Ελεύθερος και ο τούρκος συλληφθείς για τα εκτεταμένα επεισόδια στο Σύνταγμα

Ελεύθερος και ο τούρκος συλληφθείς για τα εκτεταμένα επεισόδια στο Σύνταγμα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, παρά το γεγονός ότι διώκεται με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, αφέθηκε ο τούρκος «πολιτικός πρόσφυγας» που συνελήφθη το Σάββατο στην διάρκεια της επίθεσης κατά Ελλήνων που συμμετείχαν στην εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια και ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα Τρίτη ενώπιον τακτικού ανακριτή.

Η ίδια δικαιοσύνη που έχει προφυλακίσει το ένα τρίτο των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας ενός νόμιμου ελληνικού κόμματος άφησε ελεύθερο τον Τούρκο κουκουλοφόρο “αντιεξουσιαστή” που συντόνιζε επιθέσεις κατά αστυνομικών το περασμένο Σάββατο!

Ο Τούρκος υπήκοος συνελήφθη και κατηγορείται για διατάραξη κοινής ειρήνης με την επιβαρυντική διάταξη του «κουκουλονόμου και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Αυγή”, ο εισαγγελέας δεν μπόρεσε να στοιχειοθετήσει τις κατηγορίες που χρέωσε η αστυνομία στους συλληφθέντες, ως εκ τούτου δεν ασκήθηκαν διώξεις. Οι κατηγορίες περιελάμβαναν από εμπρησμούς έως σωματικές βλάβες. Παράλληλα, ένας ανήλικος που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος βάσει του νόμου για τα καλυμμένα χαρακτηριστικά («κουκουλονόμος») παραπέμφθηκε σε εισαγγελέα ανηλίκων, ενώ ακόμη τρεις ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eleutheros-kai-o-tourkos-sullhftheis-gia-ta-ektetamena-epeisodia-sto-suntag#ixzz2sN6jWxI4

Comments Off on Ελεύθερος και ο τούρκος συλληφθείς για τα εκτεταμένα επεισόδια στο Σύνταγμα

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.