Εκατοντάδες Εθνικιστές μαθητές καταδίκασαν το ψευδοκράτος – Τούρκοι έποικοι και τουρκο”κύπριοι” επιτέθηκαν στην πορεία του Ε.ΛΑ.Μ.

Εκατοντάδες μαθητές τόσο σε Λευκωσία, όπου ήταν το επίκεντρο των εκδηλώσεων, όσο και σε Πάφο, βροντοφώναξαν ενάντια στις εντολές των εγκάθετων της νέας τάξης πραγμάτων, πως, όσα χρόνια και αν περάσουν ο μαθητόκοσμος της Κύπρου δεν ξεχνά, γιατί το έχει χρέος στους πρόγονους μας. Το έχει χρέος σε όλους αυτούς που έδωσαν το πολυτιμότερο αγαθό, την ίδια την ζωή τους για όλους εμάς και δυστυχώς σήμερα μένουν ξεχασμένοι από την Πολιτεία και το Κράτος των γραικύλων.

Οι δύο πόλεις, της Λευκωσίας και της Πάφου, σείστηκαν από τα συνθήματα των Ελλήνων Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), τους ασυμβίβαστους αυτούς νέους, τους τελευταίους υπερήφανους αυτού του τόπου.

Τι και αν το σάπιο κατεστημένο, θέλει μία αποχαυνωμένη νεολαία. Τι και αν αρχίσουν όλοι να κατηγορούν, γιατί απόψε θα δουν και θα ακούσουν πως μία μικρή μερίδα, αγέρωχη, παραμένει μπροστάρης στον αγώνα για απελευθέρωση. Αδιαφορώντας για όλα αυτά πορεύτηκαν με μοναδικό γνώμονα να διατρανώσουν την θέληση τους για την μοναδική δίκαιη λύση του Κυπριακού, την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ενάντια σε κάθε ξενόφερτη μορφή λύσης ομοσπονδίας.

Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ενημερώνει ότι ο αγώνας για μία Κύπρο Ελεύθερη Ελληνική θα συνεχιστεί αμείωτος, μέχρι την τελική νίκη, που είναι και ο τελικός μας στόχος. Θα νικήσουμε γιατί έχουμε πίστη από ατσάλι αλλά και το δίκαιο με το μέρος μας.

Με το πέρας των εκδηλώσεων καταδίκης του ψευδοκράτους στην περιοχή Προμαχώνα οι μαθητές δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση με πέτρες. Συγκεκριμένα, μαθητές που λάμβαναν μέρος στις εκδηλώσεις καταδίκης δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από Τουρκο”κύπριους” και Τούρκους εποίκους, οι οποίοι βρίσκονταν ψηλά στον Προμαχώνα Ρόκας κοντά στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας. Από τα μικρής έκτασης επεισόδια δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Το Μέτωπο Νεολαίας θα ήθελε να ξεκαθαρίσει τη θέση του όσον αφορά τον πετροβολισμό μεταξύ μαθητών και εποίκων – Τουρκο”κυπρίων”. Τα επεισόδια ξεκίνησαν, με το πέρας της εκδήλωσης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και οι Εθνικιστές μαθητές αποχωρούσαν ειρηνικά, δέχθηκαν αναίτια πέτρες από την κατεχόμενη πλευρά.

Οι μαθητές όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασαν στις πέτρες για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους συμμαθητές τους που βρίσκονταν στο σημείο. Η πάνοπλη αστυνομία -αλήθεια για ποιους εξοπλίστηκε με τέτοιο τρόπο;- απώθησε τους μαθητές δίχως να λάβει κάποιο μέτρο ώστε να σταματήσει ο πετροβολισμός από τους Τουρκο”κύπριους” με αποτέλεσμα οι συμπατριώτες μας να δέχονται πέτρες χωρίς να μπορούν να προστατευθούν, ενώ δεκάδες διερχόμενα αυτοκίνητα παρολίγο να υποστούν τεράστιες ζημίες από την μανιακή επίθεση των Τούρκων.

Για ακόμα μια φορά τα αδέλφια και οι φίλοι μας, για κάποιους, έδειξαν τον πολιτισμό τους. Δυστυχώς όμως θα γίνουμε μάρτυρες ανελέητης λασπολογίας εναντίον των μαθητών, από όλο τον πολιτικό κόσμο που θα βρίθει εναντίον τους με διάφορα κοσμητικά επίθετα, ενώ κανένας δεν πρόκειται να καταδικάσει την προκλητική στάση των Τουρκο”κυπρίων”, που αμέσως θα τους βαφτίσουν εποίκους για να μην χαλάσουν το καλό όνομα που με τόσο αγώνα τους έφτιαξαν.

Τέλος, όσον αφορά το συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, που διαχωρίζει τους μαθητές από τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), να τους ενημερώσουμε πως η εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους διοργανωνόταν από το Μέτωπο Νεολαίας, ως εκ τούτου οι παρευρισκόμενοι ήταν αποκλειστικά και μόνο μαθητές και φοιτητές.

Μέτωπο Νεολαίας – Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tourkoi-epoikoi-kai-tourkokuprioi-epitethhkan-se-poreia-tou-e.la.m.-gia-thn#ixzz3J3zh9JbV

Comments Off on Εκατοντάδες Εθνικιστές μαθητές καταδίκασαν το ψευδοκράτος – Τούρκοι έποικοι και τουρκο”κύπριοι” επιτέθηκαν στην πορεία του Ε.ΛΑ.Μ.

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.