Ενημερωτική δράση για τα προβλήματα του κλάδου από το Σωματείο Ελλήνων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης

Ενημερωτική δράση για τα προβλήματα του κλάδου από το Σωματείο Ελλήνων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης

Την Παρασκευή 7/11 το Σωματείο Ελλήνων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Πειραιά και Νήσων “Άγιος Νικόλαος” πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη δραστηριότητα στον χώρο της ζώνης Περάματος. Μέλη και στελέχη του σωματείου από τα ξημερώματα είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πύλη εισόδου του λιμανιού Περάματος και διένειμαν εκατοντάδες ενημερωτικά έντυπα σε εργαζόμενους και διερχόμενους πολίτες. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο θετική που κυριολεκτικά σε διάστημα σχεδόν μίας ώρας εξαντλήθηκαν τα ενημερωτικά έντυπα, παρά το γεγονός ότι είχαν εκτυπωθεί περισσότερα από το προβλεπόμενο, αποδεικνύοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο την δίψα των εργαζομένων να ακούσουν την φωνή της αλήθειας και εμπεριστατωμένες προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Η επιτυχία αυτής της δραστηριότητας ταυτόχρονα αποτέλεσε και την καλύτερη απάντηση στο σύστημα εξουσίας και τους αριστεριστές ”εργατοπατέρες” οι οποίοι αμφότεροι με την ”δράση” τους απαξίωσαν και υπονόμευσαν αρκετά χρόνια τώρα τον ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο της πατρίδας μας.Επίσης αποδείχθηκε πως οι Εθνικιστές και πατριώτες Έλληνες εργάτες δεν λυγίζουν ούτε από απειλές ούτε από εμπόδια όπως αυτό της διοίκησης του Ο.Λ.Π. η οποία απέρριψε το δίκαιο αίτημα των μελών του σωματείου για παραχώρηση χώρου στέγασης γραφείων ,την ίδια στιγμή που αντίστοιχο αίτημα των αριστεριστών συνδικαλιστών έχει ικανοποιηθεί εδώ και χρόνια!

Τέλος η έναρξη των δραστηριοτήτων του σωματείου αποτελεί και μία ηθική δικαίωση για το Κίνημα μας και τον παράνομα προφυλακισμένο βουλευτή Β’ Πειραιώς Λαγό Ιωάννη που είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει με κάθε νόμιμο τρόπο οποιαδήποτε έντιμη προσπάθεια ξεκινήσει στην ζώνη του Περάματος υπέρ των συμφερόντων των Ελλήνων εργαζομένων και του έθνους.

Σωματείο Ελλήνων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Πειραιά και Νήσων ” Άγιος Νικόλαος”
τηλ. : 6986 921 654 – 6934 520 763
email : [email protected]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/enhmerwtikh-drash-gia-ta-problhmata-tou-kladou-apo-to-swmateio-ellhnwn-naup#ixzz3IUBsyW8F

Comments Off on Ενημερωτική δράση για τα προβλήματα του κλάδου από το Σωματείο Ελλήνων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.