«Ειδικός» – λαγός του Μητσοτάκη προετοιμάζει την κοινή γνώμη για εμβολιασμό κάθε… τετράμηνο!

«Εμβολιαζόμαστε για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω», ήταν το σύνθημα των Κούληδων, αλλά δεν διευκρίνιζε κάθε πότε θα εμβολιαζόμαστε.

Ήδη, έχει ξεκινήσει να χορηγείται στους πλήρως εμβολιασμένους η τρίτη δόση, κι είναι θέμα χρόνου να γίνει υποχρεωτική – παρά τα όσα καθησυχαστικά λέγονται από κυβερνητικά χείλη περί μη υποχρεωτικότητας. Ομοίως και να μπει ημερομηνία λήξης στα πιστοποιητικά εμβολιασμού!

Ποια θα είναι αυτή; Μετά την πάροδο τετραμήνου από την τελευταία δόση!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα είπε στο «Πρώτο Πρόγραμμα» ο «ειδικός» (λαγός της υγειονομικής χούντας του Μητσοτάκη, για την προετοιμασία της κοινής γνώμης!) Τούντας: «κάποιοι μπορεί να χάσουν σημαντικό μέρος της ανοσίας τους στους 4 μήνες και άλλοι στους 8 μήνες. Βλέπουμε να παρουσιάζονται κρούσματα ανάμεσα στους εμβολιασμένους, διότι έχουν παρέλθει 4 ή 6 μήνες από τον πλήρη εμβολιασμό και είναι εκτεθειμένοι στη μόλυνση».

Είναι προφανές, ότι η «ανοσία» -άρα και τα πιστοποιητικά!- θα λήγει στους 4 μήνες κι όποιος δεν μπολιαστεί ξανά θα θεωρείται… ανεμβολίαστος, με ότι συνέπειες θα έχει αυτό!

Κι ίσως αργότερα, θα ανακαλύψουν οι «ειδικοί» πως η «ανοσία» τελειώνει πιο νωρίς, ώστε να εξαναγκάζεται ο κοσμάκης να εμβολιάζεται ακόμα και κάθε… μήνα! 

(ΥΓ): Ε ρε χρήμα που θα εισρέει στους offshore λογαριασμούς της αχόρταγης αγέλης των Μητσοτάκηδων, από τα «ποσοστά»! Ε ρε χρήμα, με… ουρά!

Comments Off on «Ειδικός» – λαγός του Μητσοτάκη προετοιμάζει την κοινή γνώμη για εμβολιασμό κάθε… τετράμηνο!

Filed under Uncategorized

Comments are closed.