Εκατοντάδες Έλληνες αποθέωσαν την Χρυσή Αυγή στην επετειακή ομιλία για την συμβολή της Μάνης στη Εθνεγερσία του 1821

Εκατοντάδες Έλληνες αποθέωσαν την Χρυσή Αυγή στην επετειακή ομιλία για την συμβολή της Μάνης στη Εθνεγερσία του 1821

Με απόλυτη επιτυχία παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων πραγματοποιήθηκε η ομιλία που διοργάνωσε η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Πελοπόννησο» και ο εκδοτικός οίκος «ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ». 

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η αίθουσα αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον κόσμο με αποτέλεσμα να γεμίσει και ο εξωτερικός χώρος.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος ανέλυσε λεπτομερώς την συμβολή της Μάνης, όπως και άγνωστες στιγμές του αγώνα την ηρωική περίοδο της επανάστασης του 1821.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Χρίστος Γούδης Καθηγητής Πανεπιστημίου, συγγραφέας

και ο Δημήτρης Δολτσινιάδης, ιατρός θωρακοχειρουργός, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο»

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Δημακόγιαννης εκδότης «Αδούλωτης Μάνης», υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας με την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο».

Η πολύ όμορφη εκδήλωση τελείωσε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο. Ακολούθησε συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ενώ παράλληλα διατέθηκαν σε συμβολική τιμή τα βιβλία του Ηλία Κασιδιάρη τα έσοδα των οποίων προορίστηκαν για τα  φιλανθρωπικά ιδρύματα της Μάνης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekatontades-ellhnes-apothewsan-thn-chrush-augh-sthn-epeteiakh-omilia-gia-th#ixzz2wAiQHvRe

Comments Off on Εκατοντάδες Έλληνες αποθέωσαν την Χρυσή Αυγή στην επετειακή ομιλία για την συμβολή της Μάνης στη Εθνεγερσία του 1821

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.