Εγκεφαλικά στο «καθεστώς»: Χρυσή Αυγή 48,8% στο Δήμο Αθηναίων

Πανικός επικράτησε στο στούντιο της εκπομπής “Ζούγκλα” με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τον Δήμο Αθηναίων. Σύμφωνα με την έγκυρη δημοσκόπηση της «Ζούγκλας» φάνηκε ότι οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις είναι εντελώς ψευδείς. Βέβαια αυτό δεν ήταν κάτι νέο, αφού στις εκλογές του Μαΐου όλες οι δημοσκοπικές εταιρίες έπεσαν 100% εκτός αποτελέσματος, ενώ η «Ζούγκλα» προέβλεψε με μεγάλη ακρίβεια το αποτέλεσμα.

Πολλές και ποικίλες οι δικαιολογίες που προσπάθησαν να προβάλλουν οι παρευρισκόμενοι, προκειμένου να απαξιώσουν την δημοσκόπηση, όμως δεν τα κατάφεραν. Ενδεικτικό είναι ότι ο φανατικός αντιχρυσαυγίτης, Χειμωνάς, τραύλιζε προσπαθώντας να ερμηνεύσει τα αποτελέσματα.

Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα:

Κασιδιάρης: 48,8%
Σακελλαρίδης: 11,8%
Σπηλιωτόπουλος: 6,8%
Καπερνάρος: 5,9%
Καμίνης: 5,7%
Κακλαμάνης: 5,6%
Βαλιανάτος: 3,8%
Σοφιανός: 0,9%

Παρεμπιπτόντως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση κατάφερε να ερμηνεύσει και τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις των εταιριών μαϊμού. Ο Καμίνης παίρνει περίπου 20% μόνο στην παράσταση νίκης και όχι στο ποσοστό της επιρροής του. Και σε αυτό βέβαια έπεσε “ψαλίδι” στην Χρυσή Αυγή, αφού και πάλι προηγούταν με μεγάλη διαφορά ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egkefalika-sto-kathestws-chrush-augh-488-sto-dhmo-athhnaiwn#ixzz2uHSL7fwC

Comments Off on Εγκεφαλικά στο «καθεστώς»: Χρυσή Αυγή 48,8% στο Δήμο Αθηναίων

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.