Εμφύλιος πόλεμος στις Σκουριές για την κονόμα του Μπόμπολα

skouries_2__article

 

Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει πλέον η σκανδαλώδης στήριξη της μνημονιακής τρικομματικής συγκυβέρνησης στον «εθνικό» εργολάβο Μπόμπολα, στις Σκουριές Χαλκιδικής. Κατά τις χθεσινές κινητοποιήσεις των κατοίκων, προκλήθηκαν νέα επεισόδια τα οποία οδήγησαν στο σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού από σκάγια κυνηγετικού όπλου και στον ελαφρύτερο επτά ακόμη ανδρών της ΕΛ.ΑΣ..

Η απροκάλυπτη κυβερνητική προστασία της καναδικής εταιρίας εξόρυξης και του Μπόμπολα, οδηγεί σε έναν πραγματικό εμφύλιο πόλεμο στην περιοχή. Ενώ οι Καναδοί και ο Μπόμπολας πλουτίζουν, Έλληνες πολίτες και αστυνομικοί αλληλοσπαράσσονται, εξαιτίας των στυγνών επιλογών της συγκυβέρνησης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του μεγαλοεργολάβου του δημοσίου.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με όπλο σε Έλληνα αστυνομικό. Παράλληλα όμως, καταδικάζει και τη στάση της ξεπουλημένης σε ξένα και εγχώρια συμφέροντα τριμερούς συγκυβέρνησης, η οποία οδηγεί σε εμφύλιο πόλεμο, καθιστώντας ζήτημα χρόνου το να θρηνήσουμε θύματα.

Ήδη 8 αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα χθεσινά επεισόδια, ενώ πολίτες μεταφέρθηκαν στο τοπικό Κέντρο Υγείας με αναπνευστικά προβλήματα από τη χρήση χημικών από πλευράς της αστυνομίας. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση καταγγελία της προδοτικής σύμβασης εκποίησης της εθνικής μας περιουσίας. Η εκμετάλλευση του ελληνικού ορυκτού πλούτου, επιβάλλεται να αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση και προς όφελος του Ελληνικού Λαού και μόνον! Κανένα μνημονιακό Καθεστώς Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη και κανένας Δένδιας, δεν μπορεί να χρησιμοποιεί την Ελληνική Αστυνομία και τους Έλληνες αστυνομικούς ως δύναμη επιβολής των ιδιωτικών συμφερόντων του Μπόμπολα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/emfulios-polemos-stis-skouries-gia-thn-konoma-tou-mpompola#.UZEysrWePRM#ixzz2TCQ0KpiF

Comments Off on Εμφύλιος πόλεμος στις Σκουριές για την κονόμα του Μπόμπολα

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.