“ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ”: Απαγορεύονται δύο Λειτουργίες σε μία ημέρα!

Μετά λύπης μου παρακολουθώ την εξέλιξη των πραγμάτων στην δύστυχη Πατρίδα μας όχι μόνον σε επίπεδο πολιτικό-κοινωνικό-οικονομικό, αλλά και σε επίπεδο θρησκευτικό. Δεν θα μακρηγορήσω ούτε θα αναφερθώ στα τετριμμένα ότι δηλαδή βάλλεται η Θρησκεία μας κλπ., αλλά δεν μπορώ να μην στηλιτεύσω την κατάντια των ταγών της Ορθοδόξου Θρησκείας μας.

Που είναι οι Ιερείς να μπουν μπροστά σε αυτόν τον κατήφορο; Εάν δεν πιστεύουν να βγάλουν το ράσο, διαφορετικά να υπερασπιστούν τον Χριστό μας! Ποιος ο ρόλος τους εάν όχι αυτός της προασπίσεως της Πίστης του Ελληνικού Λαού;

Εις ό,τι αφορά την Ανάσταση, που θέλουν οι ξενόδουλοι τύραννοι να επιβάλλουν τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να αναφέρουμε ότι δύο λειτουργίες δεν μπορεί να κάνει ο Ιερέας το ίδιο 24ωρο, ούτε μπορούν να γίνουν δύο λειτουργίες στην ίδια Άγια Τράπεζα, δεν μπορεί Χριστιανός να κοινωνήσει δύο φορές την ημέρα. Το Μεγάλο Σάββατο είναι νηστεία! Δεν μπορούν με φιρμάνια να το καταργήσουν ή να το ακυρώσουν! Η Κυριακή είναι η Αναστάσιμη ημέρα του Κυρίου και όχι το Σάββατο! Το Σάββατο είναι των Εβραίων… Εάν οι Εβραίοι έχουν το δικό τους Πάσχα το Σάββατο 1 Μαΐου και γίνει λειτουργία μαζί με τους Εβραίους καθαιρείται και αφορίζεται ο Διάκος, ο Ιερέας και ο Αρχιερέας εάν κάνει Ανάσταση την ίδια ημέρα με τους Εβραίους και αυτός είναι και ένας από τους κύριους λόγους που η Λαμπρή ειναι γιορτή κινητή .

33 οι ώρες του Χριστού στον Άδη όσα τα χρόνια του δηλαδή την Μ. Παρασκευή 15.00 με 24.00 = 9 ώρες + το Μεγάλο Σάββατο 24 ώρες = 33 ώρες. Άρα η Ανάσταση πρέπει να γίνει μετά τις 12 το βράδυ του Σαββάτου και όχι νωρίτερα…

Αυτά τα ολίγα και ειλικρινά ντρέπομαι, πως άφησαν οι Έλληνες, αλλά κυρίως οι υπερασπιστές της Πίστης μας να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε! Μία από τις ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος έστειλε επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο καταγγέλλοντας τα μέλη της Ιεράς Συνόδου για αυτήν τους την απόφαση, ότι δηλαδή καταπατούν την κανονική τάξη της Εκκλησίας!

Ελένη Ζαρούλια – τ. βουλευτής του Ελληνικού κοινοβούλιου
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή

Comments Off on “ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ”: Απαγορεύονται δύο Λειτουργίες σε μία ημέρα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.