Εκτενής δράση από το Μέτωπο Νεολαίας στο κέντρο της Αθήνας

Εκτενής δράση από το Μέτωπο Νεολαίας στο κέντρο της Αθήνας

Ενάντια στη συνομωσία της σιωπής!

Ότι και αν κάνουν, όποια άθλια σκευωρία και αν στήσουν, η Χρυσή Αυγή δεν φιμώνεται! Ενάντια σε όλους τους δήθεν «δημοκράτες» των μεγαλοκάναλων της διαπλοκής και των καθεστωτικών φυλλάδων που είτε μας συκοφαντούν, είτε προσποιούνται ότι δεν υπάρχουμε, εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε το δικό μας δυναμικό και μαχητικό παρόν.

Τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας απαξιώνοντας κάθε γελοία επιχείρηση τρομοκράτησης και φίμωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, πραγματοποίησαν δράση σε ένα ακόμη κεντρικό σημείο της πόλης των Αθηνών. Εκατοντάδες φυλλάδια, αυτοκόλλητα, αλλά και συνθήματα γέμισαν μια ακόμη γειτονιά της πατρίδας μας, στέλνοντας σε κάθε ανθέλληνα το μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ. Ας το χωνέψουν πια ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ήρθε για να μείνει.

Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες διαφέρουν ριζικά από το ξεφτιλισμένο συνονθύλευμα των προσκυνημένων που λυμαίνεται την πατρίδα μας. Επομένως, προς μεγάλη απογοήτευση αυτών που θέλουν να μας δουν να ρίχνουμε τους τόνους, εμείς τους ενημερώνουμε ότι όσο μας χτυπάνε, τόσο δυναμώνουμε. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, γιατί η συνέχεια θα τους διαβεβαιώσει για το τελείως αντίθετο.

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε περισσότερα στο http://antepithesi.gr/

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hmera-leitourgias-metwpou-neolaias#ixzz2tCfEv924

Comments Off on Εκτενής δράση από το Μέτωπο Νεολαίας στο κέντρο της Αθήνας

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.