Εκβιασμό χαρακτηρίζει την απεργία ο διευθυντής του κομματικού ραδιοφώνου του Σύριζα – ΒΙΝΤΕΟ

Εκβιασμό χαρακτηρίζει την απεργία ο διευθυντής του κομματικού ραδιοφώνου του Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν φτάνει που αποκαλύφθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ ως κακοπληρωτές απέναντι στους ίδιους τους εργαζόμενούς τους στο κομματικό ραδιόφωνο, αλλά σε μια επίδειξη χαιρεκακίας και εκδικητικότητας ο διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» Κώστας Αρβανίτης περιγράφει τους τεχνικούς του σταθμού που πληρώθηκαν ως εκβιαστές, προφανώς για να τους φέρει σε κόντρα με τους υπόλοιπους εργαζόμενους που παρέμειναν απλήρωτοιΜε ειρωνικό υφάκι ο εργοδότης πλέον Αρβανίτης ξέχασε προφανώς το σύνθημα «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Ούτε λίγο ούτε πολύ, λέει ότι οι τεχνικοί ήθελαν να κλείσουν τον σταθμό και με εκβιαστικό τρόπο πήραν τα λεφτά τους σε σχέση με τους υπόλοιπους! Συνεχίζοντας στο ίδιο ειρωνικό ύφος ο Αρβανίτης λέει ότι τι «η Εργατική Τάξη πρέπει να προηγείται. 70 δουλεύουν εδώ, οι 9 πληρώθηκαν, οι άλλοι κοιτούν. Εκβιασμό δεν το λες. Αλλά το λες…». Κλασσική περίπτωση κάποιου, ο οποίος προσπαθεί να διασπάσει τους εργαζόμενους, σ’ αυτούς που πληρώνονται και αυτούς που δεν πληρώνονται, δείχνοντας έτσι ότι οι κομμουνιστές (είτε «κόκκινοι», είτε «ροζ», είτε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση) μετατρέπονται στους πιο στυγνούς καπιταλιστές εργοδότες. Πέρα από την ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ να πληρώσει τους υπαλλήλους του, μας μένει η εικόνα του Αρβανίτη, ο οποίος παλιότερα μέσα από την κρατική τηλεόραση έχυσε το δηλητήριό του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Μ‘ αυτόν τον τρόπο έδειχνε το πόσο σεβόταν την διαφορετική άποψη, καθώς και τις εκατοντάδες χιλιάδες των ψηφοφόρων του Κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών, οι οποίοι κάθε μήνα πλήρωναν από το υστέρημά τους «χαράτσι» υπέρ της ΕΡΤ, για να υβρίζει την πολιτική τους επιλογή ο εμπαθής δημοσιογράφος. Τώρα, ο μεγάλος αυτός «αγωνιστής» της αριστεράς, ειρωνεύεται αυτούς που ζητούν τα δεδουλευμένα τους, δίνοντας τροφή για σχόλια από τους διάφορους υποτελείς της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Αύριο, βεβαίως, που θα συγκυβερνούν θα έχουν μια χαρά συνεργασία σε πολλά θέματα. Ο αντιεθνικισμός είναι ο συνδετικός κρίκος που τους ενώνει.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stugnoi-ergodotes-ston-suriza-ekbiasmo-charakthrizei-thn-apergia-o-dieuthun#ixzz3FdjX7awc

Comments Off on Εκβιασμό χαρακτηρίζει την απεργία ο διευθυντής του κομματικού ραδιοφώνου του Σύριζα – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.