Εκατοντάδες Εθνικιστές στην Ζάκυνθο – ακόμα τρέχουν οι παρακρατικοί

zak-stiki__article

 

Με μαζική συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και η ομιλία του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ζακύνθου. Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διανομή τροφίμων το πρωί, ακολούθησε και μια επιτυχημένη εκδήλωση, ενδεικτική του γεγονότος ότι η Χρυσή Αυγή εξαπλώνεται παντού και ότι η καρδιά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος χτυπά δυνατά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

zak-2

Μελανό σημείο μια γραφική ομάδα 25 παρακρατικών αναρχοαριστερών, οι οποίοι υπό την ανοχή της αστυνομίας θέλησαν να επιτεθούν στην συγκέντρωση. Είναι ενδεικτικό πως οι ελάχιστοι “αντιφασίστες” είχαν στις τάξεις τους αλβανούς και πακιστανούς λαθρομετανάστες, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να μαζευτούν πάνω από 25 άτομα! Οι παρακρατικοί αντιμετωπίστηκαν από την ομάδα περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής. Και μόνο στην θέα των Χρυσαυγιτών, οι αναρχοαριστεροί ακόμα τρέχουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-ekatontades-ethnikistes-sthn-zakuntho-akoma-trechoun-oi-para#.UWCkkJOePRM#ixzz2Pj4mHV00

Comments Off on Εκατοντάδες Εθνικιστές στην Ζάκυνθο – ακόμα τρέχουν οι παρακρατικοί

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.