Εκδήλωση Μνήμης για τον Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη – Αρτέμιδα, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 7 μ.μ.

Εκδήλωση Μνήμης για τον Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - Αρτέμιδα, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 7 μ.μ.

Συμπληρώθηκαν ήδη 40 ημέρες από την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. Η Λαϊκή θυμοσοφία αναφέρει ότι οι ψυχές των αγαπημένων μας προσώπων  παραμένουν κοντά μας για αυτό το διάστημα. Εμείς πιστεύουμε ότι οι ψυχές του Γιώργου και του Μάνου, αόρατες αλλά αισθητές, πορεύονται δίπλα μας στον αγώνα για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Φάρος φωτεινός η θυσία τους στο δύσβατο μονοπάτι του καθήκοντος, νέα σπορά αίματος, σπονδή στο αθάνατο δέντρο της ελευθερίας. Πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι, μάρτυρες της εθνικιστικής ιδέας, μας καλούν να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συνεχίσουμε τον αγώνα για όσα ενστερνίζονταν και υπερασπίζονταν με τίμημα την ίδια την ζωή τους.

Ας αντιληφθούμε όλοι ότι μετά την 1η Νοεμβρίου τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο. «Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι και οι νεκροί». Τιμούμε, λοιπόν, τα αδέρφια μας συνεχίζοντας την πορεία τους, αναλογιζόμενοι ότι: η Ελευθερία είναι αδερφή του αίματος και όχι της σιέλου.

Αρτέμιδα, πλατεία Αγίας Μαρίνας, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 7 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekdhlwsh-mnhmhs-gia-ton-giwrgo-fountoulh-kai-manwlh-kapelwnh-artemida-pempt#ixzz2n4b9CUm2

Comments Off on Εκδήλωση Μνήμης για τον Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη – Αρτέμιδα, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 7 μ.μ.

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.