“Εκπαιδευτικό ταξίδι” επιλεγμένων δημοσιογράφων στη Γερμανία, για να γίνουν παπαγαλάκια της Μέρκελ

“Εκπαιδευτικό ταξίδι” επιλεγμένων δημοσιογράφων στη Γερμανία, για να γίνουν παπαγαλάκια της Μέρκελ

Γράφει ο Αντίοχος

Ταξιδάκι αυστηρώς επιλεγμένων Ελλήνων (σύμφωνα με την ταυτότητά τους…) δημοσιογράφων στη Γερμανία, ετοιμάζει το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, για το χρονικό διάστημα από 8 έως13 Σεπτεμβρίου. Το θέμα του «ενημερωτικού» ταξιδιού είναι… «Η κουλτούρα μνήμης, η ιστορική επεξεργασία και η συμφιλίωση», όπως αναφέρει σχετικό έγγραφο του γερμανικού ΥΠΕΞ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι (άγνωστοι…) επιλεγμένοι Έλληνες δημοσιογράφοι θα καταφτάσουν στο Βερολίνο το απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου και θα τους υποδεχθεί ο γερμανός πρώην πρόξενος στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο βράδυ θα τους παρατεθεί δείπνο, στο οποίο θα μιλήσει η πρόεδρος της ελληνογερμανικής κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας, που ανήκει στο κόμμα των νοσταλγών της Στάζι και του Τείχους του Αίσχους (καθώς και «αδελφό» με τον ΣΥΡΙΖΑ…) Die Linke, το οποίο είναι γερά μπασμένο στο κόλπο της νέας γερμανικής κατοχής της Ελλάδος.

Η δεύτερη μέρα περιλαμβάνει συζητήσεις για τη ζωή των… εβραίων στη Γερμανία, για τα εβραϊκά μνημεία και την πολιτική της σύγχρονης Γερμανίας απέναντί τους.

Την τρίτη ημέρα προβλέπεται επίσκεψη στο γερμανικό ΥΠΕΞ, για «ενημέρωση» σχετικώς με το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις, ώστε οι «επιλεγμένοι» να μεταφέρουν τις γερμανικές απόψεις στην Ελλάδα, δηλαδή ότι… δε μας χρωστάνε τίποτα!

Την τετάρτη ημέρα, θα «ξεναγηθούν» στα γερμανικά καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ την πέμπτη μέρα θα υπάρξει συνάντησή τους με τον Γερμανό πρόεδρο της δημοκρατίας…

Και βέβαια, δεν έχουν ανακοινωθεί (κι ούτε πρόκειται να ανακοινωθούν…) τα ονόματα των «επιλεγμένων» δημοσιογράφων που θα πάνε στη Γερμανία για να μάθουν να παπαγαλίζουν τη φωνή των κυρίων τους και να κανονίσουν και για τα… ανταλλάγματα που θα πάρουν για να προπαγανδίζουν υπέρ της κατοχής της πατρίδας τους.

Και μην πει κανείς ότι… υπερβάλλουμε και τους… αδικούμε, γιατί αν το ταξίδι τους ήταν αθώο, προς τι η μυστικότης; 

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekpaideutiko-tajidi-epilegmenwn-dhmosiografwn-sth-germania-gia-na-ginoun-pa#ixzz3Bzv0CG6q

Comments Off on “Εκπαιδευτικό ταξίδι” επιλεγμένων δημοσιογράφων στη Γερμανία, για να γίνουν παπαγαλάκια της Μέρκελ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.