Εκατομμύρια ευρώ στους «εθνοπατέρες» του μνημονίου για τις εκλογές – Χωρίς χρηματοδότηση η Χρυσή Αυγή

Εκατομμύρια ευρώ στους «εθνοπατέρες» του μνημονίου για τις εκλογές - Χωρίς χρηματοδότηση η Χρυσή Αυγή

Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο μονάχα κόμματα. Από τη μία είναι η Χρυσή Αυγή που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και από την άλλη το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Μέχρι την δυναμική είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, η άσκηση πολιτικής ήταν ζήτημα τυπικό, αφού εκλογές γίνονταν μόνο για την ανάδειξη προσώπων και όχι για την άσκηση πολιτικής, αφού όλα τα κόμματα έχουν τις ίδιες αντεθνικές και αντιλαϊκές θέσεις, με διαφορετικό κάθε φορά περιτύλιγμα, αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα.

Τώρα διεξάγονται εκλογές με άνισους και αντιδημοκρατικούς όρους, που ευνοούν το κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Μία από τις παραμέτρους που συνιστούν αυτή την κατάφορη ανισότητα στον προεκλογικό αγώνα είναι και η χρηματοδότηση των κομμάτων. Σήμερα ανακοινώθηκε η «έκτακτη» χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων από το κράτος και θα μοιραστούν εκατομμύρια ευρώ σε αυτά. Συγκεκριμένα τα κόμματα λαμβάνουν:

Λόγω της εκλογής βουλευτών τα κόμματα λαμβάνουν:

ΣΥΡΙΖΑ 702.225,62€
Νέα Δημοκρατία 537.365,45€
Το Ποτάμι 116.910,77€
ΚΚΕ 105.737,58€
ΑΝΕΛ 91.822,68€
ΠΑΣΟΚ 90.505,14€

Λόγω της εκλογής ευρωβουλευτών τα κόμματα λαμβάνουν:

ΣΥΡΙΖΑ 113.199,14€
Νέα Δημοκρατία 96.840,56€
Πασόκ 34.182,66€
Το Ποτάμι 28.154,82€
ΚΚΕ 26.044,59€
ΑΝΕΛ 14.749,28€

Εύλογο φυσικά το ερώτημα σχετικά με την απουσία της Χρυσής Αυγής από την παραπάνω λίστα. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μας φέρνει και πάλι στην πρώτη παράγραφο του κειμένου, αφού στην Ελλάδα υπάρχουν μονάχα δύο κόμματα και η διαπλοκή κανονίζει ακόμα και τους όρους των εκλογών.

Η Χρυσή Αυγή έχει ήδη διεξάγει σωρεία εκλογικών αναμετρήσεων χωρίς ούτε ένα ευρώ από τα κρατικά ταμεία. Θυμίζουμε ότι από το 2013 έχει επιβληθεί παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, ελέω ενός νόμου που καταστρατηγεί το τεκμήριο της αθωότητας και ψηφίστηκε από το σύνολο των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, τα οποία δεν αντέχουν την ίση και δημοκρατική πολιτική αναμέτρηση με την Χρυσή Αυγή.

Το σκανδαλώδες της όλης υπόθεσης είναι ότι τα αργυρώνητα ΜΜΕ αναπαράγουν αυτή τη λίστα, προσθέτοντας την Χρυσή Αυγή στα κόμματα που λαμβάνουν χρηματοδότηση. Ακολουθώντας πιστά τους κανόνες της προπαγάνδας, εντάσσουν ως λεπτομέρεια ήσσονος σημασίας την αναστολή της χρηματοδότησης, αφήνοντας να αιωρείται η εντύπωση πως η Χρυσή Αυγή παίρνει κρατικό χρήμα.

Η Χρυσή Αυγή, λοιπόν, δεν παίρνει κρατικό χρήμα και διεξάγει πολιτικό αγώνα μόνο με την εισφορά των Ελλήνων πολιτών. Ακόμα και όταν (πριν χρόνια) έπαιρνε κρατικό χρήμα έσπευδε να το επιστρέψει στους Έλληνες πολίτες με μαζικές διανομές τροφίμων, που συνεχίζονται έως και σήμερα, παρά την αναστολή της χρηματοδότησης. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekatommuria-eurw-stous-ethnopateres-gia-tis-ekloges-chwris-chrhmatodothsh-h#ixzz3l8pztU7r

Comments Off on Εκατομμύρια ευρώ στους «εθνοπατέρες» του μνημονίου για τις εκλογές – Χωρίς χρηματοδότηση η Χρυσή Αυγή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.