Εθνικιστικός σεισμός: Μεγαλειώδες “ΟΧΙ” ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι στην χώρα βιώνουμε το πρωτοφανές φαινόμενο να έχει καταστρατηγηθεί το τεκμήριο αθωότητας και να ισχύει μόνο για τους Χρυσαυγίτες το τεκμήριο ενοχής. Μοναδικό έγκλημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι η αγάπη για την Ελλάδα.

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Γιώργος Γερμενής επισήμανε πως κανένας Χρυσαυγίτης δεν μεμψιμοιρεί, αλλά αντίθετα όλοι χαμογελάμε μπροστά στο σαθρό κατεστημένο των πολιτικάντηδων. Είμαστε έτοιμοι για νέες εκλογικές μάχες και νίκες. 

Η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια επανέλαβε με στόμφο το σύνθημα: “Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για ακόμη μια φορά”!

Ο συναγωνιστής Νίκος Μίχος δήλωσε πως η μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι ένα ηχηρό χαστούκι στο βρώμικο ελλαδικό και παγκόσμιο κατεστημένο που έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για τις ύπουλες μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους που έκαναν τα πάντα για να εμποδίσουν την συγκέντρωση χιλιάδων Ελλήνων ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις. Απέτυχαν παταγωδώς!

Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική γνήσια δύναμη αντίστασης, γι΄ αυτό και στήθηκε η άθλια σκευωρία. Οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων έχουν φτάσει στο σημείο να παρακολουθούν παράνομα μέχρι και τώρα τα τηλέφωνα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και να στέλνουν τα ΜΑΤ για να εμποδίσουν την διανομή φυλλαδίων ενός νομίμου πολιτικού κόμματος!

Στην συνέχεια οι συναγωνίστριες Νικόλ Μπενέκη, Ειρήνη Δημοπούλου και Ουρανία Μιχαλολιάκου ανέγνωσαν τα μηνύματα των πολιτικών κρατούμενων βουλευτών, του Ιωάννη Λαγού, του Χρήστου Παππά και του Αρχηγού, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου. 

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής να ψάλλεται με στεντόρεια φωνή σε στάση προσοχής από χιλιάδες Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ethnikistikos-seismos-megaleiwdes-ochi-enantia-stis-paranomes-politikes-diw#ixzz2isA9DzbD

Comments Off on Εθνικιστικός σεισμός: Μεγαλειώδες “ΟΧΙ” ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.