Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για… φουλάρια ξοδεύει ο Βενιζέλος και βάζει τον Ελληνικό Λαό να πληρώνει

Ένα απίστευτο έγγραφο ήρθε στο φως της επικαιρότητας, το οποίο αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο ασκούν δημοσιονομική πολιτική οι πολιτικάντηδες. Στην παρούσα χρονική συγκυρία ετοιμάζονται να δημεύσουν τις περιουσίες των, ήδη δοκιμαζόμενων από την κρίση και τις πολιτικές του μνημονίου, Ελλήνων πολιτών και ταυτοχρόνως δίνουν 147,000€ για γραβάτες και φουλάρια, «µε σκοπό την κάλυψη εθιµοτυπικών αναγκών της Ελληνικής Προεδρίας του Συµβουλίου  της ΕΕ».

Φυσικά σε όλα αυτά αξίζει να αθροίσουμε το κόστος του πολυτελούς αυτοκινήτου που χρησιμοποιεί παρατύπως ο Βενιζέλος, αλλά και το υπέρογκο κόστος του γραφείου του. Όμως, από ότι φαίνεται, όλα αυτά δεν αρκούν για τον «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, αφού απαιτεί οι Έλληνες πολίτες να του πληρώνουν και τις γραβάτες του. Τελικώς από ότι φαίνεται «μαζί τα φάγανε», αλλά περιμένουν από τον Ελληνικό Λαό να πληρώσει τον λογαριασμό.

Χωρίς περαιτέρω σχόλια, δείτε το επίμαχο έγγραφο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekatontades-chiliades-eurw-gia-foularia-jodeuei-o-benizelos#ixzz2l8OenU7d

Comments Off on Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για… φουλάρια ξοδεύει ο Βενιζέλος και βάζει τον Ελληνικό Λαό να πληρώνει

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.