες ζωής και θανάτου και μπες στον δικό σου σημερινό αγώνα.

Εσένα σε τρέμει και σε τιμά ως κι ο θάνατος, ενώ τους άμαθους στον αγώνα τους περιμένει για να τους τσουβαλιάσει στα έγκατα και στα σκοτάδια της ατιμίας που οι ίδιοι έκαναν σκοπό και τρόπο της κενής ζωής τους.

Στο πλευρό σου έχεις τους προγόνους, τους συναγωνιστές σου και το Θεό σου. Σ’ αυτή τη μάχη υπέρ της τιμής σου, υπέρ των δικαίων σου, υπέρ της πίστης σου, δεν γίνεται να χάσεις. Θα στεφθείς νικητής απέναντι στους δαίμονες που σήμερα σε κατατρέχουν και που σου έχουν σφίξει μια θηλιά στο λαιμό και απειλούν να σε εξοντώσουν.

Εμπρός λοιπόν Συναγωνιστή και να θυμάσαι….

Η δική σου η φυλή φτιάχτηκε για να πολεμάει το αδύνατο και να το νικά..

Η δική σου η φυλή είναι ο τρόμος όλων εκείνων των διεφθαρμένων ελληνόφωνων πολιτικάντηδων που επιβουλεύονται τις ιδέες σου και σε κατηγορούν σαν φασίστα και νεοναζί.

Εσένα έφερε η ιστορία και πάλι στο κρίσιμο σταυροδρόμι, για να αντιπαλέψεις με θηρία που έχουν γυάλινα πόδια.

Εσένα έφερε και πάλι η ιστορία για να τη δοξάσεις και να δοξαστείς.

Χρήστος Μεϊντανάς

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egerthrion-salpisma#.UjAvcMbIbSI#ixzz2eZYfkYw8

Comments Off on Εγερτήριον Σάλπισμα

Filed under ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Comments are closed.