Εκδήλωση μνήμης και πορεία εκατοντάδων Εθνικιστών στην Σπάρτη – ΒΙΝΤΕΟ

stiky__article

Εκατοντάδες εθνικιστές και πατριώτες της Λακωνίας τίμησαν σήμερα το πρωί τους ήρωες των Ιμίων στην πόλη της Σπάρτης. Μπροστά στο μνημείο του Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου, όπου δεσπόζει η προτομή του ήρωα και ένας αετός, σύμβολο της ελευθερίας, συγκεντρώθηκαν τα μέλη της Τ.Ο. Σπάρτης με ελληνικές σημαίες και εθνικιστικά λάβαρα.

DSC015531

Ακολούθησε τρισάγιο και σύντομοι χαιρετισμοί από εκπροσώπους τοπικών οργανώσεων της Πελοποννήσου και τους συναγωνιστές βουλευτές Κουκούτση και Κασιδιάρη. Στο τέλος της λιτής τελετής οι συγκεντρωμένοι έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

DSC015611

Στη συνέχεια ξεκίνησε μία οργανωμένη πορεία προς την κεντρική πλατεία της Σπάρτης. Εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα: “Πατρίδα, Τιμή, Χρυσή Αυγή”, “Ελλάς, Ελλάς ή ταν ή επί τας”, “Αλήτες, προδότες, πολιτικοί”. Οι κάτοικοι της πόλης υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα τους Εθνικιστές.

DSC015721

Καταλήξαμε στα γραφεία της Τ.Ο. Σπάρτης και κάτω από την σκιά του Ταϋγέτου ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο Σάββατο στην Αθήνα, στη μεγάλη συγκέντρωση τιμής και μνήμης για τα Ίμια.

Μνημόσυνο Τιμής Παναγιώτη Βλαχάκου

ΠΗΓΗ

Comments Off on Εκδήλωση μνήμης και πορεία εκατοντάδων Εθνικιστών στην Σπάρτη – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.