Ελληνική Αυγή: Θεσσαλία, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Κρήτη, Πελοπόννησος

Ελληνική Αυγή: Θεσσαλία, Ανατολική Μακεδονία - Θράκη, Κρήτη, Πελοπόννησος

Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που σε αγαστή συνεργασία προσπάθησαν να δημιουργήσουν κράτος και παρακράτος με τα γνωστά γρουπούσκουλα της αριστεράς, με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαΐου, η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ορεστιάδα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.

Στην απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση σ’ αυτήν την ακριτική γωνιά της πατρίδας μας παραυρέθηκε πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, που ως κεντρικό ομιλητή είχε τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη.

Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομους χαιρετισμούς οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής για την Π.Ε Έβρου, Διμηνίδου Δήμητρα, Καλαϊτζίδου Στάμω, Ζουμπούλη Χριστίνα, Θεοχαρίδης Κωσταντίνος και Γεράκης Παναγιώτης.

Οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν στους λόγους που τους οδήγησαν να λάβουν θέση στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης με την Ελληνική Αυγή για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, καθώς και στην μάψη για την ανατροπή του σάπιου καθεστώτος των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υποτακτικών τους. Επίσης, κάλεσαν τον κόσμο να συστρατευτεί στον δίκαιο Αγώνα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ώστε να μην να πάει ούτε μία ψήφος χαμένη σ΄ αυτές τις εκλογές.

Στην συνέχεια την λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αναφορικά με τις διώξεις που υφίσταται το Κίνημά μας. Δήλωσε δε, την ακλόνιτη πίστη του πως πολύ σύντομα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι υπόλοιποι συναγωνιστές μας θα απελευθερωθούν, ενώ καταχειροκροτήθηκε όταν επανέλαβε το λόγια του συναγωνιστή και βουλευτή Γιώργου Γερμενή προς τους πολιτικάντηδες, ότι πλησιάζει ο καιρός που θα αναγκαστούν να φύγουν “με αεροπλάνα και βαπόρια”!

Με τον πύρινο λόγο του, ο συναγωνιστής Τσακίρης, κατέστησε σαφές ότι η Θράκη ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική! Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “οι τούρκοι πράκτορες, καλά θα κάνουν από τώρα να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και να πάνε στον αγύριστο”!

Τόνωσε το ηθικό των συναγωνιστών στην Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού και αναφέρθηκε στην προδοτική παραχώρηση της Ανατολικής Θράκης, την οποία το γένος έχει ποτίσει με ποταμούς αίματος.
Αναφερόμενος στα ευρωπαϊκά θέματα, ο συναγωνιστής Τσακίρης, επισήμανε την ύπαρξη ρεύματος αλλαγής στην Ευρώπη, με την ενδυνάμωση των εθνικιστικών κινημάτων. Ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή θα λειτουργήσει, όπως πάντα, με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον, ενώ εξήγησε τις προϋποθέσεις συνεργασιών με άλλα Εθνικιστικά κινήματα και χώρες. Αναλύοντας το τι θα πράξει στο ευρωκοινοβούλιο, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε μέσο και τρόπο στην σύνδεση, συνεργασία και ένταξη των Σκοπίων και της Τουρκίας, στην λεγόμενη “Ε.Ε.”!

Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία: Επίσκεψη στα χωριά του Δήμου Λαρισαίων

Κλιμάκιο υποψηφίων της” Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία” με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειαρχη Δημ. Κολτσίδα επισκέφθηκε τα  χωριά του Δήμου Λαρισαίων, Κοιλάδα, Μάνδρα, Ελευθεραί, Ραχούλα, Κουστόχερο, Aμυγδαλέα καθώς  και τη Λαική αγορά της Φαλάνης όπου έτυχαν θερμής υποδοχής απο τους κατοίκους της περιοχής. Οι υποψήφιοι συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα της καθημερινότητας και ιδιαίτερα για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα καθώς και παρουσίασαν τις θέσεις του Προγράμματός μας με τις οποίες  ο αγροτικός κόσμος μπορεί να βγεί απο το τέλμα που τον οδήγησαν οι πολιτικές του μνημονίου και οι ανεύθυνοι πολιτηκάντηδες. Η αποδοχή και η ένθερμη συμπαράσταση του κόσμου είναι η το κίνητρό μας για τη συνέχιση του αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη.

Επίσκεψη της “Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία” στην λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας

Την λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας,όπου και μοίρασε προεκλογικό υλικό, επισκέφθηκε κλιμάκιο του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία”, με επικεφαλής τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, Γιώργο Ρούστα και Ευαγγελία Γρηγορίου.

Οι εκπρόσωποι του συνδυασμού μίλησαν με παραγωγούς της λαϊκής αγοράς, αλλά και πολίτες. Κοινή διαπίστωση ήταν πως τα προβλήματα όλων είναι τεράστια. Οι μνημονιακές πολιτικές έχουν δημιουργήσει οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα παντού, και μόνο με ρηξικέλευθες πολιτικές, αλλά και σύγκρουση με το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, μπορεί να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση, που με την ανοχή και την απάθεια των τοπικών αυτοδιοικητικών αρχών, έχουν οδηγήσει τον λαό μας σε απόγνωση.

Η “Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία” είναι η μόνη δύναμη που θ αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της για να φέρει ξανά την ελπίδα και την προοπτική στον τόπο μας.

Στα Σφακιά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Σταύρος Καρεφυλλάκης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με την Ελληνική Αυγή για την Κρήτη Γιώργος Σπυρόπουλος

Μαζί και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Σταθάκης Δημήτρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι. Από τα ηρωικά και αδούλωτα Σφακιά επέλεξε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για συμβολικούς λόγους να αρχίσει τις πολιτικές της εξορμήσεις στον νομό Χανίων ενόψει των επικείμενων εκλογών. Από τα ηρωικά και αδούλωτα Σφακιά στην Κρήτη αποστέλλεται ξεκάθαρο μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, μετά την  συνάντηση του κλιμακίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με κατοίκους και εκπρόσωπους μεγάλων οικογενειών της περιοχής. Επιλέγουμε να μην πούμε τίποτα περισσότερο διότι σε κάποιους θα κάνει κακό στην ψυχική τους υγεία…

Εξορμήσεις ομιλιες Τ.Ο.Καρδίτσας‏

Μετα το Αγναντερο,την Αγ.Τριαδα και πλήθος χωριων ο υπ.αντιπεριφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή για την Καρδίτσα Παγκάκης Παναγιώτης μίλησε στο Προάστιο και ανέλυσε τις θέσεις μας κυρίως πανω στον αγροτικό τομέα.Ακόμη μια φορά η θερμή υποδοχή του κόσμου ήταν ενδεικτική σε ένα ακόμη εθνικιστικό κάστρο του Θεσσαλικού κάμπου στο οποιο θα καταγραψουμε ακόμη μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά απο τις βουλευτικές εκλογές του 2012.

Ο υπ.αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Παγκάκης Παναγιώτης,υπ.περιφερειακοί σύμβουλοι και συναγωνιστές της Τ.Ο.Καρδίτσας μοίρασαν φυλλάδια και ενημερωτικό εκλογικό υλικό  στις λα’ί’κές αγορές Μουζακίου και Σοφαδών.Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, δίνει σε ολούς μας δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας όπου υπάρχει έστω και ένας Έλληνας,απ την ορεινή Αργιθέα ως το μικρότερο χωριό του Θεσσαλικού κάμπου.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής στην επέτειο της Μάχης του Βαλτετσίου

Την Κυριακή 11 Μαΐου του 2014,κλιμάκιο της Τοπικής Οργανώσεως του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρευρέθη στο Βαλτέτσι και τίμησε με την παρουσία του την επέτειο της Ιστορικής και αποφασιστικής μάχης του 1821.

Παρευρέθησαν επίσης: ο Βουλευτής Μεσσηνίας του κινήματος Δημήτριος Κουκούτσης ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι στο τοπικό μνημείο.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Δημήτριος Τζεμπετζής. Επίσης : ο  υποψήφιος Περιφερειάρχης με την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ” Δημήτριος Δολτσινιάδης, καθώς και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Σκαντζός και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Βλάχος Ανάργυρος,Γιαννακοπούλου Γεωργία Μπέλμπας Απόστολος,Τσιπλικώφ Αλέξανδρος και Χαρμπής Βασίλειος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh29#ixzz31WhiCz7J

Comments Off on Ελληνική Αυγή: Θεσσαλία, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Κρήτη, Πελοπόννησος

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.