Εμπόριο ναρκωτικών και κλοπές από τους λαθρομετανάστες στην Λέσβο

Εμπόριο ναρκωτικών και κλοπές από τους λαθρομετανάστες στην Λέσβο

Άντρα συμμοριών οι δομές με τους λαθρομετανάστες, με την εγκληματικότητα στους χώρους μέσα και έξω από τους καταυλισμούς να έχει κτυπήσει κόκκινο!

Χαρακτηριστικά της κατάστασης που επικρατεί είναι και τα ευρήματα των αστυνομικών στη Μόρια, όπου οι αλλοδαποί δεν διστάζουν να ωθούν ακόμη και ανήλικα παιδιά στο εμπόριο ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής έρευνας που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Μυτιλήνης σε έναν οικίσκο του hot spot, βρήκαν στην κατοχή ενός 17χρονου κι ενός 19χρονου 26 «φιξάκια» με ηρωίνη βάρους 13 γραμμαρίων, άλλα 26 με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 34 γραμμαρίων, εννέα συσκευασίες με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη shisha βάρους 4,5 γραμμαρίων, 52 ναρκωτικά χάπια, τρία μαχαίρια, ένα σουβλί και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ευρήματα που καταδεικνύουν συστηματική εμπορία σκληρών ναρκωτικών!

Ακόμη, κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, τα είχε κλέψει ο 19χρονος από ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης την περασμένη Παρασκευή. Σε βάρος των δύο αλλοδαπών διαρρηκτών σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

1 Comment

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

One Response to Εμπόριο ναρκωτικών και κλοπές από τους λαθρομετανάστες στην Λέσβο