Εθνικιστική δράση σε όλη την Ελλάδα ενάντια στις πολιτικές διώξεις

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα “στόλισαν” τους κεντρικούς δρόμους σε πόλεις και χωριά, στέλνοντας το μήνυμα της αντίστασης ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις του καθεστώτος. Ενόψει και της μεγάλης ανοιχτής συγκέντρωσης το ερχόμενο Σάββατο στον Σταθμό Λαρίσης, χιλιάδες φέιγ βολάν πλημμύρισαν τους δρόμους, υπενθυμίζοντας σε αυτούς που πίστεψαν ότι έχουν τελειώσει με Εθνικιστικό Κίνημα πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!

Χρυσαυγίτες με οργάνωση και πειθαρχεία έστειλαν το μύνημα συμπαράστασης στους πολιτικά διωκόμενους συναγωνιστές, τον Αρχηγό Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο και στους βουλευτές Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό. Τα συνθήματα που γέμισαν Αθήνα, Ναύπλιο, Αγρίνιο, Πρέβεζα και Πάτρα γράφουν χαρακτηριστικά: “Ελευθερία στους Εθνικιστές“, “Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει“, “Κάτω η χούντα του μνημονίου” και τον στίχο από το δημοτικό τραγούδι που έχει γίνει το σύνθημα της Εθνικιστικής αντίστασης: “Οι κλέφτες προσκυνήσανε και γίνανε ραγιάδες, μα ένα μικρό κλεφτόπουλο δεν λέει να προσκυνήσει…“.

Το υψηλό φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σόκαρε για ακόμη μια φορά τα παπαγαλάκια του καθεστώτος που λύσσαξαν όπως το Newsit του Ευαγγελάτου που έγραψε για την δράση: “Προκλητικοί και αμετανόητοι!”. Διατρανώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτήσια και Λαϊκή Κυριαρχία θα συνεχίσει αμείωτος μέχρι την Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ethnikistikh-drash-se-olh-thn-ellada-enantia-stis-politikes-diwjeis#ixzz2iDFawKRS

Comments Off on Εθνικιστική δράση σε όλη την Ελλάδα ενάντια στις πολιτικές διώξεις

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.