Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα αντίστασης από την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Πελοποννήσου – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα αντίστασης από την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Πελοποννήσου - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το παμπελλοπονησιακό συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου. Εκατοντάδες εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν αποδεικνύοντας πως οι πολιτικές διώξεις, η τρομοκρατία κράτους και παρακράτους δεν είναι ικανές για να ανακόψουν την ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής.

Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν δεκάδες στελέχη, βουλευτές και ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως οι Συναγωνιστές Γιάννης Λαγός, Νίκος Κωνσταντίνου, Θεόδωρος Κουδούνας, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος  και Μιχάλης Γιαννόγκωνας. Στην προσυνεδριακή δεν μπόρεσε να παραστεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος όπως είχε ανακοινωθεί λόγω των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί.

Την έναρξη των διαδικασιών άνοιξε ο συναγωνιστής Μιχάλης Γιαννόγκωνας καλωσορίζοντας του παρευρισκόμενους και παρουσίαζοντας τους ομιλητές.

Ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος κατά το χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στο ευρωκοινοβούλιο.

Ο συναγωνιστής Θεόδωρος Κουδούνας παρουσίασε το πρόγραμμα με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Ο συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στον ιδεολογικό προσανατολισμό του Κινήματος έναντι των αποκομμάτων που στερούνται ιδεολογίας.

Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός με τον εμψυχωτικό του λόγο μίλησε για τους διαχρονικούς αγώνες της Χρυσής Αυγής και συνεπήρε του ακροατές ενώ παράλληλα σχολίασε και τις τρέχουσες πολιτικές.

Ακολουθούν οι ομιλίες των συναγωνιστών:

Γιάννης Λαγός – βουλευτής Β’ Πειραιά

Νίκος Κωνσταντίνου

Θεόδωρος Κουδούνας

Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος – ευρωβουλευτής

Μιχάλης Γιαννόγκωνας

Ακολουθούν δηλώσεις του συναγωνιστή Γιάννη Λαγού στα τοπικά μέσα και στην κάμερα του antonionews.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekatontades-chrusaugites-esteilan-hchhro-mhnuma-antistashs-apo-thn-prosuned#ixzz40w4K8BJF

Comments Off on Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα αντίστασης από την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Πελοποννήσου – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.