Ελβετικό «ΟΧΙ» στην μετανάστευση: Οι «δημοκράτες» εξέφρασαν την θλίψη τους για το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος

Ελβετικό «ΟΧΙ» στην μετανάστευση: Οι «δημοκράτες» εξέφρασαν την θλίψη τους για το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος

Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Πόσες και πόσες έχουμε ακούσει την επίμαχη φράση από τα χείλη των πολιτικάντηδων. Εφόσον, λοιπόν, οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας, τα δημοψηφίσματα αποτελούν την ίδια την ουσία της δημοκρατίας, εμπρός στην οποία πρέπει να σωπαίνουν όλοι και απλώς να υπακούουν την έκφραση της Λαϊκής Βούλησης. Όλα τα παραπάνω είναι, βεβαίως, σωστά και άγια, όμως από ότι φαίνεται δεν ισχύουν για τους πολιτικάντηδες, τους δήθεν «υπερασπιστές της δημοκρατίας», αφού για αυτούς από ότι φαίνεται «δημοκρατία» είναι μόνο όταν ο Λαός αποφασίζει αυτό που εκείνοι θέλουν.

Πολλά είναι τα παραδείγματα που μπορούμε να φέρουμε προς επίρρωση των λεγομένων μας, όμως θα μείνουμε στα εγχώρια παραδείγματα με την Χρυσή Αυγή, όπου όταν ο Λαός εξέλεξε ένα κόμμα έξω από το συνάφι της κλεπτοκρατίας, οι πολιτικάντηδες ξεκίνησαν τις αντιδημοκρατικές, παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις. Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχάσουμε και το σχέδιο Ανάν, οπόταν η απόφαση του Λαού δεν τους άρεσε και αποφάσισαν να το ξαναφέρουν μετά από μερικά χρόνια, παραλλαγμένο στην αντίθετη κατεύθυνση από την, μέσω δημοψηφίσματος, απόφαση του Λαού.

Πάμε, όμως, πίσω στην είδηση που μας έρχεται από την Ελβετία. Με πρωτοβουλία ενός κόμματος, έγινε στην Ελβετία δημοψήφισμα προκειμένου να περιοριστεί δραστικά η μετανάστευση. Το ερώτημα αφορούσε όλων των ειδών τους μετανάστες, περιελάμβανε δηλαδή και τους λαθρομετανάστες και τους μετανάστες από την Ε.Ε. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έγειρε υπέρ της δραστικής μείωσης των μεταναστών. Και εκεί είναι που η δημοκρατία αρχίζει να δημιουργεί προβλήματα στους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι ξεκίνησαν τις δηλώσεις και την έκφραση της δυσαρέσκειας τους για την λαϊκή ετυμηγορία.

Επιγραμματικά να αναφέρουμε ότι ο Σόιμπλε εξέφρασε την λύπη του απειλώντας και λέγοντας ότι «θα ανακύψουν πολυάριθμες δυσκολίες για την Ελβετία σε πολλούς τομείς». Ο Σβόμποντα που ίδρυσε και κόμμα στην Ελλάδα επίσης απείλησε λέγοντας ότι «για εμάς, οι σχέσεις ΕΕ-Ελβετίας αποτελούν πακέτο. Αν η Ελβετία περιορίσει την μετανάστευση από την ΕΕ, δεν μπορεί να υπολογίζει σε όλα τα οικονομικά και εμπορικά οφέλη που απολαύει σήμερα. Δεν θα επιτρέψουμε τέτοιες επιλεκτικές συμπεριφορές». Ενώ εφόσον μίλησε ο αφέντης Σβόμποντα δεν μπορούσε να μην μιλήσει και ο υποτακτικόςΒενιζέλος, ο οποίος μέσω του ΥΠΕΞ είπε ότι «εκφράζει τη λύπη του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελβετία».

Αυτοί απειλούν και προβαίνουν σε αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις όταν δεν τους αρέσει η λαϊκή ετυμηγορία και κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι «αρνητές της δημοκρατίας» και οι «εχθροί της δημοκρατίας». Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/elbetiko-ochi-sthn-metanasteush-oi-dhmokrates-ejefrasan-thn-thlipsh-tous-gi#ixzz2sxy9pS4j

Comments Off on Ελβετικό «ΟΧΙ» στην μετανάστευση: Οι «δημοκράτες» εξέφρασαν την θλίψη τους για το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος

Filed under Διεθνή

Comments are closed.